Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ukri idu ne broje gubitke ,bez bilo kakve zastite guraju te ljude u smrt ..Nije mi jasno da tamo nema neko da zaustavi ovo ludilo ..Ili se vojni vrh ne pita puno ili su kompletni idioti ..

U njihovu odbranu, naterani su, niti su želeli niti su oni procenili da je trenutak za napad.

Klasična ucena, ili krećete u ofanzivu ili nema više pomoći, neće se pomagati vojska koja je u defanzivi već 9 meseci

Počeo si zaista slabo da kapiraš, recimo ako kažem da sam ZA TEBE u basketu Jokić lično (čak i u ovim godinama) to ne znači da sam bog zna kakav košarkaš nego da si ti toliko očajan da pored tebe delujem kao da sam upravo stigao iz NBA.
A odakle ZNAŠ kakav sam ja u basketu da to možeš zaključiti?

Ali čak i da je tako, ti ne tvrdiš da si bolji u basketu od mene nego tvrdiš da si bolji od profi igrača iz Ukrajine. :mazi:

Rusi priznali: Ukrajina je zauzela mjesto u Zaporižji
Ukrajinske su snage preuzele kontrolu nad naseljem Pjatihatki na bojišnici u Zaporižji, priznao je lokalni dužnosnik kojeg je postavila Rusija

Da nije to ono selo čudnog imena koje sam spominjao

Oh well

Rusi se takticki povlace.

483859_60253299_Screenshot-2023-06-18-130906.jpg

Šapnuo Konašenkov.
Ne mora niko nista da sapne ..Vidi se to iz aviona .. Masakr je bio na Orehovu ulaze im Ukri u te klinove pa ih satiru artiljerijijom ,rade male mobilne grupe lovaca na terenu ..Katastrofa .. Premale snaga imaju za nesto vise nemaju ni zastitu vec šalju te ljude 5-10km iz dubine prema Rusima koji ih pola satru dok dođe do kontakta a taj ko je sve planirano se zajebao verovatno je isao na to da ce se front raspasti i sad posto se to nije desilo ne zna sta i kako dalje a neće da stanu vec nastavlajju da guraju u propast ..Ukratko to bi bilo to

Kaze onaj estonski degenerik unisteno je 10% zapadnog oklopa u ovi prvi par dana i da nije narusena ofanzivna spsobnost Ukrajinaca,ako im je trebalo za 5 sela toliko oklopa do Melitopolja trebace oko 200 hiljada tenkova.
Malo ste se previše uživili, uništili ste 3 Leoparda i dva su napuštena od posade...te 17 M2A2 Bradley, od toga pola otišle gusjenice, pa su bili napušteni od posade. As of May 2000, 4,641 M2s had been produced for the U.S. Army.

Toliko ste očajni da slavite što Ukrajinci nisu u deset dana probili do Azova... :hahaha:

Malo ste se previše uživili, uništili ste 3 Leoparda i dva su napuštena od posade...te 17 M2A2 Bradley, od toga pola otišle gusjenice, pa su bili napušteni od posade. As of May 2000, 4,641 M2s had been produced for the U.S. Army.

Toliko ste očajni da slavite što Ukrajinci nisu u deset dana probili do Azova... :hahaha:
Jedno je brojka na papiru a drugo realno stanje.

Treba neko da ostane i da vozi sve te Bredlije i Leoparde, nije to obuka za B kategoriju, znaš?

Toliko smo oćajni da se smejemo masovnom izginuću Ukropa sa velićanstvanim rezultatom nestizanja do prve linije Ruske odbrane :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back