Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.077
Ne znam kome se obracas,ali upravo sam rekao da vecinu zabole za neki rat s vama.Kao i uvijek, mnogo ste hrabri na riječima, a kad treba riječi pretvoriti u djela, podvijete rep.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam kome se obracas,ali upravo sam rekao da vecinu zabole za neki rat s vama.Kao i uvijek, mnogo ste hrabri na riječima, a kad treba riječi pretvoriti u djela, podvijete rep.
Iz osobnog iskustva mogu reći da bi rađe 100 puta izginuo najbrutalnijom smrću, ostao bez svih udova, ostao bez svih članova obitelji nego prepustio i pedlja svoje domovine Srbima. Nema to veze ni s Amerima ni s Rusima ni a svjetskom politikom nego isključivo s mojim internim osjećajem za pravdu. Mamić bi rekao - nećeš razbojniče.

Lancet-3 je ostavljao u plamenovima baš sve na šta se ustremio.Verovatno ne može da uništi moderne tenkove niti da ih onesposobi na duži rok.Putin je nedavno izjavio da ulažu dosta u razvoj dronova pa nije isključeno da će se u bliskoj budućnosti pojaviti dronovi koji će moći unistiti i takve tenkove.
Moras nam vratiti Dubrovnik.Iz osobnog iskustva mogu reći da bi rađe 100 puta izginuo najbrutalnijom smrću, ostao bez svih udova, ostao bez svih članova obitelji nego prepustio i pedlja svoje domovine Srbima. Nema to veze ni s Amerima ni s Rusima ni a svjetskom politikom nego isključivo s mojim internim osjećajem za pravdu. Mamić bi rekao - nećeš razbojniče.
Enjoy the Revolution! Huh, what revolution?Sad ce da se vrati vase bozanstvo, da saopsti kako vec ima rezultata...
Putin je genijalno, naravno, kao uvek do sada, postupio, no to nije za javnost i tek će se, nadam se veoma brzo, videti ta genijalna Putinova odluka ...Strpi se - kud ti se baš toliko žuri ...Zar još uve nisi svestan da se Putin bori sa najvećim zlom ovog sveta - pobesnelim čoporom zapadnjačkih hijena koje već decenijam ugnjetavuju sve one koji nisu sa njima ...Genijalno zaista, ono što Zelenski nije mogao ni da sanja Putin je sam sebi uradio.
Ajde sad da teramo mak na konac.Znači, da zaključimo, Putin laže, to je poenta priče
Putin kaže jedno vi i dalje tvrdite drugo, Ok
reči pretvaramo u delaKao i uvijek, mnogo ste hrabri na riječima, a kad treba riječi pretvoriti u djela, podvijete rep.
Reci to isto za Amerikance u Siriji ili NATO na Kosovu i Metohiji.Mozes li?Ruski okupator će izginuti u Ukrajini, uz sve nužne posljedice toga
Namamljen je u Belorusiju gde će pomoću ugovora, plata i ekskluzivne regrutacije za MoD da ostane bez onog najopasnijeg brojnog dela svite u zemlji gde je moguća najstroža medijska izolacija svakog kome se prohte Matroska Tišina.Putin je genijalno, naravno, kao uvek do sada, postupio, no to nije za javnost i tek će se, nadam se veoma brzo, videti ta genijalna Putinova odluka ...Strpi se - kud ti se baš toliko žuri ...zar još uve nisi svestan da se putin bori sa najvećim zlom ovog sveta - pobesnelim čoporom zapadnjačkih hijena koje već decenijam ugnjetavuju sve one koji nisu sa njima ...
Već mi se ispunila prijatelju.Pa , iskreno se nadam da će ti se želje u potpunosti ispuniti...![]()
Lakše je dići ruke u zrak i odreći se svog državnog teritorija? Pa je, u pravu si.Pa vidi ..meni se tvoji Hrvati i ovi po-turci toliko gade ..cisto zbog karaktera da bi radije vidio sve i jedan grad na balkanu da bude spaljen do poslednjeg nego da ga vi drzite ...al to je licno misljenje ..zasnovano na moralu ..ne na politiki i i istoriji
Koga je to briga i zaštojesu li hrvati sloveni ili ?
Mogu ako se protiv njih ratuje a ne kapitulira.Reci to isto za Amerikance u Siriji ili NATO na Kosovu i Metohiji.Mozes li?
Sta ljudi koji su priznali Kosovo mogu pricat o granicama ...de bar pokusaj da nebudes Hrvat ..makar jednom u danuLakše je dići ruke u zrak i odreći se svog državnog teritorija? Pa je, u pravu si.
Nu, nu, nu. U Rusiji se za takve stvari ne ide u zatvore.Putin:
"Danas imate priliku nastaviti služiti Rusiji potpisivanjem ugovora s Ministarstvom obrane ili drugim agencijama za provođenje zakona ili se vratiti svojoj obitelji i prijateljima. Svatko tko želi može ići u Bjelorusiju. Obećanje koje sam dao bit će ispunjeno"
Primijetite da nije dodao:
I to nije blef!
Vratiti se obiteljima i prijateljima?
Valjda vratiti se u zatvore.
ovde ima mnogo srpskih reči osim - plaćeImam ozbiljno pitanje.
Lako glasi biznis model privatne plaćeničke vojske tipa Wagner?
Tko ti daje pare za plaće? Onaj tko potpiše ugovor s tobom o traženju te usluge?
Znači MoD Rusije ima neki ugovor s Wagnerom.
Hrvat, di piše da sam potpisao priznanje Kosova?Sta ljudi koji su priznali Kosovo mogu pricat o granicama ...de bar pokusaj da nebudes Hrvat ..makar jednom u danu
Иде од Конашенкова. Најблаже речено, будалаштина је веровати да су боље опремљени и наоружани Украјинци у одбрани изгубили дупло више војника. Ово су дечје приче.
Hoce,naravno.Samo je pitanje koliko treba vojnika da mu pogine.Meni je jasno zašto te Zelenskij toliko ljuti.
Zato jer predstavlja sve ono što ti nisi: beskompromisni borac za svoju državu i svoj narod, heroj koji kapitulaciju potpisati neće.
Narod Sirije se bori vec dve deceniju ..bez ikakve prave podrske da prezivi od Americkog terorizmaMogu ako se protiv njih ratuje a ne kapitulira.