Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
“Demokratija” u EU: u žestoko iskompleksiranoj Češkoj je ukinuta sloboda govora, i ljudima se sudi za verbalni delikt:

Pogledajte prilog 1359842
In the Czech Republic, public statements endorsing Russia’s attack on Ukraine can be considered a criminal offence. [Shutterstock - Esfera]
EURACTIV is part of the Trust Project >>>
Languages: Deutsch

Czech courts have so far convicted nine people, most of whom received fines, for approving Russian aggression in Ukraine, the Supreme State Prosecutor’s Office announced on Wednesday.
In the Czech Republic, public statements endorsing Russia’s attack on Ukraine can be considered a criminal offence, Czech Prosecutor General Igor Stříž warned a few days after Russia invaded Ukraine in February last year.
Of the nine convictions, all but one resulted in conditional sentences or fines, Supreme State Prosecutor Igor Stříž told Právo. A nine-month prison sentence was handed down to a Czech activist who was sentenced for posting hateful statements about Ukrainians on social media.
Besides the nine convictions, 58 people have so far been charged for approving of Russia’s aggression, while criminal investigations have so far been launched in 90 cases.
If someone publicly expresses approval of Russia’s attack on Ukraine or supports its leader at protests or on social media, it could be considered a crime under certain conditions, said Stříž.
While endorsing someone to commit a crime can be punishable by up to one-year imprisonment, the crime of denying, questioning, approving or justifying genocide is punishable by six months to three years in prison.
Потврђујем – и тако би требало да буде – у 21. веку је немогуће подржати рат у земљи која је већ страдала од „ослободилаца“

Lepa brojkica.

Fyh4ZTcX0AEC0Ea

Потврђујем – и тако би требало да буде – у 21. веку је немогуће подржати рат у земљи која је већ страдала од „ослободилаца“

Значи, тебе бисмо требали десет пута по 9 месеци казнити што подржаваш Америку и Колективни Запад у нападима на Аганиста, Ирак, Сирију, Либију, Србију...

БРИКС данас игра важну улогу у реконструкцији света, изјавио је нашем дописнику Пјер де Гол, француски економиста и унук првог председника Пете републике генерала Шарла де Гола."Многе земље сада желе да се развијају по другачијем моделу, независно од америчког модела, који не одговара њиховим вредностима. Данас се свет обнавља са акцентом на БРИКС и Евроазију. Запад, посебно Француска, треба да буде свестан да је искључен из овог процеса због неуспешне политике западних лидера на погрешном путу“, рекао је де Гол, који је присуствовао пријему у руској амбасади у Паризу поводом Дана Русије.Де Гол је рекао да је уверен да је за Француску важно да ојача везе са Русијом, од тога ће имати користи обе земље.
FymUNnQXoAoagUZ

U tekstu svega ima i ponekada se i mozes i nasmejati.
gle molim , od uhapsenih iz azov , grupe , one od prosle godine , zapocet je sudski postupaka
pogledajte sta na kraju i govore ,
Da su uhapsene zene , koje su gle i bile samo ku(r)varice..ali , nema snimaka tih istih

The Canadian Press
The Canadian Press

Follow

Captured Ukrainian soldiers face trial in Russia​

Story by The Canadian Press •

1686826631149.png

Captured Ukrainian soldiers face trial in Russia
Captured Ukrainian soldiers face trial in Russia© Provided by The Canadian Press
MOSCOW (AP) — More than 20 Ukrainian soldiers who were taken prisoner during fighting in Ukraine went on trial in southern Russia on Wednesday.
The captured soldiers were members of the Azov battalion, an elite Ukrainian armed forces unit that fought Russian troops in the Sea of Azov port of Mariupol. Russia captured Mariupol last year after a three-month battle that reduced most of the city to smoldering ruins.
The last remaining Ukrainian defenders who holed up at a giant steel mill in Mariupol surrendered to Russian forces in May 2022.

https://www.msn.com/en-ca/video/new...offensive-announcement/vi-AA1carE8?ocid=hpmsn
Russian authorities have designated the Azov battalion as a terrorist group. The defendants are facing charges of involvement in a terrorist organization and taking part in action to overthrow the Russia-backed authorities in the Donetsk region.
They face sentences ranging from 15 years to life in prison if convicted.
Of the 24 people who have faced the charges, two have been swapped for Russian prisoners of war as part of a prisoner exchange. Of the remaining 22 defendants facing the trial, eight are women, who reportedly worked as cooks for the Azov battalion.
The Associated Press

Gledaj ti kako ćete do Azova za 96 sati max.

Ja sam vrlo hrabro iznio da bi po mojoj stručnoj ocjeni ukrainske snage mogle izbiti na obalu Azovskog mora 12. 7. 2023.
Hajde budi bar toliko fer i prestani trollati o nekakvih 96 sati.

To je naravno moja spekulacija bazirana na odnosu i kvaliteti snaga o kojima isto mogu samo nagađati bazirano na iskustvu sličnih sukoba.
Napiši sada ti ili bilo koji od tvojih kolega neku konkretnu procjenu.

Dabome, samo su ih sprečili da bez novog rata menjaju tezultate Drugog svetskog rata. Inače, u to da bi bez Carske Rusije i Čehoslovačke legije bilo savremene Češke niko od njih ne želi da misli. Slovaci su mnogo zahvalniji narod od njih.

Ja sam vrlo hrabro iznio da bi po mojoj stručnoj ocjeni ukrainske snage mogle izbiti na obalu Azovskog mora 12. 7. 2023.
Hajde budi bar toliko fer i prestani trollati o nekakvih 96 sati.

To je naravno moja spekulacija bazirana na odnosu i kvaliteti snaga o kojima isto mogu samo nagađati bazirano na iskustvu sličnih sukoba.
Napiši sada ti ili bilo koji od tvojih kolega neku konkretnu procjenu.
Moja procena: nema ništa od ukrajinskog Azova, totalno, uopšte, nikad. Šta god Ukri radili ili ne radili. Sve do atomske bombe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back