Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.061
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg. ti si ga zbunio sa stalnim puštanjem slika jedne te iste grupe tenkova i ljudima više dopizdilo provjeravat jednu te istu sliku iz 860 uglova.Бухаха
It’s honestly pretty funny we started getting a deluge of visual proof of masses of destroyed Ukrainian vehicles…and then Oryx decides to retire suddenly lol.
Pogledajte prilog 1363185
Mislim da tebi apsolutno ništa nije jasno!.
Ne znam odakle vam toliki optimizam.
Koji bi razlog bio da Rusi lansiraju jednu nuklearku, a da ih na drugoj strani dočeka stotinu?
Mislite li da bi jedna nuklearka opametila nekog u NATO paktu???
NATO pakt sve više liči na azil za lude, bez ikakve kontrole.
Ako je itko pokazao suzdržanost i strpljenje sa svojim ludilom, čak i pod cijenu vlastitih žrtava, onda je to Rusija.
Od samog početka, kada su se aktivni američki političari šepurili po Kijevu tijekom Majdana, držali govore (McCain) i dijelili kolačiće (Niland).
Pa, osam godina pregovora Minsk 1 i 2, da bi Merkel i Hollande istovremeno i odvojeno izjavili, makar se samo šalili s njima, nismo imali namjeru postići nikakav dogovor. Naoružavali smo Ukrajinu (za rat protiv nuklearne velesile!!!).
Tako je bombardiranje sporazuma u Istanbulu pripisano Borisu Johnsonu, koji je Ukrajina bila spremna potpisati uz minimalne ruske zahtjeve, kada je ovaj užas mogao proći relativno jeftino, a koji je proizveo stotine tisuća mrtvih i nezamisliva razaranja.
Pa besmisleno terorističko rušenje Sjevernog toka koji ionako nije bio u funkciji.
Suludo i besmisleno gomilanje oružja Ukrajini jer nema te vojske koja može funkcionirati s toliko različitih vrsta oružja.
I more drugih primjera poput odbijanja ruske ponude za održavanje konferencije o općoj sigurnosti u Europi, pa sve do posljednje prije sukoba ponude upućene Washingtonu, koju nisu htjeli ni pogledati.
Ovo nisu samo crvene crte koje su Rusi podnijeli, već jasni simptomi ludila koje je metastaziralo u ovoj besmislenoj, nesposobnoj i nepotrebnoj terorističkoj organizaciji, NATO paktu, do te mjere da uništava čovječanstvo.
A kad imaš posla s tako opasnim luđacima, nema druge nego zapaliti mu glavu i ne stati dok ne padne u komu, a onda na aparate i polako vraćati u život.
Mislim da je sada jasnije zašto vjerujem da je scenarij nuklearnog napada koji sam napisao u prethodnom postu daleko vjerojatniji.
.
па да је пао кад је требало, прошлог љета, тако би и билоjoj da mi se da krenut čitat prvih 5 tema pa uspoređivat kako se mijenjala putinofilska retorika hahaha, sad su sretni kad uspiju obraniti selo od Ukrainaca
btw. što bi sa onim kad padne Bahmut sve dalje ravno do Kijeva? Ovdje su se teme cijele pisali što će rusi kad padne Bahmut, evo pao je ima mjesec dana, jel krenula ofenziva prema Kijevu? Toliko prđenja uništa ni na jednom drugom mjestu u svemiru nema !

занимљиво би било да су послагали све ове са снимка
Report:
Pyatihatki retaken
️The 429th regiment, which includes the Assault Ossetia battalion, expelled the enemy from the settlement of Pyatikhatki, the settlement is under the control of the RF Forces.
Literally at this moment, 429th regiment, which includes our battalion "Storm. Ossetia", we returned the settlement of Pyatikhatki.Glory to Russia! And our boys!![]()
@ batalyon15
Лако је лагати о руским губицима, само ставе
Verujem da si dovoljno pametan da znaš da će se svaka kriza preliti globalno, bez obzira gde je krenula.
Uostalom, EU je debelo zagazila u istu, projekti se stopiraju, investicije su stale, nekretnine takođe ulaze u silaznu putanju, opšta nesigurnost i nesolventnost postaje dominantan faktor u poslovanju.
