- Poruka
- 50.831
Ja bih rekao da preovlađuje mišljenje da lancet ne može uništiti leopard 2.Na jednom snimku se vidi beli dim ali to je maskirni dim tenka koji je aktiviran udarom lanceta.Lancet-3 je ostavljao u plamenovima baš sve na šta se ustremio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih rekao da preovlađuje mišljenje da lancet ne može uništiti leopard 2.Na jednom snimku se vidi beli dim ali to je maskirni dim tenka koji je aktiviran udarom lanceta.Lancet-3 je ostavljao u plamenovima baš sve na šta se ustremio.
Isti Hrvati ...koji urlicu o granicama koje su komunjare povukle kod tamo neke krajineHrvat, di piše da sam potpisao priznanje Kosova?

Melju u prazno,jer im ofanziva veceras nikako ne ide.još uvek banožići nisu preživeli kuvara i puč ?
aj polako, biće![]()
Ukrajincima se bez sumnje mora odati postovanje za hrabrost,koliko god nisam za njih prosto se ne moze osporiti da su veliki ratnici.

Krim je na drugu stranu. Samo se smej , lepo je to. Nemoj samo da se zagrcnes.Grohotom se smejem. Te kolone mogu samo biti zbog odlaska na odmor na Krim.
Koji to gospodari? Pa autonomiju je Kosovu dao Tito, Hrvat, kojem nitko nije gospodario, pače pokazao je srednji prst i Hitleru i Staljinu i Churchillu i Trumanu a čiča Draži je sprašio par komada u čelo.Isti Hrvati ...koji urlicu o granicama koje su komunjare povukle kod tamo neke krajine
Su rado prihvatili da se granice koje su komunjare povulkle ovde menjaju zato jel su te granice menjali njihovi gospodari
Не знам о каквим заблудама причаш – дефинитивно није заблуда да су Наполеон и Хитлер изгубили велике ратове. Али СССР је изгубио последњи велики рат (Хладни рат). СССР је вештачки створена формација. Од њега су остале три саставни државе: Русија, Украјина и Белорусија. Сва три народа имају право на самостално постојање, као и Бошњаци и Косовари.
Не знам о каквим парадама причаш – време парада је прошло. Добродошли у 21. век.

Dobro, to je zato jer je srpski izuzetno sličan hrvatskom. Nisi to znao?ovde ima mnogo srpskih reči osim - plaće
Koji to gospodari? Pa autonomiju je Kosovu dao Tito, Hrvat, kojem nitko nije gospodario, pače pokazao je srednji prst i Hitleru i Staljinu i Churchillu i Trumanu a čiča Draži je sprašio par komada u čelo.
Zovite Brižit Bardo, Putin ubija nedužne kuce!"Британска оклопна возила,, Мастиф ,,и ,,Хаски,, уништени су у правцу Јужно Доњецког фронта!"
https://t.me/SrbijaRusija/26268
Evo vidiš Hrvat, pa daj sad kreni pljuvati po narodu Sirije onako kako pljuješ po UkrajincimaNarod Sirije se bori vec dve deceniju ..bez ikakve prave podrske da prezivi od Americkog terorizma
I do dana danasnjeg Hrvati neodustaju od podrzavanja ljudi koji oce da ih istrebe
Jednako onom sta isti ti Hrvati rade u Ukrajini
narvno jer je srpski nastao od hrvatskogDobro, to je zato jer je srpski izuzetno sličan hrvatskom. Nisi to znao?
Pa reci da su okupatori.Da cujemo i to od tebe,da znamo na kojoj si strani(pravda ili nepravda) .Mogu ako se protiv njih ratuje a ne kapitulira.
Eto vidiš. Zašto se onda čudiš kad sve znašnarvno jer je srpski nastao od hrvatskog
Па да, остављајући по страни неуспели покушај стварања турског државног протектората у Харманлију и Крџалију почетком осамдесетих година прошлог века по угледу на „Тамрашку републику“ из 1879. године, сами бугарски Турци желе да буду Бугари.I bugarski Turci imaju pravo na samostalno postojanje.
domagojEto vidiš. Zašto se onda čudiš kad sve znaš
Misliš da je problem uništiti kolonu od 30 vozila koja se kreće autoputem sa nekoliko aviona jednim avioudarom ?ovim direktno priznajes rat koji ide iznutra,u samoj zemlji
Krešimir, drago mi jedomagoj
Obrati se tim komunjarama, naročito maršalu čiji se mauzolej ljubomorno čuva u centru srpstva.Isti Hrvati ...koji urlicu o granicama koje su komunjare povukle kod tamo neke krajine
Su rado prihvatili da se granice koje su komunjare povulkle ovde menjaju zato jel su te granice menjali njihovi gospodari
vrati se korenima nesrećničeKrešimir, drago mi je