- Poruka
- 912
duh kijeva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj neku ukropsku pesmuово је лице новог свијета
слободе, демокрације
срањње, како јадно
Ti mu dođeš nešto kao forumski Đorđe Vukadinović aka Đoka Vlah. Glumiš neutralnost, a iz aviona se vidi da ljubiš Putinovo skute. Pričaš, a ništa ne kažeš.
To bi rekao i Đoka Vlah.Ne glumim ja neutralnost nego ste svi vi toliko ostrašćeni da ne vidite dalje od nosa i svakog mrtvog vojnika i izbušenog tenka na protivničkoj strani.
Rusija je slobodna da svakog sekunda napusti teritoriju Ukrajine i time prekine rat.Ja sam ovde vrlo usamljen u apelima da se rat prekine i da se pristupi pregovorima.
OoopsMr. Marsi, you did not hear the latest news, friend of mine just said:
According to lamestream media: "Russian army that used up all the ammunition a year ago, is now defending Moscow with wooden shovels and vodka bottles."
Oy vey
pozdravio te nato šljamTo bi rekao i Đoka Vlah.
Rusija je slobodna da svakog sekunda napusti teritoriju Ukrajine i time prekine rat.
Nema smisla pregovarati s prevarantima. Pregovarano je vec i nista nije realizovano.Ja sam ovde vrlo usamljen u apelima da se rat prekine i da se pristupi pregovorima.
To bi rekao i Đoka Vlah.
Rusija je slobodna da svakog sekunda napusti teritoriju Ukrajine i time prekine rat.
Svaki avion moze pomoci u zonama gde nema snazne PVO.Zanimljivo da sanjaju o F-16 a niko ne pominje A-10 koji bi bio neuporedivo korisniji za potrebe ofanzive.
Dokaz da se radi o cistom reklamiranju i propagandi... F-16 dodje kao placebo u medicini, ako veruju da ce pomoci stvarno hoce
Pročitaj malo ovo i možda će ti se prosvetliti i onda ćeš shvatiti o čemu se zapravo radi ... Krvoločne hijene su naučene da otimaju, a ruska prirodna bogastva su im veliki mamac kojem ne mogu odoleti ... Takođe je čonjenica da Vatikan želi da se ostvari njihova ideologija - jedan vođa, jedna vera, jedni gospodari, a uništenje pravoslavlja bi i delovala samo kao poslastica ... Pročitaj, obavezno, "Vatikanske ubice" Alberta Rivere i shvatićeš ko su te krvoločne i razvratne džukele ... Nisu li oni do sada u istoriji čovečanstva pobili najviše nevinih ljudi - više od 70.000.000, slede ih Ameri sa 60.000.000, a tek na trećem mestu je Hitler sa "samo" 50.000.000 nevinih jadnika... Nisu li te zapadnjačke hijene pobile, samo u Iraku, 500.000 dece. Da li si tada prozivao te krvoločne zveri i želo da se rat okonča? Ko sada vlada u Iraku i Libiji?Ne glumim ja neutralnost nego ste svi vi toliko ostrašćeni da ne vidite dalje od nosa i svakog mrtvog vojnika i izbušenog tenka na protivničkoj strani.
Ja sam ovde vrlo usamljen u apelima da se rat prekine i da se pristupi pregovorima.
Vi ste ubeđeni da će Ukrajinci da pobede Ruse ovi drugi da će Rusi da osvoje celu Ukrajinu a ja vam kažem da ste ludi i jedni i drugi i da se neće desiti ni jedan ni drugi scenario
Na kraju će se pristupiti pregovorima koje ja priželjkujem i najavljujem samo što će se to desiti desetinama, stotinama hiljada mrtvih KASNIJE nego što je trebalo
нијесам у ово сигуранJest da stranci koji vladaju tom bivsom zemljom vole de vide mrtve Slovene al gubitci koji su rezultat udara u tipu " једноставно идеш па ако пробијеш" su takvi da cak i naludji sloveni moraju doci razumu sta im se sprema
To su Hrvati nama radili 1945
Naravno. Imaju sve sto im treba. Samo da upumpaju jos par stotina milijardi, koji trilion.
u ovom sukobu smo videliTransformaciju, odnosno promenu, u generalnom smislu reči.
Oklop je najugroženiji borbeni sistem, svi ga ciljaju i svi ga buše
Bez podrške, na otvorenom, bolje da ne pokušavaju
Zato sto bi Nulendica stala na granici i vidi razliku izmedju Ruske populacije u "Krajini i Ruske populacije u danasnjoj Rusiji ..To bi rekao i Đoka Vlah.

Ovo je najsmesnijeNema smisla pregovarati s prevarantima. Pregovarano je vec i nista nije realizovano.

nismo na ezopovim basnamA. Kakav link slika?Пилот украјинског борбеног авиона МиГ-29 обучавао се две године на тајном курсу у америчкој држави Мисисипи,погинуо је када је његов авион погођен пројектилом неколико недеља по повратку у Украјину.
![]()