Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.868
HIMARS direktan pogodan u ruski GRAD . Ali Rusi pucaju i posle toga po NATO polozajima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krenuli su ukri da spinuju kako rusi beze iz zaporozja
Nemamo više jedan/isti pravopis, ja ne pišem po Karađićevom pravopisu, sorry ako te to vrijeđa.
Ne postoje alternativne povijesti.
To me fascinira kod vas, ta mitomanija i odmak od stvarnosti.
Mogu razumjeti različito viđenje povijesnih događaja , ali fakti su - fakti.
No da, a onda su uslijedile tzv. 'geste dobre volje', tj, bežanije ruskih junaka prvo oko Kieva i sa cijelog sjevera, onda kod Harkiva, pa iz Hersona...
Sad će i gesta dobre volje povlačenja sa obala Azovskog mora... Tko zna, možda se sa okupiranog Krima Putinova soldateska stvarno povuče nakon pregovora...
Ja bi do sad uzeo Zelenskom pare,nije bila Evrovizija u Azovstalju.Isto kao i pred više od godinu dana, kad su širli laži da Rusi beže oko Kieva...
Ah, wait... pa stvarno pobegoše...
I dalje čekam nekoga za okladu koliko će ukrainskim tenkovima trebati da dođu do obala Azovskog mora...
Isto kao i pred više od godinu dana, kad su širli laži da Rusi beže oko Kieva...
I dalje čekam nekoga za okladu koliko će ukrainskim tenkovima trebati da dođu do obala Azovskog mora...
preko 10000
poljaci sve pokraduZapaziti ovo: U Poljskoj lopovi obili voz koji je prevozio artiljerijsku municiju za Ukre i ukrali četiri kutije za granate 155mm radi samih kutija, pa granate pobacali u jezero. Pohvatani, i granate nađene i sad idu na po 10 godina iza brave, sve zbog veoma praktičnih kutija za granate! Voz, naravno, bio obezbeđen po strogim NATO standardima.
Dobice F16 za koji mesec.Зар имају авионе одакле ће их лансирати?
HIMARS direktan pogodan u ruski GRAD . Ali Rusi pucaju i posle toga po NATO polozajima.

inače to ne radi nijedna vojska?...da ti bude odmah jasno...kao što reče bizmark - rat je mračna soba u kojem nikada ne znaš šta te očekuje..можда зато јер пажљиво проучавају све и на основу тога воде и припремају војску?
сад замисли какви глупаци ништа не науче???
Dok ne dobijemo vizuelnu potvrdu ostaje skrabanje po zidu. Ukri obicno ne case casa da bilo koji svoj uspeh objave na drustvenim mrezama. Obicno idu sa puskom u jednoj a kamerom u drugoj ruci, pa snimak probijanja linije, grupna fotka na ulazu u selo itd.Isto kao i pred više od godinu dana, kad su širli laži da Rusi beže oko Kieva...
biće ako treba do poslednjeg ukrajinskog vojnika.Razumljivo.Već sam gore pisao o značaju rezervi jedne i druge strane.
Zavise od gubitaka ali u ovom slučaju ukrajinska strana koliko mogu da ocenim,nije toliko osetljiva na gubitke sem ako nisu izuzetno veliki.
a šta će im ono što nije njihovo? to su proruske regije i tamo nemaju podršku većine.Zato što je taj prostor koji oni ovom ofanzivom žele da zauzmu a što bi po mišljenju stručnjaka odlučilo ceo rat,prilično uzak to jest nema kako stručnjaci kažu stratešku dubinu.Njihov je cilj da izbiju na morsku obalu i odseku kopnenu vezu Krima sa ostatkom Rusije.
Termin genocid njima nije stran,ubacice Rusija jos vojske ako bude trebalo,ima ih prilicno uz granicu sa UKR i u Belorusiji pod oruzjem.biće ako treba do poslednjeg ukrajinskog vojnika.
rusija jednostavno ne može ostaviti svoj narod na cedilu. a geopolitički ne sme izgubiti ovaj rat.
a šta će im ono što nije njihovo? to su proruske regije i tamo nemaju podršku većine.
sad bi bio red da ih malo puste da prodru. dosta s tim pogibijima. pa posle kotlić.

izgleda da je sponzorima prekipelo pa ga guraju ili se sam glavnokomandujući klavirista zaigrao na ništa.Termin genocid njima nije stran,ubacice Rusija jos vojske ako bude trebalo,ima ih prilicno uz granicu sa UKR i u Belorusiji pod oruzjem.
kao prvo svima je poznato da su prvog dana kurske bitke sve njemačke jedinice ostvarile uspjeh i zauzele prve sovjetske linije hoću reći što u ovom slučaju ****** nisu ostvarili iako su koncentrisali udarne pesnice na jednom mjestu sa gomilom nasilnih izviđanja na drugom...****** po mom sudu nemaju vojni kapacitet da ostvare svoje zamisli jer se svaki dan rata troši njihova zbrda zdola skupljena snaga koju oni ne mogu zamjeniti jer nemaju industrijske kapacitete i ovise o moljakanu a njihove logističke linije su pod stalnim bombardiranjem...čudan je ovo rat u kojem ukrajinom teče ruska nafta i gas za EU a kijev živi svoj poseban život samo povremeno prekidan tandrkanjem dronova..biće ako treba do poslednjeg ukrajinskog vojnika.
rusija jednostavno ne može ostaviti svoj narod na cedilu. a geopolitički ne sme izgubiti ovaj rat.
a šta će im ono što nije njihovo? to su proruske regije i tamo nemaju podršku većine.
hohlima su zbog sponzora potrebni uspjesi ...bilo kakvi...makar i na twetteruHebote ovaj Oryx celo jutro daje neka saopstenja poziva se na blogere,ispade da blogeri vode operaciju,sudeci po masovnom masturbiranju ja tvitove
Pa nije mi jasan,napadaju ga da radi za kgb zbog nekih objava,doduse nije mi bio neki bitan izvor informacija nego mu gledam profil sve kontradiktorno a ukropi salve uvreda delehohlima su zbog sponzora potrebni uspjesi ...bilo kakvi...makar i na twetteru
Razumljivo.Već sam gore pisao o značaju rezervi jedne i druge strane.
Zavise od gubitaka ali u ovom slučaju ukrajinska strana koliko mogu da ocenim,nije toliko osetljiva na gubitke sem ako nisu izuzetno veliki.Zato što je taj prostor koji oni ovom ofanzivom žele da zauzmu a što bi po mišljenju stručnjaka odlučilo ceo rat,prilično uzak to jest nema kako stručnjaci kažu stratešku dubinu.Njihov je cilj da izbiju na morsku obalu i odseku kopnenu vezu Krima sa ostatkom Rusije.Ako bi stalno ubacivali nove jedinice u borbeni raspored i eksploatisali početne uspehe onda su za njih i veliki gubici prihvatljivi zato što bi na taj način pobedili u ratu i u krajnjem tu pobedu ostvarili sa manje ukupnih gubitaka nego da taj rat vode bez takvog žrtvovanja.
Zato bi ruska strana koja do sad uopšte uzev nije vešto vođena,morala da se pobrine da Ukrajincima taj prodor do obale učini preskupim.
Zato bi ruska strana koja do sad uopšte uzev nije vešto vođena,morala da se pobrine da Ukrajincima taj prodor do obale učini preskupim.