- Poruka
- 187.841
Ukropi bubrezima sopstvenih vojnika placaju zapadne tenkove
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ово нема везе са истиномgrešiš. razlika je baš kao izmedju srba katolika i srba. jedni i drugi su od zapada primili pokondirenost i prezir prema vlastitom rodu. i sad misle da je njima mesto medju zapadnim narodima a ne svojima.
*****************a patološki mrzi rusa. da mu daš 1000EUR ne bi se poljubio s moskaljem.
za hrvate ne znam. taj izumrli stalež je jedna druga priča.
Pa to je kao da ja tebe pitam kako tumačiš strašnu činjenicu da je 40.000 Srba poginulo u Kolubarskoj bici. Tužno je, ali šta da se radi. Zemlja mora da se brani.Kaze Lukasenko da je za 7 dana kontraofanzive preko 40.000 NATO bojovnika ubijeno.Kako tumacis ovu, po tvoj NATO tabor, strasnu vest?
Najbrutalnija ofanziva sa maksimalnim ubijanjem Rusa jedini je mogući scenario za Ukrajinu, rekao je savetnik šefa kabineta predsednika Ukrajine.
колко им бубрега треба за један тенк?Ukropi bubrezima sopstvenih vojnika placaju zapadne tenkove

да, видило се што је то добро испалоPa to je kao da ja tebe pitam kako tumačiš strašnu činjenicu da je 40.000 Srba poginulo u Kolubarskoj bici. Tužno je, ali šta da se radi. Zemlja mora da se brani.
To zapravo nije imalo veze sa Jugom.да, видило се што је то добро испало
или како веле југо архитекти, кад је за југу шта је и 400 000 срба
није, икао је Аца прогласио одма да гинемо сви за југу?To zapravo nije imalo veze sa Jugom.
šta lupaš. jesi li bio tamo?ово нема везе са истином
da, nisu sami izabrali ludilo.увијек неко нешто прима против своје воље
Nije to rekao, opterećen si Jugom.није, икао је Аца прогласио одма да гинемо сви за југу?
наравно то војници нијесу знали интимно нити схватали
Slava heroju,zbog takvih će na kraju rusi da kolektivno popušea ovo je ukrima u svetu jedino prošlo kao borba protiv pušenja...
![]()
Utekli u majcicu posto se jelte tamo daleko manje gineZanimljiv dokumentarac zapadne kuhinje.
Jasno je da vlada histerija oko Vagnera.Btw Vagner i Ahmat se nalaze u Belgorodskoj oblasti.

Pa to je kao da ja tebe pitam kako tumačiš strašnu činjenicu da je 40.000 Srba poginulo u Kolubarskoj bici. Tužno je, ali šta da se radi. Zemlja mora da se brani.

Замах стао на првом минском пољу.Prdnula vam u cabar kontraofanziva
Ko sto vidis pala je iluzija o neunistivosti zapadnog oruzja .
U sudaru sa ruskom tehnikom izgubili ste 35% oklopa i ogroman broj ljudi.
A najvece gubitke upravo imaju najelitnije NATO trenirane brigade kao 93ca npr . 47ma itd.
Pogledajte prilog 1360710
dobro , svi mi dobro znamo da ide gas kroz ukrajinu
Немачка би могла бити принуђена да затвори својe индустрије ако украјински споразум о транзиту гаса са Русијом не буде продужен, упозорава министар економије Хабек.
Споразум о транспорту гаса између Русије и Украјине истиче следеће године и биће потребни додатни терминали за увоз ЛНГ, изјавио је он.
Pogledajte prilog 1360690
Највећи дебакл у историји тенкова.Још један тенк немачке производње Леопард 2А4 дигнут у ваздух и напуштен. Запорожје правац.
![]()

Nisu svi na odmoru..
Вагнер д.о.о. је на колективном одмору до 5. августа.
Тада треба да се јаве на дужност, вероватно негде око Кијева...
.
Aj nastavi dalje, za popadiju si već rekao svoje ali što misliš o Anunakijima, Gejcu, Sorošu itd. Slobodno nastavi niz.šta lupaš. jesi li bio tamo?
ja jesam. ukrajinac iz lavova samnom priča ruski a sa rusom neće već priča lokakalni koji je mešavina poljskog i srpskog. tu negde. pri tome pocrveni kao rak.
da, nisu sami izabrali ludilo.
sjebalo ih je sevštenstvo koje vatikan kontroliše. glavno svetsko zlo potiče od nakaradnih "religija".