Da li zaista misliš da će zapadne berze da se zelene dok kineske padaju, bojim se da ozbiljno grešiš
Do ujutro?Koja budalastina od diskusije
Totalno si prolupao
Znam da ti nije lako, odmori malo
Brzo ce ovo rusi zavrsiti
.Mislim da tebi apsolutno ništa nije jasno!
Deluzije Frzzi, ži’ mi ti. Da li je ta Ukro flajšmašina sada sa tobom u sobi?Do ujutro?
Svi će okupatori izginuti. Ne brzo, jer ih ima dosta, ali hoće, Ukro flajšmašina je nezaustavljiva. Putin u očaju maše nekim "parafiranim sporazumom" zbog kojeg su se povukli iz Kijeva, a pokvareni Ukri ga se nisu držali. Dao bi Putko desno jaje za primirje i pregovore, ali je situacija takva da pregovori mogu samo bez živog okupatora na državnom teritoriju Ukrajine.
каква корекција?korekcije se desavaju sa vreme na vreme. u nasim zivotima vec smo doziveli nekoliko, manjih ili vecih, 1999-2000, pa 2007-2009, pa 2016-2017. ko je stariji seca se i sredine sedamdesetih. bilo bi glupo da sad pricamo kako je to nesto nepojmljivo. svaka ekonomija ima periode rasta, ili opadanja proizvodnje. Evropa je uglavnom pogodjena ciklicnim poslovanjem, i naravno energetskim sokom koji je dosao kroz sankcije sa Rusima
Kina ima drugacije probleme, i nisu toliko vezane za spoljasnje faktore, koliko za sopstvene visegodisnje COVID mere drzave protiv firmi sopstvenih gradjana ali i stranaca
to sto je Kina uradila protiv radnika, nije niko u preostalih 190 i koliko drzava. nepotrebna represija nad firmama, unistavanje proizvodne baze i ljudskih kapaciteta, enormno smanjenje prihoda radnika jer umesto da rade oni su u prinudnim karantinima bili, a nikakvi rezultati tih mera da bi rekli bolje je nego u svetu. totalno pogresno.
US ima probleme koji se uglavnom zasnivaju na kreaciji kredita i vrlo naduvanim cenama usled toga, pogotovo u nekretninama ali i na berzi.
zajedno da, cine jedan svetski balon koji mora da koriguje vrednosti, ali zbog razlicitih uzroka, svako od tri trzista mora da nadje razlicit lek jer je uzrok sustinski drugaciji.
zato ce da vidimo jednu dobru korekciju od oko 30-40%. mnogi ovde na forumu ce to da tumace kao nekakvu propast, ali na njihovu zalost, radice se samo o spustanju preduvanih cena, a to je zdravo za trziste, i onda se moze ubrizgati zdrav kapital, koji ce doneti nova radna mesta u novim projektima.

Jbg. fala bogu, ljudi se prilagođavaju, meni je više zanimljivo kako se Britanske vijesti prihvaćaju kada su u pitanju ukrainci, ali ne i kada su u pitanju Rusi.
нема га сад су само хазари остали, не остаде ни свједокаKo je novi Solženjicin?
Hoće, nego šta će, nacisti koji su bili okupirali svetu rusku zemlju Ukrajinu umiru u paklenim mukama, kao i što dolikuje tim bolesnim glavama ...Svi će okupatori izginuti. Ne brzo, jer ih ima dosta, ali hoće,
Ukra je izginulo mnogo više od četvrt miliona. Rusa tačno 25,528 - prebrojao BBC na ruskom. Avijacija vas hebe u mozak, a artiljerija vam je slabija 10 puta. Ćao!
Bliži se četvrt miliona
Ево прихваћамо да се Руси боре без муниције.Jbg. fala bogu, ljudi se prilagođavaju, meni je više zanimljivo kako se Britanske vijesti prihvaćaju kada su u pitanju ukrainci, ali ne i kada su u pitanju Rusi.
Tako je.Hoće, nego šta će, nacisti koji su bili okupirali svetu rusku zemlju Ukrajinu umiru u paklenim mukama, kao i što dolikuje tim bolesnim glavama ...