Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 84.922
Epski kadrovi udara Korneta po Ukro tenkovskoj koloni:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KhmmmProsle godine sredjivali polja dok su Rusi bili u Kijevu, Hersonu, Harkovu, Sumiju...
Glupost i podvala pokvarenog uma.Rus ulazi u tudju teritoriju, ne brani nista nego napada tudje domove.
Nato će s ukrajinom pod led. Najbolje rešenje za svet i nato.Mislim, da Rusima nije još uvek jasno, da NATO neće pustiti Ukrajinu niz vodu...zli zli NATO, ne dozvoljava nam da u miru pokorimo i opljačkamo Ukrajinu...weeeee
Srborusi ...nejde nestoHisterija Cro snaga na forumu ..Nemoc Ukro Vermahta na terenu velike rotacije Ukra ..Rusi počeli da pipaju oslabljene linije ..kulminacija tek dolazi ..Rusi bi morali da iskoriste ovo neodgovorno rasipanje ljudi i tehnike ..
Зар је некад рекао/написао истину?Zar si lagao da si bio u Rusiji?
predvideo dam ja to još kad je počela ukrajinska ofanziba, da će rusi da se povuku do moskve, tu dobro utvrde i pobede ukrajince u odlučnoj velikoj bitkiNavlakuša
Kako se samo nadate i hrabrite ti i “državljanin” relikta Osmanlija.Mislim, da Rusima nije još uvek jasno, da NATO neće pustiti Ukrajinu niz vodu...zli zli NATO, ne dozvoljava nam da u miru pokorimo i opljačkamo Ukrajinu...weeeee