- Poruka
- 48.456
Ako 25k privatnih boraca uspe da zbaci sa vlasti predsednika koji iza sebe ima celu armiju,takva drzava ne treba ni da postoji.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako 25k privatnih boraca uspe da zbaci sa vlasti predsednika koji iza sebe ima celu armiju,takva drzava ne treba ni da postoji.

Ako njih 25k rasture rusku armiju natovci su u velikom problemu, oni se nisu usudili sa nekoliko stotina hiljadaAko 25k privatnih boraca uspe da zbaci sa vlasti predsednika koji iza sebe ima celu armiju,takva drzava ne treba ni da postoji.
Kakav musliman? Ja sam se i po tim pitanju vec izjasnio. Nemam dalje potrebu da objasnjavam. Tu smo da komentarisemo potpuni raspad RuSSije. Slava Ukrajini.Onda si Musliman.Jer Srbin nebi to nikada rekao.
ček malo, nisu li krstini analitičari do jučer tvrdili da je podrška kepecu 102% ?
Povijesno gledano, Moskva se zatvarala samo kad bi dolazilo do smjene vlasti.Moskva blokirana, zabranjeni ulaz i izlaz
Da vidimo na koliko će se otvoriti rublja u ponedeljakMoskva blokirana, zabranjeni ulaz i izlaz
Moskva je blokirana, zabranjeni su ulaz i izlaz iz grada, piše Kyiv Independent.
Pa upravo su mnogi dezertirali iz tvoje Crvene armije kad su videli na koji način Azov poražava rusko-šiitsku stvar
https://informer.rs/tv/live-tvJa bi bacio oko iz neke sociološko psihološke znatiželje
Znači rublja ide na short?Da vidimo na koliko će se otvoriti rublja u ponedeljak
0 tantuza
Bice ono sto mora biti.Znači konačno si prihvatio moj savet da Jedinstvena Rusija mora biti pobeđena
Skinuti ratni ukrajinski režim i dobiti mirovne pregovore za dvije Ukrajine tj. dvije različite vizije života u Ukrajini.
Iskoristili su momenat da naprave pometnju u pozadini.Postigli su svoj cilj, odlazak u stilu.Samo je poprilično tužno da se Rusi makljaju izmedju sebe zbog ludila pojedinca.Jer da se oni sada zaustave zagarantovano mora biti poginulih.Moskva je već prešla u antiteroristički mod.Totalno ludilo.Ako njih 25k rasture rusku armiju natovci su u velikom problemu, oni se nisu usudili sa nekoliko stotina hiljada![]()
Ako pod tužno misliš zabavnoSamo je poprilično tužno da se Rusi makljaju izmedju sebe