Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.828
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Где постоји ограничење учешћа на форуму по националности? Учествујем на разним форумима - и руским и чешким и бугарским.....Znaci ti si Ceh na srpskom forumu koji siri NAFO propagandu.
Uzmi sadi cvece ili
Nesto drugo. Idi na neki tviter ili hr forum, sta ves ovde…
.A jel?
Svuda im se vlasti suprostavljaju? Jel to vazi i za Rusiju?
Interesting
Ajde istrazi biografiju Rogozina. Ja sam je vec postavljao ovde na temi mrzi me sa kopam, al ti sam istrazi, da ne ispadne da si lupio ko emihs
Boldovano pokazuje tvoje neznanje ili zluradost.Da li je Kosovo bila nezavisna republika unutar SFRJ?Не знам о каквим заблудама причаш – дефинитивно није заблуда да су Наполеон и Хитлер изгубили велике ратове. Али СССР је изгубио последњи велики рат (Хладни рат). СССР је вештачки створена формација. Од њега су остале три саставни државе: Русија, Украјина и Белорусија. Сва три народа имају право на самостално постојање, као и Бошњаци и Косовари.
Не знам о каквим парадама причаш – време парада је прошло. Добродошли у 21. век.
Da sutra Putin podvije repić iz Ukrajine ti bi rekao "Auuuuu, vrhunska maskirovka!"Ozbiljni su tu igraci u igri, ako je maskirovka sa Vagnerom takva da je i mi sa foruma provalimo onda bolje da se i ne pravi.
Tako da sto vise pocinjem da verujem u razdor izmedju Prigozina i Putina to sam spokojniji jer to znaci da je maskirovka sve bolja.
Prigožin je već pokojni..Da rezimiramo posljedice Prigožinovog bunta:
1. Najefikasniji dio ruske vojne sile je prestao postojati. Ukrajinskoj vojsci je to bolje nego da je maljem odvalio Putina.
2. Pokazao je potpuni nered u ruskoj hijerarhiji i otvorio put novim pobunama: sada je svima dozvoljeno javno pljuvati ruski MoD
Prigožin
3. Pokazao je da Putin ne zna šta će s njime, likvidacija je loša opcija, ostaviti ga živog još gora.
4. I za kraj, dosta bitno, izmaltretirao je Tixijevog poštara koji je do sada 3x doazio isporučiti Wagner majicu i 3x se vraćao. I još uvijek je na stand by.
Твој коментар показује да не читаш - а требало би - није била независна република и није оно око чега се ми расправљамо - већ о народу....Boldovano pokazuje tvoje neznanje ili zluradost.Da li je Kosovo bila nezavisna republika unutar SFRJ?

Poinjao si samostalno opredeljenje.Dakle svaki narod u okviru neke države ima pravo na isto? To onda malo dovodi u kontradikciju tvoj stav o situaciji u UkrajiniТвој коментар показује да не читаш - а требало би - није била независна република и није оно око чега се ми расправљамо - већ о народу....
Hahahah.Da sutra Putin podvije repić iz Ukrajine ti bi rekao "Auuuuu, vrhunska maskirovka!"
Kako se nisu borili? A četnici, protiv koga su se oni borili u pauzama borbe s Nemcima, ako ne s Tiletom i njegovima? Doduše to nisu bili svi Srbi, šta jes' jes'.Narod je kriv jel se nije borio protiv rezima
I Srbi su krivi sto se nisu borili protiv rezima Josipa Broza Tita
U obadva slucaja narod je zasluzijo da plati i platijo je za kukavicluk i oportunizam
Ovaj rat se ne moze dobiti konvencionalnim oruzjem to je svima jasno, za nuklearni rat nema dovoljno jak razlog i svima su muda u procepu.Za razliku od Zelenskog koji je podrzao Prigozina koji mu je unistio pola vojske,toliko mu je stalo za narod.
A kontraofanziva lupa u prazno,vise se i ne spominje kako ginu Ukrajinci jer nemaju podrsku avijacije.
A zdrav razum ti govori da je Prigožin ovo napravio u dogovoru s Putinom?Hahahah.
Ne kvaka je u tome sto se na kraju dana uvek vratis na zdrav razum. Neostajes, kao na zalost veliki deo zapadnog sveta, na nivou pameti sa kojom se manipulise.
Šta da ti vrati? Pa još malo i stranci sve pokupovaše. Nećeš ga dobiti po niskoj ceni, jer ovi ne misle zaraditi manje od duplo.Moras nam vratiti Dubrovnik.
DaA zdrav razum ti govori da je Prigožin ovo napravio u dogovoru s Putinom?
.A vidi Ameriku, ovi došli podržati Trampa.
Red je da ih Rus denacificira. Zamisli da živiš u takvoj državi
Pogledajte prilog 1367539
Сваки народ има право на самоопредељење. Никада нисам рекао да сваки народ мора да има државу. Руска Федерација има више од 30 народа и 15 аутономних република. Формирање држава у 21. веку је сложено политичко питање и не може се решити једнострано.Poinjao si samostalno opredeljenje.Dakle svaki narod u okviru neke države ima pravo na isto? To onda malo dovodi u kontradikciju tvoj stav o situaciji u Ukrajini
Okej.
Такви немају став. Њима је он стављен па би да га и они неком ставе.Poinjao si samostalno opredeljenje.Dakle svaki narod u okviru neke države ima pravo na isto? To onda malo dovodi u kontradikciju tvoj stav o situaciji u Ukrajini