Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Бивши шеф аналитичког одељења ПМЦ „Вагнер“ оптужио је Пригожина за охолост „Евгеније Викторовичу, иза вас нема истине. Покушавате да искрварите Русију у свој понос“, закључио је Тарасов.

Борбени "Восток" Ходаковски: планови руководства ПМЦ "Вагнер" укључују заузимање Краснодара "Према извештајима побуњеничког окружења, у плановима руководства Вагнера је и заузимање Краснодара. Па, опрости им, Господе, јер не знају шта раде", рекао је Александар Ходаковски, командант батаљона Восток. . Он је напоменуо да база ПМЦ-а није била упозната са плановима команде. Војници су били обавештени да су пребачени у одбрану Белгородске области и били су прилично изненађени даљим догађајима.
FzZlOCpXgAQFDMY

-,
Situacija nije smjela prekipiti. Napon Šojgun vs. Prigožin traje kažnjivo nedopustivo dugo. Putin je morao mnogo ranije reagovat. ( Sad su naravno svi vidovnjaci)

Surovikino obraćanje: njegov lik, držanje tijela, izraz lica, ambijent sobe uopšte...sve deprimirajuće jadno. Morao je u autoritativnom izdanju:
u uniformi, stojeći i ispred barjaka Rusije nastupiti sa jasnim zvukom u glasu i ratnički kolegijalno se obratiti Prigožinu. Ovako je više odavao sliku ratnog zarobljenika sa izmučenim pogledom koji izaziva sažaljenje a najmanje respekt i ubjeđenje.

Da Zapad uzastopne mentalne orgazme doživljava je logična posledica propuštenih nužnih odluka da li od Šojgun, Putina il xy-,na.
Prigožin se mora saslušati do kraja. Nakon toga se može desiti da se vrati i uđe sa ruskim barjakom u Odesu, Kijev... ili slično ako se to u međuvremenu nije dogodilo. Još nijesam stiga do poslednje starnice.
Kako prezimljavaš ovaj poraz rusko-šiitskog neradnog naroda

Šta kaže Naftalij Benet, podržavalac propale SVO

EVO RUSOFILI DOSAO JE I TAJ DAN

Dakle Rusi na Ruse. Putinovo levo na desno jaje udarilo.

Nema Amerike nema cije nema Engleza, nemaca Bizmarka, pape i ko zna kojih uraca, sve go Rus. Naravno vi cete u udzbenicim za decu pisati 2040 da je Prigozin preko Kijeva u Rols Rojsu stigao u Rostov i digao bunu protiv praviteljstvujusceg cara koga je podrzavao i patrijarh Kirilo.
Kolektivni Zapad kupio Prigožina!
Sve je to maslo Pirgavih!

Бивши јуриш ПМЦ „Вагнер“: једноставно смо били издани
„Управо смо били издани. Ја сам "Зубоскал", пас број А-5154, Вагнер ПМЦ 6. јуришни одред. Од 28. фебруара сам на одмору после 7 месеци рата. И веома, веома ми је болно гледати шта се дешава”, написао је ветеран ПМЦ-а.
„Ми запослени у ПМЦ нисмо убице, нисмо животиње и не лудаци. Они који делујући у наше име стварају зло и терор, издали су нас и оклеветали. Моја браћа и ја никада не бисмо окренули оружје против наше вољене домовине и вољених. Они су погинули или тешко повређени не због амбиција Пригожина или неких истакнутих личности. Умрли су за сваког од вас који читате ове редове, за нашу децу, за све оне које нису познавали а волели, жртвујући своје животе. Шта год да кажу једни другима и шта год кажу, они су за мене исте крволочне звери са којима смо се борили. И бијесне животиње треба угушити“, рекао је Зубоскал.
FzZjooAXwAEWlbs

„Пригожин је у застоју“ – и друге информације швајцарске јавне телевизије и радијаШвајцарски СРФ: Пригожин се погрешно израчунао. Неће добити већину.„Пригожинове шансе су мале“;„Безбедносни апарат иза председника је превелик”;„Нема знакова подршке Пригожину међу елитом“;„Пригожин ће вероватно пропасти“.
FzZhTCpWcAI2Y9R

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back