Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.793
Kod KGB-a.Prije uru vrimena ga je slalo u Afriku, sad Bjelorusija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod KGB-a.Prije uru vrimena ga je slalo u Afriku, sad Bjelorusija.
Ja sam prosle godine najavljivao gradjanski rat u Rusiji, i prognoza je bila tocna. Naravno, pravi gradjanski rat ce poceti uskoro, jer je ovo tek uvod u rasplet dogadjaja. Ali za pocetak oko stotinu mrtvih u jednom danu nije malo.Bolje ti je da sviras klavir za prognoze si nula![]()
Ja sam prosle godine najavljivao gradjanski rat u Rusiji, i prognoza je bila tocna. Naravno, pravi gradjanski rat ce poceti uskoro. Ali za pocetak oko stotinu mrtvih nije malo.
Bolje ti je da sviras klavir za prognoze si nula
Izgleda da vi croasani niste gledali spanske serije![]()
Ajmo pričekat koji dan...ovde niko ne govori istinu...Kod KGB-a.
Kako sad toAjmo pričekat koji dan...ovde niko ne govori istinu...
I to je tebi nebitno? Pa mi normalni se već punu deceniju borimo za odlazak botoksiranog
Đoko, znamo se za toliko - propustio si ovo jer nisi znao šta da misliš. Nisi jedini, i Tixi je samo nemo posmatrao,
Zidic kaze da su prodavci kokica dobrooo zaradiliZidić? Ej, Frzzi, šta kaže Štef sa zidića?
@Frtajler
Gde su joj muski clanovi familije i zbog koga je tako?
i što je čudno? Marširati na Moskvu gdje nema vojske ili napadati Ukrajinu, čiju granicu čuva milijun ukrajinskih vojnika
wagner ide na poljsku granicu...poljak duda digao vojsku na veču pripravnost.Kako to misliš ja nisam znao šta da mislim, pa nisam ja ko neki da menjam mišljenje kako vetar duva.
Ovo je očigledan znak slabosti Rusije i Putina, haos neslućenih razmera, gde ekipa privatne vojske za 24 časa dođe do Moskve, uz pretnju da ide da ruši državni i vojni vrh. Pređu 1000 km uz usputnu čarku sa par helikoptera bačenih da budu uništeni badava
Ono što niko od vas ne procesira, ne razmišlja, ne konta, jeste što postoji OGROMNA ŠANSA da posle Putina (čiji kraj je vrlo blizu) može da dođe neko mnogo luđi i mnogo opasniji, ma kako to vama delovalo nemoguće.
Dok ste se vi ložite na jednu ili drugu stranu meni je ključno pitanje ko će kontrolisati oružje koje može uništiti svet.
Izvini ali nisam retardiran kao neki na forumu pa da verujem da je rusko nuklearno oružje zarđalo i da ne radi, potpuno sam svestan da može uništiti svet i jako me brine ko ga kontroliše. Daleko je Putin od idealnog lika ali nešto mi se ne čini da su oni koji bi mogli da ga znamene bolji od njega, naprotiv.
StvarnoDaj mi onda jedno logično objašnjenje zašto milion Ukrajinaca ne jurne na Moskvu i reši sve za 24 časa.
pa valjda zato jer je oko Ukrajine skoro 700-800k Rusa. Ista svar je bila i u Rimu, prođeš granicu, nema vojske ni za lijek.Siguran sam da su generali koji su molili da se Vagner zaustavi, kao i mnogi u ruskoj vojsci zadovoljni sto se popustilo Prigozinu...Oni obozavaju da se popusta onome ko ih zaebava...Imsigurno nece medjusobno ogovarati poteze vladara drzave...