Koliko će još trajati rat u Ukrajini?

Смешно. Хоћеш ли те чињенице да простреш овде? Баш да их видим.
Pa vec sam pisao sve nekoliko puta, malo mi glupo da se ponavljam zbog drugih clanova jer zvucim kao papagaj. Ali eto, u osnovi, prva svetska sila ratuje vec 4 godine za par stotina kilometara pritom gubeci nevidjen broj tehnike i ljudstva, ubijajuci isto toliko slovenskog naroda, dok NATO zemlje lade jajca i uzivaju u krvarenju Rusije. Ako Rusija ne osvoji i zadnji metar Ukrajine, nakon svega ovoga, to ce biti apsolutni ruski poraz jer i to malo sto ostane od Ukrajine bice pretvoreno u kasarnu NATO pakta goru nego sto je Poljska recimo. I sta je uradjeno? Nista, samo pomerena malo granica i to smo sto se tice Ukrajine. Finska i Svedska su nakon takozvane SVO postale clanice NATO, to jest stotinak kilometara ili koliko vec od Peterburga. Znaci, od odvracanja nato od granica Rusije ne da nema nista, nego je granica jos bliza.

Ali eto, u osnovi, prva svetska sila ratuje vec 4 godine za par stotina kilometara pritom gubeci nevidjen broj tehnike i ljudstva

Прво на прво место. Дербело грешиш. Русима није до територије. Имају је као нико на овоме свету. Имају друге циљеве. Испитај, лако их је пронаћи.

ubijajuci isto toliko slovenskog naroda

Панславизам?
Убијају све оне који би хтели њих да униште. Нема то везе са нацијом или расом. Много је Американаца, Пољака, Грзијанаца убијено.

dok NATO zemlje lade jajca i uzivaju u krvarenju Rusije

Јак аргумент који не могу да побијем јер не видим ништа слично, видим само кукњаву са њихове стране. И крокодилске сузе.

Ako Rusija ne osvoji i zadnji metar Ukrajine, nakon svega ovoga, to ce biti apsolutni ruski poraz

Након овакве будалаштине немам намеру даље да се с тобом спорим.
Опет ти препоручујем да се с циљевима руског ратовања, које они зову СВО, мало боље упознаш како не би оволико лупетао.

Прво на прво место. Дербело грешиш. Русима није до територије. Имају је као нико на овоме свету. Имају друге циљеве. Испитај, лако их је пронаћи.

Панславизам?
Убијају све оне који би хтели њих да униште. Нема то везе са нацијом или расом. Много је Американаца, Пољака, Грзијанаца убијено.

Јак аргумент који не могу да побијем јер не видим ништа слично, видим само кукњаву са њихове стране. И крокодилске сузе.

Након овакве будалаштине немам намеру даље да се с тобом спорим.
Опет ти препоручујем да се с циљевима руског ратовања, које они зову СВО, мало боље упознаш како не би оволико лупетао.
Mislis da nisam svestan da teritorija nije u pitanju? Kazem lepo zadnji metar Ukrajine ne zbog osvajanja teritorije radi teritorije, vec da ne smeju da ostave ni jedan jedini delic te zemlje "slobodan" i bez apsolutne ruske kontrole. Sve sto ostane od Ukrajine bice napumpano oruzjem do maksimuma, kao ni jedna zemlja, a narod ce biti zadojen mrznjom i zaokruzenim nacionalnim identitetom pa ces za 15 godina imati isti problem kao danas. Ja o tome pricam, a ne o nekakvom osvajanju i prici da je Putin novi Petar Veliki, nisam retardiran. Bio bih srecan da su prvog dana bacili nuklearnu bombu nego ovo ciganisanje oko selendara po istoku, a Kijev im bez odbrane prakticno na 50 kilometara od Belorusije. Besmisao

Finska i Svedska su nakon takozvane SVO postale clanice NATO, to jest stotinak kilometara ili koliko vec od Peterburga. Znaci, od odvracanja nato od granica Rusije ne da nema nista, nego je granica jos bliza.

Ипак на ово морам да одговорим.
За Русе нема зиме. Знали су и знају ко им је наклоњен. Ако не могу да баце нуклеарку на Кијев врло ће лако то урадити на Хелсинки, Стокхолм, Берлин... Зна то и друга страна али ти то ниси знао.

Sta ima tu nemoralno? Navijam za stranu koja ratuje protiv nato-a koji je bombrdirao moju zemlju, i sada je drzi kao koloniju , navijacu i za kineze, hute, venecualiace..
Nevalja tjerat inat bez pokrića...već razmišljati pragmatično...rat nikome ništa dobrog nije donijeo...NATO je izbombardirao Njemacku i Austriju 45 pa im je već krajem šezdesetih bilo kao u raju u odnosu na tz. antifašističku tvorevinu....koji su iz inata bili uz Moskvu pa Nesverstane pa su već krajem šezdesetih kao konobari primali naciste na more....da ste bili malo kooperativnij i pragmatičniji za svoj narod mogli ste imati duplo bolji standard.

