Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti mu dođeš nešto kao forumski Đorđe Vukadinović aka Đoka Vlah. Glumiš neutralnost, a iz aviona se vidi da ljubiš Putinovo skute. Pričaš, a ništa ne kažeš.

Ne glumim ja neutralnost nego ste svi vi toliko ostrašćeni da ne vidite dalje od nosa i svakog mrtvog vojnika i izbušenog tenka na protivničkoj strani.

Ja sam ovde vrlo usamljen u apelima da se rat prekine i da se pristupi pregovorima.
Vi ste ubeđeni da će Ukrajinci da pobede Ruse ovi drugi da će Rusi da osvoje celu Ukrajinu a ja vam kažem da ste ludi i jedni i drugi i da se neće desiti ni jedan ni drugi scenario

Na kraju će se pristupiti pregovorima koje ja priželjkujem i najavljujem samo što će se to desiti desetinama, stotinama hiljada mrtvih KASNIJE nego što je trebalo

Ne glumim ja neutralnost nego ste svi vi toliko ostrašćeni da ne vidite dalje od nosa i svakog mrtvog vojnika i izbušenog tenka na protivničkoj strani.
To bi rekao i Đoka Vlah.

Ja sam ovde vrlo usamljen u apelima da se rat prekine i da se pristupi pregovorima.
Rusija je slobodna da svakog sekunda napusti teritoriju Ukrajine i time prekine rat.

Vi ste ubeđeni da će Ukrajinci da pobede Ruse ovi drugi da će Rusi da osvoje celu Ukrajinu a ja vam kažem da ste ludi i jedni i drugi i da se neće desiti ni jedan ni drugi scenario

Na kraju će se pristupiti pregovorima koje ja priželjkujem i najavljujem samo što će se to desiti desetinama, stotinama hiljada mrtvih KASNIJE nego što je trebalo
Pročitaj malo ovo i možda će ti se prosvetliti i onda ćeš shvatiti o čemu se zapravo radi ... Krvoločne hijene su naučene da otimaju, a ruska prirodna bogastva su im veliki mamac kojem ne mogu odoleti ... Takođe je čonjenica da Vatikan želi da se ostvari njihova ideologija - jedan vođa, jedna vera, jedni gospodari, a uništenje pravoslavlja bi i delovala samo kao poslastica ... Pročitaj, obavezno, "Vatikanske ubice" Alberta Rivere i shvatićeš ko su te krvoločne i razvratne džukele ... Nisu li oni do sada u istoriji čovečanstva pobili najviše nevinih ljudi - više od 70.000.000, slede ih Ameri sa 60.000.000, a tek na trećem mestu je Hitler sa "samo" 50.000.000 nevinih jadnika... Nisu li te zapadnjačke hijene pobile, samo u Iraku, 500.000 dece. Da li si tada prozivao te krvoločne zveri i želo da se rat okonča? Ko sada vlada u Iraku i Libiji?

Prilozi

• AMERIČKA DEPEŠA.jpg
    AMERIČKA DEPEŠA.jpg
    262,1 KB · Pregleda: 13
Transformaciju, odnosno promenu, u generalnom smislu reči.

Oklop je najugroženiji borbeni sistem, svi ga ciljaju i svi ga buše
Bez podrške, na otvorenom, bolje da ne pokušavaju
u ovom sukobu smo videli
Potapanje raketne krstarice
unistavanje ciljeva u dubokoj pozadini
unistenje artiljerijskih orudja i polozaja
unistavanje PVO polozaja sa orudjima srednjeg i dugog dometa
lov na pesadiju dronovima kamikazama
Dakle ,ovo je do sada rat u pravom smislu reci sa upotrebom svih rodova vojske.Procentualno oklop je nastradao ni manje ni vise od ocekivanog.Danas je jedan vojnik meta,love ga dronom a mi pricamo o oklopu? Nije svaki pogodak fatalan,neko ce poginuti neko nece.Veoma su retki slucajevi da posada pogine i to samo ako se dogodi detonacija municije sto vidimo da nije cest slucaj
Na obe strane imamo ukupno preko 400 000 poginulih i ranjenih uz gubitatk ukupno na obe strane oko 2500 tenkova i recimo oko 6000 oklopnjaka.Uporedi taj broj sa 400000 poginulih i ranjenih vojnika,i sada te pitam ,kako ta kolicina oklopa moze biti previsoka ako se pogledaju ukupne zrtve ?
Ta kolicina izgubljenog oklopa je taman koliko su Rusi i Nemci izgubili za mesec dana kod Kurska,a ovi se krljaju 18 meseci

To bi rekao i Đoka Vlah.

