F. Chief
Elita
- Poruka
- 23.685
Ako je on priznao da su izgubili 54, onda su ih toliko sigurno izgubili.
Ako je priznao 54 onda je stvarno 254

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je on priznao da su izgubili 54, onda su ih toliko sigurno izgubili.

Испред носа вам маше руском заставомA jesi našo mutavu facu za pohvalit se ahahahaa![]()
Смрди дим изгорених НАТО кршеваDakle bradly stoji sam nasred njive i ne miče se, ne smrdi ti tu nekaj?
ЛеопардимаČime razminiraju? Leopardima ili Bredlijima?
160 :54 . Meni zvuci ok ..A jos nismo došli do prve linije odbrane gde ce se Ukri sudariti sa malo vecim problemom . Samo da ti skrenem paznju ovim tempom Ukri ostaju bez oklopa za 3meseca . Da se propremis da ne bude sokPutin priznao da su u 10 dana izgubili 54 tenka, i dalje tvrdite da Orxy laže???![]()
![]()
Ruski predsjednik Vladimir Putin obratio se ruskim ratnim dopisnicima i vojnim blogerima te govorio o ukrajinskoj protuofenzivi koja je, kaže, započela 4. lipnja, prenosi Sky News. On kaže da su gubici Ukrajine 10 puta veći od gubitaka Rusije, tvrdeći da je Ukrajina izgubila više od 160 svojih tenkova, dok je Rusija izgubila 54.
Mislim da je ovo sad nova taktika, da prizna istinu, kako bi bio uvjerljiviji među blogerima..navodno želi pridobiti njihovu naklonostAko je priznao 54 onda je stvarno 254![]()
U jbt ja cijelo vrijeme mislim da je Rusija napala Ukrajinu s ciljem uništenja
Kad ono ne, napao ju je Kokainski
Milsim da je ovo sad nova taktika, da prizna istinu, kako bi bio uvjerljiviji među blogerima..navodno želi pridobiti njihovu naklonost

Они су користили своју опрему док су је имали.Сада је просто не користе јер је или уништена или оштећена а производња нове је готово немогућа у овим условима.Зато је лакше молити за донације.И добили су донација није да нису.Шта даље докле тако?Ne kometiram ja tu ko je bolji u kojoj generaciji, govorim ti da razlog slanja zapadne tehnike ne mora biti jer sovjetske više nemaju, nego može biti da su trupe u modernijjim vozilima sigurnije u odnosu na sovjetske jer se radi o generacijskoj razlici. Na to sam mislio, jako se tu puno piše da su ukrainci glupi da bacaju ovo da bacaju ono, pa nakon godinu i pol valjda možemo zaključiti da ukrainci nisu baš glupi, ja se uzdam da znaju jako dobro što rade, kako rade i zašto rade.
Зашто би побогу Русија напала факинг Финску?Ok, recimo da je to razlog upada u ukrainu, a što ćemo sa finskom? Možemo očekivati da će doći do napada na finsku kad ovo s ukrainom završi zar ne? Ili ćemo koristiti logiku ili nećemo.
У Украјини су убијани Руси брутално и не само Руси већ бивши Украјинци који не мисле као тренутни режим у Кијеву.Ne smrdi verovatno je ostao u kvaru ili nesto drugo a Rusi ko Rusi moraju da ga overeDakle bradly stoji sam nasred njive i ne miče se, ne smrdi ti tu nekaj?
Ono kad pripadnik razbojničke družine koji su uzimali i otimali i ubijali i......... kaže "nećeš razbojniče, samo ja imam pravo to da radim".što u rusiji sjede veliki državnici čitaj monstrumi koji misle da mogu uzimati sve što im se prohtije. Nećeš razbojniče

Hajde sad samo reci da Rusi gube vise oklopa od Ukra u ovoj ofanziviIz njegovih usta istina nikad neće izaći, u to budi uvjeren![]()
Pronaci ce naciste u Finskoj i svakoj drugoj zemlji na koju planiraju agresiju. Povod i nije toliko bitan?Зашто би побогу Русија напала факинг Финску?У Украјини су убијани Руси брутално и не само Руси већ бивши Украјинци који не мисле каотренутни режим у Кијеву.