Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.988
Domovina se brani lepotomJesam.To je prošlo,idemo dalje.Sloboda se plaća krvlju![]()
I čašću i znanjem
Domovina se brani životom
I lepim vaspitanjem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Domovina se brani lepotomJesam.To je prošlo,idemo dalje.Sloboda se plaća krvlju![]()

.Jesam.To je prošlo,idemo dalje.Sloboda se plaća krvlju![]()
Nije Hajnc Guderijan bio vodeći general. Hitler ga je smenio krajem 1941. nakon propasti operacije Tajfun, posle je obavljao manje važne dužnosti u pozadini i do kraja rata nije više nikad bio važan. Sunovrat Wehrmachta počinje kad je dao komandu onom imbecilu fon Manštajnu koji je srozao borbeni potencijal Wehrmachta. Daleko najbolji nemački general je bio Oto Moritz Walther Model.Zanimljivo da je jedan od vodećih Hitlerovih generala Hajnc Guderijan oslobođen svih optužbi za ratne zločine u Nirnbergu. Mirno je umro desetak godina po okončanju rata. Sin mu je bio general u Nato-u.
Dakle, kolega Bojane linije su pukle na 3 mjesta...
To si mogao da mi kazes i kad sam te pitao.Dakle, kolega Bojane linije su pukle na 3 mjesta...
Stalno se postavljaju njegovi video zapisi, sa kojeg si ti drveta pao na temu?Ima li vam gdje Dekija da ga citirate, ili i on davno odustao? Ne smije nosa promoliti u Ukrajini, ubit ce ga Girkin, izgleda da vam je idol samo krao…
Čekao sam da bude i službeno...To si mogao da mi kazes i kad sam te pitao.
Hvala u svakom slucaju.Čekao sam da bude i službeno...
Ne lupaj, pogrešno prenose Rybar.Dakle, kolega Bojane linije su pukle na 3 mjesta...
I danas su postavili neki snimak napisali Zaporozje,ono je bila Avdejevka.Ne lupaj, pogrešno prenose Rybar.
Сад је проблем што ово цитира Романова који лупа константно
Let’s see how many croat idiots can be assembled in the same place, even if it's only in cyberspace? All of them escapees from mental asylumda li si u karijeri negde video veći broj ludaka sa istim tematskim deluzijama kao na forum.hr?
Oryxa danas bese napali da radi za KGB?Сад је проблем што ово цитира Романова који лупа константно
Да хахахахаха, а он је покушавао да умањи укрогубитке.Oryxa danas bese napali da radi za KGB?
Pogrešno prenose Rybar, a pomenuti zaseoci su već pre par dana menjali vlasnika pa je Frzzi zamalo precrk’o od sreće, nema nikakvih prodora, samo ima artiljerije, avijacije i Laleta Gatora.Сад је проблем што ово цитира Романова који лупа константно
Straks, da li si svestan da prenosiš Ukro propagandu za donaćih potrebe? Vode se borbe, ali nisu ni nešto mnogo velike u odnosu na ono od juče, sve je u sivoj zoni od pre ofanzive.
Gde su pukle Marine, samo vas folira Noel jer he NAFO pao u depresiju i počeli da se pregone ko je ruski špijun.Dakle, kolega Bojane linije su pukle na 3 mjesta...