Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.688
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
бахахаха глупа курветина, чуј "тајна информација"

Pogledaj sastav stanovnistva u obe regije pre 2008., Gruzini apsolutna vecina, pobuna manjine,ruska invazija,proterivanje,Ruske "mirovne snage" proterivanje i dalje traje. Sve to se dogodilo kasnije u Donbasu i Lugansku. Nie ti nista jasno?.
А иначе су Јужна Осетја и Абхазија цркле да се уједине са Грузијом?
Oчигледно не пратиш, али волиш да се правиш паметан.
Председник Јужне Осетије, који је, је ли, Путинова марионета, за разлику од Шолца, Макрона и осталих лидера "слободног света" у односу на САД, покренуо је прошле године иницијативу за одржавање референдума којим би се Јужна Осетија припојила Русији.
У међувремену су били председнички избори на којим је изгубио, а нови председник је одложио референдум.
Па какве су то Путинове марионете које тек тако могу да откажу тако важан корак у руском освајању бившег совјетског простора?
Абхазија нема такве иницијативе нити намерава да се прикључи Русији.
И ово све траје од 2008. године, значи пуних 15 година!!!
.
Kod nas se slavi kada se desi bilo kakva katastrofa na zapadu...da li prirodna ili kao teroristicki napad...Mi bismo vecma zeleli da zapad izgori... Kod njih se to ne slavi, jednostavno ljudi razumeju tudju patnju i ne uzivaju u njoj... Ne neguju mrznju i zlo kao mi..Ziveo sam i tamo i ovde, pa poznajem tu razliku....

Cenim da je Ukrajina prdnula u cabarPrigožin kaže da su 2022 imali 500 tenkova a sad ih imaju 5000, ceniš da prigožin nema pojma?
Ode municija u UkrajinuPogledajte prilog 1360448
Амерички ратни авиони на аеродром Миленко Павловић!?
Има ли већег понижења за нашег хероја Миленка. Јадна ова напредна власт..Срам да вас буде.
Ne lupetaj, ni jedan nije transportni.Ode municija u Ukrajinu
Ubijanje Slovena je pokrenuo Putin agresijom na Ukrajinu. Jedino on ga može i zaustaviti povlačenjem vojske u međunarodno priznate granice Rusije.Nije pitanje oruzja nego je pitanje ko je spreman podnet vise gubitaka
Nulendica i njeni su spremni poslat sve do poslednjeg Slovena u smrt i to bi i slavila
Rusi nemaju tu mogucnost ...Za zapadnjake je 500 000 ubijenih Slovena nesto sto se slavi ..svejedno na cijoj strani ..Za Ruse je gubitak od 50 000 bolan
Ubijanje Slovena je pokrenuo Putin agresijom na Ukrajinu. Jedino on ga može i zaustaviti povlačenjem vojske u međunarodno priznate granice Rusije.
Nije ni čudno što Rusi pobeđuju bez velikih napora jer svakom stanovniku Ukrajine ko ima samo malo soli u glavi jeste jasno da prava sloboda može doći jedino ako Rusi pobede. Jerbo kada posle te pobede stranci budu Ruse pitali o dugu za Ukrajinu dobiće jasan odgovor; More Kuš bagro banditska![]()
Jer pre toga je Ukrajina bila potpuno pacifistička zemlja, nije kao da se 8 godina vodio građanski rat, ne?Ubijanje Slovena je pokrenuo Putin agresijom na Ukrajinu. Jedino on ga može i zaustaviti povlačenjem vojske u međunarodno priznate granice Rusije.
Lupaj, lupaj, a sam znaš da su gluposti kakve se retko gde čuju.Rusija će desetljećima plaćati veliki udio prihoda od nafte i plina za obnovu Ukraine, kao uvjet za ukidanje sankcija.
stvarno , ma nemoj mi kazati..Ubijanje Slovena je pokrenuo Putin agresijom na Ukrajinu. Jedino on ga može i zaustaviti povlačenjem vojske u međunarodno priznate granice Rusije.