Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.699
Ček to su se okrenili protiv Putina???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ček to su se okrenili protiv Putina???
Да неко други ово ради, да га оптужимо да је ЦИА шпијун,
али како Пригожина да оптужимо за сарадњу са ЦИА?
Vojni puč plaćenika u situaciji dok traje ukro kontra.Pa stvarno šta im treba još da shvate ozbiljno situaciju , dignu još milion vojnika i završe ovu priču.Kod njih sve mora na teži način...На интернету се појавио снимак ваздушног напада на конвој ЧВК "Вагнер"на аутопуту М-4 у региону Вороњежа.
Претпоставља се да су удар нанеле руске Ваздушно-космичке снаге.
Очевици саопштавају о пуцњави и експлозији у близини седишта Јужног војног округа у Ростову на Дону.
12:59 по подне · 24. јун 2023.
...https://twitter.com/DonbassSegodnya/status/1672560097954877441
Sad ce tu da bude republika, a u njoj Rostov glavni grad....
Све је тако компликовано.Можда је Путин шпијун ЦИА, а Пригожин наш?
Ко би га сада знао?
Ja ukrajinsku problematiku pratim još od narandzaste revolucije 2004 godine, amaterski naravno
Pirožgin je u proglasu rekao da je sve to u Ukrajini Putinovo sranje. Nikakav nacizam, nikakav NATO nikakva ugroza Rusije, tu i tamo sporadična razmjena vatre. Rekao i da je jedini cilj SVO da Šojgu dobije medalju heroja Rusije. Uopće cijela frka u Donbasu i Luhansku je kreirana da se pojedinci obogate. Ako prevlada Pirožgin i njegova struja, Ukrajinci mu sigurno neće biti neprijatelji.Ja mislim da Prigožin, nakon što sutra uđe u Kremlj, biti daleko oštriji prema neprijateljima Rusije od nejakog Putina.
Ma jok samo ste smjehotresni.Kao hijene od jutros, još imam sačuvane tvoje bisere od prošle epizode kada si osvajao Krim.![]()
Да неко други ово ради, да га оптужимо да је ЦИА шпијун,
али како Пригожина да оптужимо за сарадњу са ЦИА?

A tko su oni da bi dizali ljude i slali ih u smrt? Ajde ti u Rusiju, ja ću ti platit i kartu i opremu i oružje.Pa stvarno šta im treba još da shvate ozbiljno situaciju , dignu još milion vojnika
Mislio je na flajšmašinuKako sad stroj za mljevenje ruskog mesa, pa jel se tu godinu i pol ne priča o stroju koji melje ukrainsko meso, zbunjen sam malo![]()
Bakhmut pred oslobodjenjem (padom za vas)узели пољски WC и два реда лука??![]()
...ставкса под 1.Colonelcassad:
Оповргнуте лажни.
1. Нереди у московским истражним затворима. Федерална казнено-поправна служба је већ демантовала да нема нереда у московским истражним центрима.
2. Медведев је напустио Москву. Већ оповргнуто - Медведев наставља да ради у Москви.
3. Експлозије на Криму. Власти Крима су негирале да на Криму није било експлозија.
Будите опрезни, ЦИПСО сада убацује много различитих дезинформација.
Pirožgin je u proglasu rekao da je sve to u Ukrajini Putinovo sranje. Nikakav nacizam, nikakav NATO nikakva ugroza Rusije, tu i tamo sporadična razmjena vatre. Rekao i da je jedini cilj SVO da Šojgu dobije medalju heroja Rusije. Uopće cijela frka u Donbasu i Luhansku je kreirana da se pojedinci obogate. Ako prevlada Pirožgin i njegova struja, Ukrajinci mu sigurno neće biti neprijatelji.
Gde je Bokan kad je najpotrebniji?
Jao,veceras Happy,pratice se![]()
Ma de ko to zna ovaj sukob može potrajati još 10 godina a može sutra završiti ukoliko Bajden slučajno stisne crveno dugme misleći da je bombona.Ми смо, тада, фебруара 2022. мислили да ће Путин за 7 дана умарширати у Кијев, после смо одложили за Дан победе 2022. па дан победе 2023.
али то је зато што нисмо знали.
Ти си знао да ће баш овако да буде.
Марш на Москву.
Све је тако компликовано.
Синоћ сам заспао у својој новој Вагнер мајици, а јутрос ме пробуде ове чудне вести.
Кућу...штаћу.....
Oni su država a ako postoji ozbiljna opasnost za državu ideš u masovnu mobilizaciju ili predaješ ključeve.A tko su oni da bi dizali ljude i slali ih u smrt? Ajde ti u Rusiju, ja ću ti platit i kartu i opremu i oružje.
Ma de ko to zna ovaj sukob može potrajati još 10 godina a može sutra završiti ukoliko Bajden slučajno stisne crveno dugme misleći da je bombona.
A malo si skurcan, priznaj.Ma jok samo ste smjehotresni.Kao hijene od jutros, još imam sačuvane tvoje bisere od prošle epizode kada si osvajao Krim.![]()