Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dragovoljci za topovsko meso

Što mu kolektivni zapad poručuje...„
Ne želite se boriti u ime EU/NATO-a, za globalističke elite???
"Zločesti dečko, imamo svoje načine kako se nositi s 💩 poput tebe"
"Vaš život nam ne vrijedi ništa, mi ćemo se boriti do posljednjeg od vas Ukrajinaca"
To je najbolji povrat ulaganja ikad"
"Uspjet ćemo napisati povijesne knjige i reći svijetu da ste bili voljni domoljubi"
"Nije nas briga za vaš život...ipak ste Slaveni, što rusofobna EU naziva "untermenschen"
"Kakvo postignuće...uspjeli smo vas okrenuti protiv vaše ruske braće koji su vaša prava obitelj i prijatelji"
"Idi bori se i umri dok mi kupujemo tvoju zemlju preko BlackRocka i drugih bankstera"
"Rekli smo vam da nam je stalo do vas, da ćemo vas uvesti u EU i NATO i vi ste 🤡 povjerovali...mi lažemo, krademo, varamo"

Жао ми је што си погрешно информисан. Ко је хтео остао је у Херсону, на пример. Има их подоста што су се осећали хохолима. А било је и неких Украјинки које су ****** везивали за стубове кад су ушли на ту територију. Било је доста прилога али ниси много пропустио. Непочинстава са хохолске стране има толико да ти се живот згади.

Kakve pogrešne informacije? Bukvalno nemam nikakve info, a ti kažeš da su pogrešne. Kako ništa može da bude pogrešno. XD

To je kao da mi objašnjavaš da postoji negativna nula.

Ајој

Која окинава

Screenshot_20230612_182847_com.huawei.himovie.overseas_edit_749317868658575.jpg

Screenshot_20230612_182902_com.huawei.himovie.overseas_edit_749326016179407.jpg

"Ruska Federacija prebacila je 90% svojih rezervi u regiju Zaporizhzhia" — Ruska vojska upotrijebila je gotovo sve svoje rezerve za obuzdavanje protuofenzive. U isto vrijeme, piše publikacija, Ukrajina je rasporedila samo 25 posto snaga pripremljenih za ofenzivu.
:kafa:
Mislim da trenutno gledamo početak(pokušaj) lomljenja kičme Rusiji.

Ako se strmopizde to je manjina pa i nije steta :kafa:
Није штета из твоје перспективе али из моје јесте. Ја сам један од невољних путника, а руски митоманско-дебилни наратив је гориво за Мишка Кретена и медијске навијаче.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back