Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma kakvi, nema za tim potrebe, kad se sve lijepo dokumentira, a geolokacija u sekundu utvrdi duplikate, nema toga...to samo kod vas koji ste zapeli u 19 st. prolazi...
U danasnje vreme samo budala veruje u nesto sto nije svojim ocima video,za razliku od tebe uzimam sa rezervom sve,sa obe strane,vi samo skupljate sta vam dadu i bez pogovora u to verujete,klasicni imbecilizam.

Kakve birace,nema tu biraca sa svojom glavom,znaci sam shvatas da namerno strase ljude od nepostojeceg neprijatelja,bar nisi toliko glupav koliko sam mislio.
Ljudima su 30 godina prali mozak da je ulaganje u obranu nepotreban trošak, sad im moraš u par mjeseci slomiti taj stav i privolit ih na povećanje izdataka na obranu, najlakše je to sa stvaranjem straha, iracionalnog ili objektivnog , sasvim nebitno...

Морам да те разочарам, имам десетине пријатеља и познаника из Украјине. Штавише, много пута сам путовао у Русију и дуго боравио у земљи.. То што познајеш особу у Украјини није гаранција да нешто знаш. Мораш знати језик и имати директне контакте са различитим људима.

Доказано је: "америчка" полиција штити проруског демонстранта. Невин човек пуца у људе из аутоматског оружја.....

Nakon tvog bezobrazluka, moderatzori su ti editovali post pa sad može i neki odogovor. Prvo si me pitam da li imam nekoga u Ukrajini i ja ti napisao da imam. A ona ti ni to ne odgovara jer se ne uklapa u tvoju ideju podrške zločinačkom NATO paktu i nacistima iz Ukrajine. Sam si sebi lupio šamar, ali to je očekivano od lutkica na kanapu. Slabija koordinacija udova.
Ukrajinski jezik ne znaju ni oni u Ukrajini, recimo moj prijatelj i njegova porodica iz Kijeva ge ne znaju. Znaju samo Ruski jezik, to su učili u školi.

Trećepozivci skupljeni s koca i konopca, SVO ide po planu i programu.

20230618_154946.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back