Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.663
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da prpa. Ako obratis paznju na vreme na kameri znao vbi da se most sastavlja nakon sto je propustio teretni brod, al ajde
Cemu se ti nadasDzaba si se ponadao da ce biti neceg od Prigozina i njegove ekipe nezadovoljnih.

Konacno se moje reci ostvaruju.Rusi usli u Moskvu!

Jeste , ali nije u Kijevu. Jos nemaju odgovor kada ce se vratiti…
Ево видех сад:Nije, pa dali su mu pare, nije dovoljno?

Ja zivim u Srbiji i slobodan sam.Rusi u Rusiji i slobodni su.SRETNA VAM SLOBODA!
Jel pao Bahmut?Propade jos jedan NATO plan...
48 sati svadba...pardon drzavni udar...
Idemo dalje...sa deNATOoizacijom Ukrajine...
...
Taman su te 2 izjave podjednako tačne a.k.a. nimaloJa zivim u Srbiji i slobodan sam.Rusi u Rusiji i slobodni su.
Sad slušam, Prigožin govori da su zauzeli sve vojne aerodrome kod Rostova i Vorožnjeva..zato i nema zračnih napada na njih...![]()
Ово је почело као борба за власт између Пригожина и Шојгуа. На почетку Специјалне војне операције Шојгу и његов тим су правили грешке и Пригожин је постао јак Шојгуов критичар.Пригожин је тада имао успеха у Бахмуту, а Вагнер група се представљала као бољи војсковођа од Шојгуа. По мом мишљењу, Шојгу је тада испровоцирао Пригожина ограничавањем испоруке муниције Бахмуту, што је резултирало губицима Вагнер групе и снажном реакцијом Пригожина. Многи од вас су видели снимак Пригожина како напада Шојгуа и руско војно руководство.Испоруке муниције су обновљене и победа у Бахмуту је постигнута, али је видео испад Пригожина вероватно био контрапродуктиван за њега јер су га Кремљ и високи политички лидери у Москви видели као лабав топ коме се не може веровати.Пригожин је удвостручио прогнозу огромне губитке за руску војску тврдећи да није спремна за украјинску контраофанзиву. Тврдио је да су руске трупе лоше опремљене и да Шојгу лоше управља. Са руском војском која је успешно одбила украјинску контраофанзиву, Пригожин је сам себе сатерао у ћошак и време му је истицало јер су Шојгу и његови генерали донели велику победу Кремљу.По мом мишљењу, поступци Пригожина представљају чин очаја јер је изгубио борбу за власт против Шојгуа и вероватно се суочава са озбиљном одмаздом.Западни медији тврде да се ради о покушају државног удара против Путина.
То је глупост. Популарност Путина у Русији и у незападном свету никада није била већа. Међутим, овај рат између Пригожина и Шојгуа је нежељена дистракција за Кремљ и највероватнији исход биће хапшење или укидање Пригожина.
Da ce spustiti rogove i nastaviti da radi ono za sta je zaduzen i placen.Cemu se ti nadas![]()
![]()
Šta vidješe? Urednički naslov zvan idiotarija? Pročitaj tekst.