Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Видео порука легендарне 155. бригаде маринаца Пацифичке флоте.Порука је:Бригада маринаца апелује на вас са речима подршке и разумевања да је неопходно да се заустави ова превирања и расцепа која иде на руку нашим непријатељима, обећавамо да ћемо испунити наше ратнике и заклетву коју смо дали. Владимире Владимировичу, ми смо са вама.

Хиперсонична ракета може активно маневрисати само ако је брзина испод 10 Маха у завршној фази лета и ако има сталан извор потиска. То значи надзвучни набојномлазни мотор. Само да напоменем да још нико нема успешан пројекат да се овакав мотор трајно користи у ракетној техници.
50 маха је знатно већа брзина од друге космическе (11.2 km/sec) и ово о чему сада причаш је чиста фикција бар због механичког удара и динамичког загревања до 1400 степени при уласку у ниже слојеве атмосфере.
Можда ће за 100 година све ово бити могуће. Тренутно би само једна таква ракета коштала колико и шатл.
Pa ne bas… ali to je ono na cemu sada rade. Najveca brzina koju su postigli je mah 28.
I dok se drugi bore da razviju mah 10 , rusi rade na mah 50+ .
Nista cudno. Dok su ameri trosili novac za glupavi stelt , rusi su ulagali u hipersoniku

Пригожин је припремио оружану побуну са лојалним Вагнеровим особљем и покренуо је у тандему са лажним видео-снимком о удару МО РУ на Вагнеров камп, који је требало да буде окидач. - колико ја знам, не добија никакву подршку ни од кога

Још једно ажурирање о Ростову – чини се да је већина Вагнерових снага отишла, а преостала возила су искључена, а само шачица Вагнерових и Росгвардијских трупа је остала у згради штаба Јужног војног округа у центру града.

FzXVCa7agAAtMa7
FzXVDY-aQAAzerT

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back