- Poruka
- 34.845
Ово није „кампања правде“, већ класични покушај војног удара, под популистичким паролама. Сада нема стране Пригожина или Шојгуа. Покушава се насилно рушење актуелне власти
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je verovao da će ustaše navijati za Prigožina?![]()
Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj.Ko je verovao da će ustaše navijati za Prigožina?![]()

Ко то покушава да насилно руши актуелну власт и са којом намером?Ово није „кампања правде“, већ класични покушај војног удара, под популистичким паролама. Сада нема стране Пригожина или Шојгуа. Покушава се насилно рушење актуелне власти
Jel se sa sigurnošću može reći da ti je Prigožin prijatelj? Jel se on zalaže za kraj rata i povlačenje Rusije iz UKR?Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj.
Za očekivati je da će Prigo biti likvidiran, naravno. Ali kaos koji je unio u Rusiju je grandiozan. Manje je to bitno u vojnom smislu, Putin će to počistiti, ali kako će Volođa dalje pravdati masovna izginuća Rusa po Ukrajini? Denacifikacijom,nili đenosajdom u Donbasu za koje je Prigo rekao da je fantazija?Nije realno da se ovo desi kao što predstavljaju u medijima. Samo ne znam šta će biti sa Prigožinom kad se ovo završi. Vjerovatno će negdje "nestati" lol

Nisam očekivao ovakav kraj wagnera, odluka pojedinca da svoje plaćenike gurne u Rusiju, mislim nije prvi put ali je totalno ludački u kost.A malo si skurcan, priznaj.
ma daaaaj, vrijeđaš mu ego!Ma, daaaj.
Smijesno je.
Moras priznat.
Normalno da nije, samo ga treba iskoristiti što bolje dok je živ.Jel se sa sigurnošću može reći da ti je Prigožin prijatelj? Jel se on zalaže za kraj rata i povlačenje Rusije iz UKR?
Eh kad bi to bilo tako lako, pa nije Prigo veverica.Realno, Prigo je trebao nastradati nesretnim slučajem kad je prvi put spomenuo Šojgua.
Nitko nije očekivao filmski obrat za 12 sati, to je apsolutno točno, pretpostavljam da su i Ukri potpuno zbunjeni.Nisam očekivao ovakav kraj wagnera, odluka pojedinca da svoje plaćenike gurne u Rusiju, mislim nije prvi put ali je totalno ludački u kost.
To si u pravu ukoliko priznajes da su one cetiri oblasti i Krim Ruska teritorija.Inace sam mislio na onu Rusiju od pre ovog sukoba.JBT, pa u Rusiji je već neko vreme rat....doduše niskog intenziteta na ograničenom području....nije, samo ako ne želiš, da ga vidiš...
Pa daš milionče evrića profesionalcu da se infiltrira u Wagner, rokneš i bok. Pa nemoj mi reći da to Rusija nije u stanju.Eh kad bi to bilo tako lako, pa nije Prigo veverica.
Мислиш, оно мало Укра што још увек носу изгинули на фронту?Nitko nije očekivao filmski obrat za 12 sati, to je apsolutno točno, pretpostavljam da su i Ukri potpuno zbunjeni.