Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
grešiš. razlika je baš kao izmedju srba katolika i srba. jedni i drugi su od zapada primili pokondirenost i prezir prema vlastitom rodu. i sad misle da je njima mesto medju zapadnim narodima a ne svojima.

*****************a patološki mrzi rusa. da mu daš 1000EUR ne bi se poljubio s moskaljem.

za hrvate ne znam. taj izumrli stalež je jedna druga priča.
ово нема везе са истином
увијек неко нешто прима против своје воље

ово нема везе са истином
šta lupaš. jesi li bio tamo?

ja jesam. ukrajinac iz lavova samnom priča ruski a sa rusom neće već priča lokakalni koji je mešavina poljskog i srpskog. tu negde. pri tome pocrveni kao rak.
увијек неко нешто прима против своје воље
da, nisu sami izabrali ludilo.

sjebalo ih je sevštenstvo koje vatikan kontroliše. glavno svetsko zlo potiče od nakaradnih "religija".

a ovo je ukrima u svetu jedino prošlo kao borba protiv pušenja...

h_125506_220.png
Slava heroju,zbog takvih će na kraju rusi da kolektivno popuše

Pa to je kao da ja tebe pitam kako tumačiš strašnu činjenicu da je 40.000 Srba poginulo u Kolubarskoj bici. Tužno je, ali šta da se radi. Zemlja mora da se brani.

Prdnula vam u cabar kontraofanziva z:D

Ko sto vidis pala je iluzija o neunistivosti zapadnog oruzja .

U sudaru sa ruskom tehnikom izgubili ste 35% oklopa i ogroman broj ljudi.

A najvece gubitke upravo imaju najelitnije NATO trenirane brigade kao 93ca npr . 47ma itd.

Screenshot-20230615-131829-Indexme.jpg

Prdnula vam u cabar kontraofanziva z:D

Ko sto vidis pala je iluzija o neunistivosti zapadnog oruzja .

U sudaru sa ruskom tehnikom izgubili ste 35% oklopa i ogroman broj ljudi.

A najvece gubitke upravo imaju najelitnije NATO trenirane brigade kao 93ca npr . 47ma itd.

Pogledajte prilog 1360710
Замах стао на првом минском пољу.

🇷🇺🇩🇪🇺🇦
Немачка би могла бити принуђена да затвори својe индустрије ако украјински споразум о транзиту гаса са Русијом не буде продужен, упозорава министар економије Хабек.

Споразум о транспорту гаса између Русије и Украјине истиче следеће године и биће потребни додатни терминали за увоз ЛНГ, изјавио је он.

Pogledajte prilog 1360690
dobro , svi mi dobro znamo da ide gas kroz ukrajinu
ono sto me interesira je , kako i na koji nacin germanci i placaju Rusiji za gas.

koliko mi je poznato drcali su bas kao i drugi i onda se ucutali , necemooo, a znamo da je doneta Ruska odluka da svi moraju gas da placaju u Rubljama.
I sto se mene tice , gledajuci da skoro sav izvoz gasa , da je sada preusmeren ka Kini , mislim da nece biti vece stete ako im Rusija i to ukine.
pa nek , im ode kompletna industrija ...

.
Вагнер д.о.о. је на колективном одмору до 5. августа.

Тада треба да се јаве на дужност, вероватно негде око Кијева...

.
Nisu svi na odmoru.
Delovala je jurisna brigada pre neki dan kod Orehova gde je izginulo 2500 Ukrajinaca.

šta lupaš. jesi li bio tamo?

ja jesam. ukrajinac iz lavova samnom priča ruski a sa rusom neće već priča lokakalni koji je mešavina poljskog i srpskog. tu negde. pri tome pocrveni kao rak.

da, nisu sami izabrali ludilo.

sjebalo ih je sevštenstvo koje vatikan kontroliše. glavno svetsko zlo potiče od nakaradnih "religija".
Aj nastavi dalje, za popadiju si već rekao svoje ali što misliš o Anunakijima, Gejcu, Sorošu itd. Slobodno nastavi niz.
FyQFiPQWwAIq5GY.jpeg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back