Pa da ponudis bilo kom rusofilu rad u Vladivostoku, Kazanju, Moskvi, ili Sijetlu, Vasingtonu, Njujorku, znamo sta bi odabrali bez razmisljanja. Pritom o Rusiji i ruskoj kulturi ne znaju nista, filmove ne gledaju i jezik ne govore. Svo srpsko rusofilstvo se svodi na inat protiv NATO i pokusaj da neko osveti nase nacionalne poraze. Ogradjujem se sto se tice @krinka5, ne znam, govorim generalno i o vecini.
Većina političara iz Srbije i poduzetnika ne šalje djecu na fakultete u Rusiju već u zemlje NATOlanda a svoj narod lože protiv tih gdje šalju djecu....ima ona jedna pjesma....e moj narode.

Rat će trajati dokle Rusi potroše nacionalne manije na tzv. Dalekom istoku i u Sibiru. Kinezi smatraju ruski daleki istok otetim i čekaju samo priliku da ga oslobode/osvoje. Za početak teritorij koji je Rusija pripojila od Kine 1860, a kasnije cijeli Sibir. Kinezi drže Rusiju doslovce na životu.

Ukrajina je uglavnom već sada mrtva. Istok Ukrajine je spaljena zemlja. Ovo što su Rusi kao pripojili je veća ruševina od Hirošime i Nagasakija. Rusi "oslobađaju" tako da sve sravne sa zemljom. Ako Ukrajinci nekim čudom zavladaju svojim istokom, nikada nitko neće zamo živjeti. 10 milijuna Ukrajinaca je kukavički pobjeglo iz države. Opet se obrana svodi na Galicijance, kao i 2014.

Putin je ubio i Rusiju i Ukrajinu. A ovako može još 6 do 9 mjeseci.

Pa vec sam pisao sve nekoliko puta, malo mi glupo da se ponavljam zbog drugih clanova jer zvucim kao papagaj. Ali eto, u osnovi, prva svetska sila ratuje vec 4 godine za par stotina kilometara pritom gubeci nevidjen broj tehnike i ljudstva, ubijajuci isto toliko slovenskog naroda, dok NATO zemlje lade jajca i uzivaju u krvarenju Rusije. Ako Rusija ne osvoji i zadnji metar Ukrajine, nakon svega ovoga, to ce biti apsolutni ruski poraz jer i to malo sto ostane od Ukrajine bice pretvoreno u kasarnu NATO pakta goru nego sto je Poljska recimo. I sta je uradjeno? Nista, samo pomerena malo granica i to smo sto se tice Ukrajine. Finska i Svedska su nakon takozvane SVO postale clanice NATO, to jest stotinak kilometara ili koliko vec od Peterburga. Znaci, od odvracanja nato od granica Rusije ne da nema nista, nego je granica jos bliza.

Врло отрежњујући видео. Двојица хохолофила о добијању рата у корист Хохола:

Ukrainske udovice su poznate kao profesionalne prostitutke bice potrebne severokoreancima za ugodna osecanja i razonodu prilikom sastavljanja dronova u Sibiru.
Kim Jong Un Friend GIF

Врло отрежњујући видео. Двојица хохолофила о добијању рата у корист Хохола:
Znaci na ceo moj komentar potpuno realan i ispravan, ti mi saljes neku glupost o vracanju Krima? Kao prvo, Krim niti bilo sta sto Rusija zauzme, nece se nikada vratiti u sastav Ukrajine, to je valjda jasno svima. A pogotovo sto se tice Krima, tu nemam skoro pa nikakvu zamerku jer je uradjeno hirurski precizno, bez zrtava, a i Krim treba da bude ruski svakako. Cak ni Ukrajinci nisu pravili veliku famu oko Krima 2014-te, seti se. Nasao si pogresnog coveka da "otreznjujes"

Znaci na ceo moj komentar potpuno realan i ispravan, ti mi saljes neku glupost o vracanju Krima? Kao prvo, Krim niti bilo sta sto Rusija zauzme, nece se nikada vratiti u sastav Ukrajine, to je valjda jasno svima. A pogotovo sto se tice Krima, tu nemam skoro pa nikakvu zamerku jer je uradjeno hirurski precizno, bez zrtava, a i Krim treba da bude ruski svakako. Cak ni Ukrajinci nisu pravili veliku famu oko Krima 2014-te, seti se. Nasao si pogresnog coveka da "otreznjujes"

Ако већ ниси отслушао прилог онда немој да коментаришеш.
Један је лупетао о територији, као ти, а други га је исправио и дао му смернице за неко будуће размишљање. Мислио сам да би и теби то користило за корекцију између осталог али...
Зло говече довека јуне, каже мудри Србин.

Back