Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.693
Ode radar Iris-T:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ode radar Iris-T:

Imaš translate pa provjeravaj kako se kaže čiviluk ili učtivJeli tamo kažete . Sustavite mi kompijuter ili sastavite mi računalo.
Druži se sa B-2 Duhom MisurijaIma li neko od nafofila gde je ispario nosac aviona “Dzerald Ford”?
Opet lik sam sa sobom....Strahovito rokanje po Tokmaku, Ukri se se samo ušetati u grad.
A onda je Melitopolj na dlanu.
Ako znate nekoga u Melitopolju, recite mu da BEŽI.

Sada si počeo post za postom isti klip?Ukro tenkovi stvarno fino gore:

Ne znam da li pratiš zadnjih godinu i pol, ali 24.2.2022. je Rusija krenula uništavati Ukrajinu.
Rusi još ništa nisu ni počeli. Ovo je zagrijavanje.Ne znam da li pratiš zadnjih godinu i pol, ali 24.2.2022. je Rusija krenula uništavati Ukrajinu.
Jel još nešto nejasno?
u Finskoj, hebe Ruse sa druge straneIma li neko od nafofila gde je ispario nosac aviona “Dzerald Ford”?
Al begaju ko zecovi...![]()
![]()
Javio zidic od blata??Strahovito rokanje po Tokmaku, Ukri se se samo ušetati u grad.
A onda je Melitopolj na dlanu.
Ako znate nekoga u Melitopolju, recite mu da BEŽI.
Tako I tvoji Ukri, prvo u paradi, a sad.

Битка на крилу Артјомовска: Уништење непријатељских оклопних возила на периферији Берховке
Настављају се тешке борбе на боковима Артјомовска (Бахмут).
Оклопне групе укро-рајха на НАТО и совјетским оклопним возилима покушавају да пробију одбрану руских трупа у рејону важног насеља Беркховка.
Артиљеријске борбе трају без престанка, наши борци мељу непријатељске снаге које напредују.