Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je tebi parametar za procenu koliko vojnika gine?Ukrajina dala 41 mrtvog Rusa - Rusija dala 909 mrtvih NATO Ukrajinaca
Znaci na 1 Rusa gine 22 NATO vojnika u Ukrajini
Daj ti neki argument bolji ako imas
To ne važi za Ruse, oni su vanzemaljci @ТихиDa, kao i propaganda
Naravno da u ratovima ima gubitaka, to je logično, samo ih imaju Rusi daleko više. Onaj ko napada, troši 5x više resursa, pogotovo ako napada utvrđene položaje i pokušava da "pomeri" granicu radi sopstvene promocije. Jer ako Putin "melje" a sve stoji ukopano, onda ti je valjda jasno da ti je matematika, ovaj propaganda šuplja![]()
Sam znaš da Tramp treba da ispuni predizborno obećanje, on mora da zaustavi rat...Svaka vojska krije svoje gubitke niko nije lud da ih objavi dok rat traje . Al razmena mrtvih ti govori otprilike kakve su brojke.
Jel objavljuje NATO strana svoje gubitke u ljudstvu ? Ne objavljuje.
Al ako Tramp kaze Zelenskom 'YOU ARE RUNNING LOW ON SOLDIERS" "YOU DONT HAVE A CARDS" i pritiska ga da sto pre potpise primirje sa Rusijom - jasno je da se stvari odvijaju katastrofalno po NATO Ukrajinsku stranu.
Sta ti vise treba?
Pogledaj jednu stranicu u nazad gde si naveo „kada bi NATO poslao vojsku“, a sada tvrdiš kako Rusija ubija NATO vojsku.gde sam rekao da nemaju alo ?
Rekao sam da imaju jos 760.000 vojnika
Zato se polako napreduje jer je fokus ruske vojske da ubije sto vise NATO vojnika uz sto manje gubitaka na svojoj strani
Rusi su mnogo vojske gubili na pocetku rata upravo zbog takvih prodora u dubinu - gde ti bokovi vojske koja prodire i logistika bivaju izlozeni napadima neprijatelja iz pozadine - izvukli su pouku i sada napreduju vrlo sporo uz fokus da ubiju sto vise vojnika neprijatelja uz sto manje stradanja na svojoj strani
Zato
Takođe je Rusija izgubila u Avganistanu u desetogodišnjem ratu, danas u Ukrajini...itd.Pa u WW2 si mogao da koncentrises i 500.000 vojnika za napade i prodore bez da neprijatelj to zna jer je izvidjanje bilo smesno i satelita nije bilo ko danas.
Zato si imao operaciju Bagration gde je Crvena Armija unistila cvet nacizma i najelitnije trupe Vermahta bez da su ovi znali do samog pocetka gde ce Rusi udariti.
Cak su smatrali da ce Rusi napasti na jugu pa su tamo prebacili vecinu rezervi zbog cega su i doziveli tako katastrofalan poraz i totalno unistenje Armijske Grupe Centar.
Danas je to nemoguce zato se vodi rat iscrpljivanja koji traje koliko god da treba.
Ratove iscrplivanja NATO pakt po pravilu - uvek gubi.
1. Izgubili u Vijetnamu
2. Izgubili u Avganistanu
3. Izgubice i u Ukrajini
Putin ne sme da se povuče iz Ukrajine jer to znači u očima njegovog naroda da je izgubio, samim tim prestaće i ekonomska podrška Oligarhije.tvoja strana moli za primirje
Rusija ne zeli primirje vec da rat traje do necije konacne pobede ili poraza
Sta mislis cije ?
Sta je po tebi realno?
Sam znaš da Tramp treba da ispuni predizborno obećanje, on mora da zaustavi rat...
Druga stvar, NATO ima duplo više vojnika od Rusije i as to pošalju na front poravnali bi sve zajedno sa Krimom, ali ne šalju vojsku.
To što ima plaćenika ne znači NATO ratuje sa Rusijom.
Isto tako tvrdiš da Severna Koreja ne ratuje sa Ukrajinom a onomad su slali desetine hiljada vojnika...kontradiktoran si Tihi.
Mislim da si pod dejstvom nacističke ideologije Vladimira Putlera pa ne vidim crnu mačku u podne
Putin ne sme da se povuče iz Ukrajine jer to znači u očima njegovog naroda da je izgubio, samim tim prestaće i ekonomska podrška Oligarhije.
Povlačenje iz Ukrajine jednako je poraz, ne osvajanje cele Ukrajine je takođe poraz (To si i sam rekao), kako politički poraz tako i geopolitički.
Rusija ne može da osvoji Ukrajinu.
Nešto im baš ne ide Tihi.zasto bi to naredio kad je cilj Rusije da povrati svoju otetu teritoriju i vrati granice Rusije na granice iz 1914.
Za taj cilj na sve su spremni
Nešto im baš ne ide Tihi.
Kao što sam rekao Rusija ne sme da izgubi rat u smislu od pregovora za mir nema ništa jer ako ne osvoje celu Ukrajinu Putin to smatra kao poraz, politički, ekonomski i njegov lični.Sto ovaj tvoj jesovan onda moli za pregovore ako im ne ide?
Zelenski na kolenima: Ponovo moli za pregovore - pripreme već počele
Podeli vest
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je sa sekretarom Saveta za nacionalnu bezbednost (RNBO) Rustemom Umerovim i rukovodiocem predsedničke kancelarije Andrijem Jermakom razgovarao o pripremama za novi sastanak sa ruskom stranom u Istanbulu.
Zelenski je naglasio da je Ukrajina spremna za sastanak na nivou lidera, ako je Rusija stvarno odlučna da okonča rat na dostojanstven način i uspostavi dugoročan mir.
Kao što sam rekao Rusija ne sme da izgubi rat u smislu od pregovora za mir nema ništa jer ako ne osvoje celu Ukrajinu Putin to smatra kao poraz, politički, ekonomski i njegov lični.
Zato su ti pregovori nerealni i ne treba od istih nešto očekivati.
Kao što sam rekao Rusija ne sme da izgubi rat u smislu od pregovora za mir nema ništa jer ako ne osvoje celu Ukrajinu Putin to smatra kao poraz, politički, ekonomski i njegov lični.
Zato su ti pregovori nerealni i ne treba od istih nešto očekivati.