Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.688
Ne znaju više ni rovove kopatSprema se odsudna odbrana prestonice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znaju više ni rovove kopatSprema se odsudna odbrana prestonice.
Ja mislim da ce Putin ubiti Prigozina nazalost i to vrlo brzo iako bi Prigozin pregazio Ukrope brze nego Putinova nesposobna administracijaIskoristili su momenat da naprave pometnju u pozadini.Postigli su svoj cilj, odlazak u stilu.Samo je poprilično tužno da se Rusi makljaju izmedju sebe zbog ludila pojedinca.Jer da se oni sada zaustave zagarantovano mora biti poginulih.Moskva je već prešla u antiteroristički mod.Totalno ludilo.
Zalostan je i ovaj masakr sa bratskim narodom u Ukrajini. Neverovatna je neodgovornost i neozbiljnost politicara u Rusiji.Iskoristili su momenat da naprave pometnju u pozadini.Postigli su svoj cilj, odlazak u stilu.Samo je poprilično tužno da se Rusi makljaju izmedju sebe zbog ludila pojedinca.Jer da se oni sada zaustave zagarantovano mora biti poginulih.Moskva je već prešla u antiteroristički mod.Totalno ludilo.
Auuuuu... Ne znam kako da ti to nježno kažem, ali to je neizvedivo.Skinuti ratni ukrajinski režim i dobiti mirovne pregovore za dvije Ukrajine tj. dvije različite vizije života u Ukrajini.
To je zato jer Rus ne smije priznati grešku jer inače visi na Crvenom trgu. Tako je postavljena država.Zalostan je i ovaj masakr sa bratskim narodom u Ukrajini. Neverovatna je neodgovornost i neozbiljnost politicara u Rusiji.
Steta za ljudske zivote.
To je sve deo šire ideologije Putinizma.Zalostan je i ovaj masakr sa bratskim narodom u Ukrajini. Neverovatna je neodgovornost i neozbiljnost politicara u Rusiji.
Steta za ljudske zivote.
Значи сада је за Запад Пригожин лидер, док ајатолах остаје веран Путину.Pa upravo su mnogi dezertirali iz tvoje Crvene armije kad su videli na koji način Azov poražava rusko-šiitsku stvar
Bravo, rov kroz cestu. To podiže moral civilima koji bježe.Sprema se odsudna odbrana prestonice.
Genijalno! baš sam se dobro nasmijaoMučni trenuci prije putinovog bijega iz Moskve.

Da, teroristička grupa IRGC je rekla da podržava SNSЗначи сада је за Запад Пригожин лидер, док ајатолах остаје веран Путину.
Vidjećemo zbog isključivih stavova Ukrajina je već izgubila dobar komad teritorije i dobar dio državljana.Auuuuu... Ne znam kako da ti to nježno kažem, ali to je neizvedivo.
Pa evo ja mislim da će Putin otegnut papke, na koji način je nebitno!Ja mislim da ce Putin ubiti Prigozina nazalost i to vrlo brzo iako bi Prigozin pregazio Ukrope brze nego Putinova nesposobna administracija
Pad s balkona. Nikome se ne da čekati da čaj učini svoje.Pa evo ja mislim da će Putin otegnut papke, na koji način je nebitno!
Pa naravno... to je kraj. Krim će dobiti neku autonomiju u sklopu Ukrajine i adios muchachos. Kraj priče!Auuuuu... Ne znam kako da ti to nježno kažem, ali to je neizvedivo.
Ooooo profsoreeee kako je u Moskvi imal ikakvije problemaI zbog toga se ustaša mali pali...`Ajde na Rusiju navali!