Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Colonelcassad:

🇷🇺 Оповргнуте лажни.

1. Нереди у московским истражним затворима. Федерална казнено-поправна служба је већ демантовала да нема нереда у московским истражним центрима.
2. Медведев је напустио Москву. Већ оповргнуто - Медведев наставља да ради у Москви.
3. Експлозије на Криму. Власти Крима су негирале да на Криму није било експлозија.

Будите опрезни, ЦИПСО сада убацује много различитих дезинформација.

Овако украјински бот налози њихове службе односно јединице ЦИПСО шире дезинформације и пропаганду.

FzXpeFIX0AIMMdb

FzXpedMWAAIiitz

...https://twitter.com/Drachenorden1/status/1672499551289200648

Poslednja izmena:
На интернету се појавио снимак ваздушног напада на конвој ЧВК "Вагнер"на аутопуту М-4 у региону Вороњежа.

Претпоставља се да су удар нанеле руске Ваздушно-космичке снаге.

❗❗ Очевици саопштавају о пуцњави и експлозији у близини седишта Јужног војног округа у Ростову на Дону.

12:59 по подне · 24. јун 2023.
...https://twitter.com/DonbassSegodnya/status/1672560097954877441
Vojni puč plaćenika u situaciji dok traje ukro kontra.Pa stvarno šta im treba još da shvate ozbiljno situaciju , dignu još milion vojnika i završe ovu priču.Kod njih sve mora na teži način...

Можда је Путин шпијун ЦИА, а Пригожин наш?

Ко би га сада знао?
Све је тако компликовано.

Синоћ сам заспао у својој новој Вагнер мајици, а јутрос ме пробуде ове чудне вести.

Кућу...штаћу.....

Ja mislim da Prigožin, nakon što sutra uđe u Kremlj, biti daleko oštriji prema neprijateljima Rusije od nejakog Putina.
Pirožgin je u proglasu rekao da je sve to u Ukrajini Putinovo sranje. Nikakav nacizam, nikakav NATO nikakva ugroza Rusije, tu i tamo sporadična razmjena vatre. Rekao i da je jedini cilj SVO da Šojgu dobije medalju heroja Rusije. Uopće cijela frka u Donbasu i Luhansku je kreirana da se pojedinci obogate. Ako prevlada Pirožgin i njegova struja, Ukrajinci mu sigurno neće biti neprijatelji.

Colonelcassad:

🇷🇺 Оповргнуте лажни.

1. Нереди у московским истражним затворима. Федерална казнено-поправна служба је већ демантовала да нема нереда у московским истражним центрима.
2. Медведев је напустио Москву. Већ оповргнуто - Медведев наставља да ради у Москви.
3. Експлозије на Криму. Власти Крима су негирале да на Криму није било експлозија.

Будите опрезни, ЦИПСО сада убацује много различитих дезинформација.

...ставкса под 1.
Ти који су навели побуну, па да ли они знају како је у тим казаматима?

Pirožgin je u proglasu rekao da je sve to u Ukrajini Putinovo sranje. Nikakav nacizam, nikakav NATO nikakva ugroza Rusije, tu i tamo sporadična razmjena vatre. Rekao i da je jedini cilj SVO da Šojgu dobije medalju heroja Rusije. Uopće cijela frka u Donbasu i Luhansku je kreirana da se pojedinci obogate. Ako prevlada Pirožgin i njegova struja, Ukrajinci mu sigurno neće biti neprijatelji.

Мој пост који цитираш је био мало ироничан (саркастичан...која ли је права реч).

Више, шаљива провокација упућена форумашима.

Ми смо, тада, фебруара 2022. мислили да ће Путин за 7 дана умарширати у Кијев, после смо одложили за Дан победе 2022. па дан победе 2023.

али то је зато што нисмо знали.

Ти си знао да ће баш овако да буде.

Марш на Москву.
Ma de ko to zna ovaj sukob može potrajati još 10 godina a može sutra završiti ukoliko Bajden slučajno stisne crveno dugme misleći da je bombona.

Све је тако компликовано.

Синоћ сам заспао у својој новој Вагнер мајици, а јутрос ме пробуде ове чудне вести.

Кућу...штаћу.....

Најбоље обуци Z мајицу,

па ко год да победи ти кажи да то значи "За Победника".

Ma de ko to zna ovaj sukob može potrajati još 10 godina a može sutra završiti ukoliko Bajden slučajno stisne crveno dugme misleći da je bombona.

Шта се ложиш болан, овако се не ложе ни Путинити и Вагнерити, све је ово спрдња, битно је остат нијеутралан :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back