Frtajler
Buduća legenda
- Poruka
- 48.687
Nego šta bi s njimaOvo ne treba zarobljavati uopste
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nego šta bi s njimaOvo ne treba zarobljavati uopste
Ma ti si carStavio sam mu granicu da maksimalno smije 8x pokazati isti video.
Dosta je poslušan za sada, nije prešao 6x.
Moze 8x ali sa različitim komentarima, puno je efektnije..Stavio sam mu granicu da maksimalno smije 8x pokazati isti video.
Dosta je poslušan za sada, nije prešao 6x.
Znas kako se postupa sa izdajicamaNego šta bi s njima
Kakva je to budalasta djetinjarija, "ne zna ko je". Igramo se filozofije za desetogodišnjake?Mnogo si optimistican za nekog ko nezna ko je![]()
Pa nije valjda da ih se strelja pa da završiš u HaguZnas kako se postupa sa izdajicama
suse meso.Pokretne pusnice dobijene iz NATO rezerviUkri se neprestano dime:
Oces kakis neces kakis ??Pa nije valjda da ih se strelja pa da završiš u Hagu
Ljubi te majka tako naprednogKakva je to budalasta djetinjarija, "ne zna ko je". Igramo se filozofije za desetogodišnjake?
УКРАТКО:https://t.me/Ukr_G_M/20239
37ма бригада која је учествовала у контраофанзиви пре 2 дана већ дезертира...
Mtslav like thatUkro tenk lansiran u svemir:
Jesu, jesu. Pogotovo su zapanjeni kod kuće mobilisanim Ukrima, cela jedinica prestala da se javlja.Ako se setimo skorašnjih medijskih izjava Ukrajinskih političara -koji su najavljivali :
"Da će se u narednom vremenu od Ukrajinskih operacija iznenaditi i Rusi i Ukrajinci ? "
Koliko je 3M x 7Mi-8Tebe kao da plaćaju u rubljima a ne dolarima..
Smanji malo entuzijazam i euforiju..
Los ti taj njuh kao onaj zidic od blataRokaj kokaj po Tokmaku, njušim znak dobre volje.
A da se sjetimo izjava ruskih političara o rušenju energosustava, mostova i brana?Ako se setimo skorašnjih medijskih izjava Ukrajinskih političara -koji su najavljivali :
"Da će se u narednom vremenu od Ukrajinskih operacija iznenaditi i Rusi i Ukrajinci ? "