Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.575
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неки верују да су леопарди ушли у руски списак. Верује се да су прва два тенка са прве слике из те леопард 2 класе.
Smejem se, smejem se, a plakao bih...
Već sam predložio da se anketa promjeni u "Koliko dana treba Ukrainskoj vojsci da izbije na obalu Azovskog mora?"
Da napravimo malu kladionicu.
Tko pogodi najbliži datum, pobjednik.
Ne treba.
Dovoljno to oni rade i sami.
Ti i tvoji istomišljenici živite u šarenom Bubbleu izolirate se od realnosti.
Do početka ove invazije rusija se predmijevala kao sila.
Sada ne može iz graničnih područja izbaciti nekakve paravojne protuhe koje se predstavljaju kao ruski partizani.
Velesila.
Ova zadnja slika kaze da nisu nista naucili iz raniji gresaka i jednih i drugih,jbg ima tu i panike,rekli ima da ce rusi pobeci cim vide te kante a ono rostiljada,.Jao, Leo 2 A4s i M113s
![]()
![]()
![]()
Rus je to.Čekamo nastavak krstinih NATO ljubimaca i ostalih mudraca koji znaju da je Rusija srušila branu kako bi sad bežala iz te oblasti.
Ono kad si premudar i sam sebe lupiš po glavi.![]()
Nije trebao doći u drugu zemlju ubijati, silovati, pljačkati, uništavati i krasti djecu.veoma tužna scena, napušten ranjen ruski okupatorski vojnik, pokušava poslednjim snagama da se vrati u svoju zemlju, i možda ponovo vidi svoje najdraže.... ali nije uspeo...
I dalje tvrdiš da su Rusi srušili branu kako bi sebi uništili odbrambene položaje?Rus je to.
Staljin 41. rušio branu i podavio 10k Ukrajinaca, kako bi bežao iz te oblasti.
Ono kad si premudar i sam sebe lupiš po glavi
Nije. To je John Deere, isao u sjetvu. Napadate tu nenaoruzane seljake u poljoprivrednim radovima.Да! То је то.
1. Rusi su jedini kontrolirali branuI dalje tvrdiš da su Rusi srušili branu kako bi sebi uništili odbrambene položaje?
A ukrajinci slučajno ispustili vodu i podigli nivo u toj akumulaciji?
A nekoliko dana ranije slučajno bila eksplozija koja je načela branu, jel?
Vi iz susjedne bojne ste veći NATOljupci od svih ostlaiuh, pa ni Englezi ne govore da su Rusi to uradili.
Nego, kakve veze Staljin ima sa Rusijom, šta kažu... vidi mene, lažu vaše tanke knjige iz povijesti?

Dobro mali decace,kupicu ti maketu brane pa se igraj negde drugde1. Rusi su jedini kontrolirali branu
2. Rusi su danima prije rušenja dizali nivo vode do maskimuma
3. Zaključak: Ukri srušili branu!![]()
zanimljivo rade što i tito koji je udarao na mjestima razgraničenja italijanskih i njemačkih snaga u BIH...iako u ovom slučaju radi se o mjestu dodira dviju vojnih ruskih grupacija.Први напад на Запорожје је скоро одбијен.
Много укропских војника је легло у минска поља. Команданти су их једноставно истерали, а да нису правилно припремили пролазе. Кажу, слика је ужасна, непријатељ има доста тешко рањених који само леже на бојном пољу.
Сигуран сам да ће се непријатељ прегруписати и натерати још неколико таласа на клање.
Наши момци су спремни и наоружани.
Као што су момци рекли, „има енергетичара, не спавамо, чекамо!
Тешка битка се води на првој линији одбране - херојски наше јединице држе непријатеља на Запорошком фронту 6 сати
Непријатељ наставља да доводи резерве, покушавајући свим силама да пробију фронт у уском подручју код града Орехова у рејону Работина.
Команда укровермахта изабрала је за мету спој двају четних упоришта, где притиска свом снагом
По рововима једне наше чете 291. пука, непријатељ је 3 сата непрекидно пуцао из свих врста наоружања да би потиснуо наше, а затим је кренуо у напад.
Момке подржавају суседне чете, тенкови, војници 70. пука, специјалци и обавештајци.
Тешка битка се наставља, артиљерија је веома активна на обе стране
Pogledajte prilog 1355630
Sve jasno, samo se onda ne glupiraš s pričom "nismo mi digli branu"I nastaviće dok ne završi posao, jel nešto nejasno?
Наложени а испраних мозгова.Добитна комбинација за непотребно срљање...Ova zadnja slika kaze da nisu nista naucili iz raniji gresaka i jednih i drugih,jbg ima tu i panike,rekli ima da ce rusi pobeci cim vide te kante a ono rostiljada,.
A ko je zapalio zito Frtitrti??Sve jasno, samo se onda ne glupiraš s pričom "nismo mi digli branu"
Neshvatljivo to srljanje bez ikakve taktike ko da su kamikaze ili su dobro drogirani,drugo objasnjenje nemaНаложени а испраних мозгова.Добитна комбинација за непотребно срљање...
Не чуди шопају без гутања пропаганду.Пази само текста ни секунде о катастрофи контраофанзиве..I dalje tvrdiš da su Rusi srušili branu kako bi sebi uništili odbrambene položaje?
Vi iz susjedne bojne ste veći NATOljupci od svih ostlaiuh, pa ni Englezi ne govore da su Rusi to uradili.
Nego, kakve veze Staljin ima sa Rusijom, šta kažu... vidi mene, lažu vaše tanke knjige iz povijesti?

Uništili su branu zato da skrate front i da se ne moraju brinuti o ofanzivi iz tog pravca.I dalje tvrdiš da su Rusi srušili branu kako bi sebi uništili odbrambene položaje?
Vi iz susjedne bojne ste veći NATOljupci od svih ostlaiuh...
5.000.0004 miliona brat bratu.