Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.660
Putin kmeči da je teško vrijeme za Rusiju, a još nedavno da sve ide po planu. Znači standarno za Ruse, kunu sve u šesnaest što im je majka Rusija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teško je vrijeme za njega definitivno. ako sad spuši izgubio je autoritet među elitom.Putin kmeči da je teško vrijeme za Rusiju,
To je novi američki "laki tenk",neće on vidit Ukrajine.
Жао ми је што си погрешно информисан. Ко је хтео остао је у Херсону, на пример. Има их подоста што су се осећали хохолима. А било је и неких Украјинки које су ****** везивали за стубове кад су ушли на ту територију. Било је доста прилога али ниси много пропустио. Непочинстава са хохолске стране има толико да ти се живот згади.
Још једно десетак километара јужније је прва линија одбране. Чекају вас Рује.
Biden je već popušio.Teško je vrijeme za njega definitivno. ako sad spuši izgubio je autoritet među elitom.
Nema veze, ionako sam za Trump-a.Biden je već popušio.
Kakve pogrešne informacije? Bukvalno nemam nikakve info, a ti kažeš da su pogrešne. Kako ništa može da bude pogrešno. XD
To je kao da mi objašnjavaš da postoji negativna nula.
| "Ruska Federacija prebacila je 90% svojih rezervi u regiju Zaporizhzhia" — Ruska vojska upotrijebila je gotovo sve svoje rezerve za obuzdavanje protuofenzive. U isto vrijeme, piše publikacija, Ukrajina je rasporedila samo 25 posto snaga pripremljenih za ofenzivu. |

Bipolarni poremećaj?!Nema veze, ionako sam za Trump-a.
Не пада снег да покрије брег већ да свака зверка покаже свој траг.
Ili će on elitu ili će oni njega...Teško je vrijeme za njega definitivno. ako sad spuši izgubio je autoritet među elitom.
Dali im sira i namamlili ih. Ili kak Fifi voli reći, malo mrkvice pa ogromna batina po leđima nacističkim ih stigla.
Није штета из твоје перспективе али из моје јесте. Ја сам један од невољних путника, а руски митоманско-дебилни наратив је гориво за Мишка Кретена и медијске навијаче.Ako se strmopizde to je manjina pa i nije steta![]()
To je novi američki "laki tenk",neće on vidit Ukrajine.
They are going to the recycle bin.
Borba protiv vanjskog i unutarnjeg neprijatelja..Cezarova opsada Alesije mi je uzorBipolorani poremećaj?!
Pazi, ovo gleda cijeli svijet...Ili će on elitu ili će oni njega...