Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sutra Putin da se obesi našao bi se neko da i to nazove maskirovkom.

To me podseća na neke zaluđenike Miloševićevom politikom, koji su čak i kad je izgubio vlast i bio oteran u Hag tvrdili kako "Sloba vodi nebesku politiku, sve je on ovo planirao i na kraju će sve da ih pobedi"
Imam kandidata

Screenshot_20230624_084538.jpg

Da mi molim te reci is čijeg dupeta si izvukao tu brojku?

Očigledno nemaš pojma o stanju u Rusiji.

Od svih pobrojanih najbrojniji su ti upravo oni nisu protiv rata u Ukrajini ali misle da rat ide sporo, da je Putin premekan, da su generali tragično nesposobni i korumpirani i da se jedino Wagner zaista bori.

Ostavi Putina trenutno po strani,
šta ti misliš, koliko ljudi u Rusiji podržava:
1) Šojgu & Gerasimov
2) Prigožin

Ako ti ne shvataš da bi značajno više od pola Rusa danas bez razmišljanja zaokružilo opciju 2) onda zaista nemaš pojma o stanju u Rusiji.

To je najgora komedija
Najogri nacisti u Ukrajini podrzavaju Zelenog
Najgor nacisti u Rusiji podrzavaju Prgavog
A ovde ovaj nas Frajter se vec ovlazijo razmisljajuci o njima zajedno ..misli covek da ce to biti juris od par miliona Slovena koji ce ginut svaki dan
Lažeš sam sebe... Mi smo svi svršili kad smo vidjeli da je ruska vojska pobila Wagnerovce, za većinu stvari koja se dešavala kasnije bili smo dosta hladni, takav je život muškarca.

Zanimljivo,

ja nešto ne vidoh da mu se bilo ko usprotivio, niko kamen da baci.

Osim standardnih Putinovih protivnika Prigožina podržavaju i tvrdi nacionalisti koji misle da se u Ukrajini radi premekano jer mesecima samo Wagner radi nešto konkretno. Tu je i masa mobilisanih i njihovih porodica, pa onda svi oni koji gube zbog sankcija i rata i kada se sve to sabere to ti je debelo preko 50%
Razočaran si šta je rešeno na miran način. Žao ti je što nije bilo naređenja da se Vagner zaustavi krvoprolićem. Nisam očekivao takvu frustriranost od tebe.
Ne boj se, biće čistka. Ni jeddna revolucija nije prošla bez čistke.

Poslednja izmena:
Nisam znao da moras da budes ustasa i da si protiv rezima putina

Znači opet nema ništa između
ili si idolopoklonik ili si protivnik

Ne sme ništa da se kaže protiv njegove svetlosti i preuzvišenosti jer svaka kritika te svrstava na drugu stranu.

Prijatelju, ovo nije maskirovka nego pokazatelj duboke krize, ali slobodno ti nastavi da se ložiš da je sve Ok i da je Putin zahebao protivnike.

Ne sme ništa da se kaže protiv njegove svetlosti i preuzvišenosti jer svaka kritika te svrstava na drugu stranu.

Prijatelju, ovo nije maskirovka nego pokazatelj duboke krize, ali slobodno ti nastavi da se ložiš da je sve Ok i da je Putin zahebao protivnike.
Pa dobro,vise dve godine neke krize tresu Putina pa nikako da se raspadne Ruska imeperija.

Putin jutros: "Izdaja... nož u leđa... biće gonjeni i kažnjeni..."
Putin naveče: "Hvala Lukašenku... niko neće biti kažnjen... "

Lik se posrao sam sebi u usta i to isti dan... mora bit da mu se drmala stolica:hahaha:
Putko je mekan ko sir ...to smo valjda videli u zadnjih godinu dana
Neko bi pomislio da je KGB aparatcik naviko na krv a on ko nas suncokret ...kud vetar duva tuda i on
Kad sam ga vidio kako place tamo na pocetku rata zbog bombardovanja Ukrajinaca ...to mi je sve reklo sta sam moro znat

Razočaran si šta je rešeno na miran način. Žao ti je što nije bilo naređenja da se Vagner zaustavi krvoprolićem. Nisam očekivao takvu frustriranost od tebe.

Ja sam vrlo srećan što se završilo

moja najveća bojazan je da će posle Putina doći neko mnogo luđi i mnogo nervozniji.

Baš me zanima kako bi vam se svidelo da od večeras Prigožin kontroliše nuklearno oružjne Rusije, da li bi mirno spavali.

Takođe, nemojte baš biti tako sigurni da bi jedinice regularne armije Rusije tek tako udarile na braću po oružju i Ruse, pod uslovom da je neka ozbiljna i respektabilna jedinica uopšte bila na rasplaganju danas da brani Moskvu

Takođe, nemojte baš biti tako sigurni da Prigožin ne bi bio DOČEKAN SA CVEĆEM u Moskvi danas.

Ako posumnjaš u riječ vrhovnika Putina, normalno da si ustaša. Nemoj ti meni "ja sam između"

A sada ozbiljno, nećemo biti naivni pa pomisliti da je preseljenjem Prigožina problem riješen. Putin je pokazao veliku slabost, pitanje je dana kada će to netko poželjeti iskoristiti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back