Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.942
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislima svakako hoće. Ali kako je ono kaže: Što je babi milo, to joj se i snilo.Povjerovao si Peskovu da Ukri ustvari žele okupirati Moskvu?
Moderni EUropski oklop, vidi se.Niko ni ogreban. Sreća njihova pa su bili u zapaddnom oklopu, a ne u ruskom kršu.
Tako se dočekuju neprijatelji.Како Блинкен стиже: без црвеног тепиха, без фанфара, без одбора за дочек, само минимални протокол.
.Pa i NATO zbog te mogucnosti ima "kocnicu" i nece toliko daleko da ide da se direktno umesa. Mada cak i u slucaju nuklearnog rata, mislim da bi se i jedna i druga strana zadrzali na po jednoj ispaljenog raketi. Nakon toga bi bilo hitno primirje.

Nije problem u tome. Ko hoće nek ide gde mu drago.Besmisleno je govorit o tome da su trebali ostat pod Ruskom cizimom.
to je snimak odavno i bas da mi je i znati , koliko ih je iz ove mase otislo na ratiste i koiko ih je sa zastavom i pokopan
Budale koje su se izborile za rat - groblja su ih puna, ali kog to briga, Хто не скаче тои Москал! Tad su skakali, sad nek igraju:
Za 2 dana tačnijeKoja budalastina od diskusije
Totalno si prolupao
Znam da ti nije lako, odmori malo
Brzo ce ovo rusi zavrsiti
nije u pitanju nikakav poraz ni ekonomija iz zapadnih zemalja a ni Kineske ekonomijeDivno je što se raduješ velikim porazima zapadne ekonomije, nakon Rusije gube i drugo ogromno tržište.
Samo se ti nadaj da su nezamenljivi...
magazin Trece Oko nije prestao da izlazi...za početak gašenje globalizacije, moraš prvo ugasiti internet....pa TV, pa novine...
...a tu dolazi do problema....
...gde bi onda kukali protiv globalizacije...
Nije to tako mnogo, ne pokazuju namere da najuruju Zelenog. A sami dobro znaju da je svećom tražen sponzor za proksi rat.Страшно колико гину.
DŽeg! DŽegi, pa to ste Vi?Za 2 dana tačnije
Hahahah vrh upisKako nebo i zemlja ,prvo je bilo pada Kijev samo sto nije ,pa ode ponos crnomorske flote Moskva pa onda povlecenje oko Kijeva ,pa povlacenje oko Harkiva ,pa onda izgubiste Herson, pa Putin trazi da se NATO povuce na granice iz 90 tih godina pa dobi duplo vecu granicu sa NATO paktom pa je bilo dolazi zima pocrkase evropljani a ispade da je putin izgubio zapadno trziste a gas nikad jefitiniji i opet rusi pobjedjuju, objasni mi tu logiku molim te ?
. Sad slijedi pitanje u glavi: a što je to logika? 
ne nego ti imaš dokazano amnezijuLupetaš od muke, znamo već.![]()