Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.043
Od heroja do izdajice pa do seljaka sa kokošinjcem u 24 sata. Samo u RusijiНије то случајно, враћа се у крај свог порекла.
Pogledajte prilog 1366534
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od heroja do izdajice pa do seljaka sa kokošinjcem u 24 sata. Samo u RusijiНије то случајно, враћа се у крај свог порекла.
Pogledajte prilog 1366534
Ne,ovo je vama bio tracak nade da ce Vagner uci u Moskvu i srusiti Putina,ali se Putin usro pa ga kuvar nije dirao.

Imam kandidataSutra Putin da se obesi našao bi se neko da i to nazove maskirovkom.
To me podseća na neke zaluđenike Miloševićevom politikom, koji su čak i kad je izgubio vlast i bio oteran u Hag tvrdili kako "Sloba vodi nebesku politiku, sve je on ovo planirao i na kraju će sve da ih pobedi"
I na to pristane jaka vlast???I dobio amnestiju za drzavni udar?
Nisam znao da moras da budes ustasa i da si protiv rezima putina"vama"
eto, izgleda da sam prekomandovan u ustaše, samo još da vidim hoće li Frt da me primi![]()
![]()
Moraš proći sigurnosnu provjeru."vama"
eto, izgleda da sam prekomandovan u ustaše, samo još da vidim hoće li Frt da me primi![]()
![]()
Ustaše hihoću dok čitaju tvoje umotvorine. Aristotel žali što je prerano umro a ne upozna te, Jesenjinove poezije su plitke barice pored tvojih melodičnih postova.Upecale se ustaske somine samo tako. Ne kaze se dzabe "tupav kao ustasa"
Bice veselo kad dogodine Vagner i VRS budu spicili autoputem prema Zagrebu.
Da mi molim te reci is čijeg dupeta si izvukao tu brojku?
Lažeš sam sebe... Mi smo svi svršili kad smo vidjeli da je ruska vojska pobila Wagnerovce, za većinu stvari koja se dešavala kasnije bili smo dosta hladni, takav je život muškarca.To je najgora komedija
Najogri nacisti u Ukrajini podrzavaju Zelenog
Najgor nacisti u Rusiji podrzavaju Prgavog
A ovde ovaj nas Frajter se vec ovlazijo razmisljajuci o njima zajedno ..misli covek da ce to biti juris od par miliona Slovena koji ce ginut svaki dan
Razočaran si šta je rešeno na miran način. Žao ti je što nije bilo naređenja da se Vagner zaustavi krvoprolićem. Nisam očekivao takvu frustriranost od tebe.Zanimljivo,
ja nešto ne vidoh da mu se bilo ko usprotivio, niko kamen da baci.
Osim standardnih Putinovih protivnika Prigožina podržavaju i tvrdi nacionalisti koji misle da se u Ukrajini radi premekano jer mesecima samo Wagner radi nešto konkretno. Tu je i masa mobilisanih i njihovih porodica, pa onda svi oni koji gube zbog sankcija i rata i kada se sve to sabere to ti je debelo preko 50%

Kao u svako ko ima iskustva sa tzv “revolucijama”, oni sa Oktobarskom, mi sa Brozovom.Pa da dodje do ovog sada da se ne desi krvoproliće.Ruski narod je jako osjetljiv na "izdaju" vjeruj mi znam o čemu pričam.
Nisam znao da moras da budes ustasa i da si protiv rezima putina
Ту је и куварска прошлост и историја, а можда и у будућности буде неко изненађење.Od heroja do izdajice pa do seljaka sa kokošinjcem u 24 sata. Samo u Rusiji![]()
2 tjedna stare slike stavljaš, Front je 15 km naprijed. Tu ukrajinci drže odavno.
Pa dobro,vise dve godine neke krize tresu Putina pa nikako da se raspadne Ruska imeperija.Znači opet nema ništa između
ili si idolopoklonik ili si protivnik
Ne sme ništa da se kaže protiv njegove svetlosti i preuzvišenosti jer svaka kritika te svrstava na drugu stranu.
Prijatelju, ovo nije maskirovka nego pokazatelj duboke krize, ali slobodno ti nastavi da se ložiš da je sve Ok i da je Putin zahebao protivnike.
Putko je mekan ko sir ...to smo valjda videli u zadnjih godinu danaPutin jutros: "Izdaja... nož u leđa... biće gonjeni i kažnjeni..."
Putin naveče: "Hvala Lukašenku... niko neće biti kažnjen... "
Lik se posrao sam sebi u usta i to isti dan... mora bit da mu se drmala stolica![]()
Razočaran si šta je rešeno na miran način. Žao ti je što nije bilo naređenja da se Vagner zaustavi krvoprolićem. Nisam očekivao takvu frustriranost od tebe.
Ako posumnjaš u riječ vrhovnika Putina, normalno da si ustaša. Nemoj ti meni "ja sam između"Znači opet nema ništa između
ili si idolopoklonik ili si protivnik
Ne sme ništa da se kaže protiv njegove svetlosti i preuzvišenosti jer svaka kritika te svrstava na drugu stranu.
Prijatelju, ovo nije maskirovka nego pokazatelj duboke krize, ali slobodno ti nastavi da se ložiš da je sve Ok i da je Putin zahebao protivnike.