Rusija je slobodna da svakog sekunda napusti teritoriju Ukrajine i time prekine rat.
Zato sto bi Nulendica stala na granici i vidi razliku izmedju Ruske populacije u "Krajini i Ruske populacije u danasnjoj Rusiji ..

Da ljudi ...mozete biti i lazovi i konjuasri al kad je ..ikada...tim ljudima ikakva granica imala vaznost ..i sto im ta granica nije imala neku vaznost kad su pravili obojene revolucije pa i u toj jadnoj "u" krajini
Sto bi stali kad se rese Ukrajine

VELIKI ŠOK U NEMAČKOJ FABRICI: Automobilski gigant ukida smene, radnicima deli otkaze, pod ZNAKOM PITANJA i rad subotom​

Američki proizvođač automobila "Tesla" namerava da otpusti stotine privremenih radnika u fabrici u nemačkom gradu Grinhajdu.

Biznis insajder navodi da je fabrika u Grinhajdu očigledno u krizi iako iz kompanije za nemački DPA tvrde da se sve odvija prema planu.

- Velika fabrika Berlin-Brandenburg i dalje se uspešno razvija - naveli su za DPA iz kompanije.

Tokom pojačane aktivnosti fabrike bili su zaposleni privremeni radnici koji će sada ostati bez posla.

- Ta usluga će biti potrebna i u budućnosti, ali u manjoj meri - navode iz kompanije.

"Tesla" će nastaviti da radi sa velikim brojem radnika koji su zaposleni na određeno vreme. Američki proizvođač automobila prema nepotvrđenim informacijama ukinuo je dodatne smene subotom u fabrici u Nemačkoj.

- Neplanirane dodatne smene za drugo tromesečje nisu potrebne budući da ćemo postići svoje proizvodne ciljeve čak i bez dodatnog rada subotom - navedeno je iz kompanije.

Portal Biznis insajder međutim saznaje da će ubuduće navodno raditi dve i po umesto tri redovne radne smene. Upućeni tvrde i da uprava fabrike namerava da otpusti trocifren broj radnika sa privremenim ugovorom.

"Tesla" inače proizvodi električne automobile u Grinhajdu u blizini Berlina od prošle godine. Cilj prve faze proširenja - proizvodnja 500.000 automobila godišnje - nije još postignut. Sa oko 10.000 zaposlenih "Tesla" proizvede oko 5.000 vozila nedeljno što se otprilike oko 250.000 godišnje.

Kompanija želi da proširiti fabriku i udvostruči kapacitet na million automobila godišnje. Zaštitnici prirode zabrinuti su zbog proširenja jer se kompleks fabrike velikim delom nalazi u vodozaštitnom području.

https://biznis.kurir.rs/info-biz/4180394/veliki-sok-u-nemackoj-fabrici-automobila rusija nikad blize bankrotu :cepanje:

Nema smisla pregovarati s prevarantima. Pregovarano je vec i nista nije realizovano.
Ovo je najsmesnije
Ovi na zapadu otvoreno kazu da nikad nisu nameravali da se drze Minskog sporazuma i smiju se Ruskoj naivnosti
Otvroeno kazu da su se samo spremali na rat a Ruje bi trebali sa tim ljudima opet da potpisuju ugovre(koji su obavezujuci samo za Ruje)

Vidi tata to je Gospodin Leopard - sta mu je?

Sad mu nije nista - ubio ga Rus kao zeca z:D

Jos snimaka unistenih Leoparda....

🇷🇺💥🔥 Снимака са уништеним швапским Леопардима и другом НАТО техником је толико много да се тешко одређују детаљи и локације

💥💥💥Пилот украјинског борбеног авиона МиГ-29 обучавао се две године на тајном курсу у америчкој држави Мисисипи,погинуо је када је његов авион погођен пројектилом неколико недеља по повратку у Украјину.
Playing-Dead-ice-age-crash-and-eddie-32361782-1920-1040.jpg

💥💥💥Пилот украјинског борбеног авиона МиГ-29 обучавао се две године на тајном курсу у америчкој држави Мисисипи,погинуо је када је његов авион погођен пројектилом неколико недеља по повратку у Украјину.
Playing-Dead-ice-age-crash-and-eddie-32361782-1920-1040.jpg
nismo na ezopovim basnamA. Kakav link slika?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back