Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od kada sam ja ljevičar? To su Agafjini, Radničke fronte itd.
Ona nije ljevičar nikako,više mi naginje nekoj Hr-AfD sekti. Zemlja je ravna, Klaus Schwab teorije, Bil Gejc nas sve hoće mrknut , Putin good- Us bad, hoće nas u pedere i lezbe pretvoriti. A onda pogledaj europske stranke koje Rusija financira pa bu ti sve jasno.

Poslednja izmena:
Spriječio je rasap USA i reizbor Trumpa, malo li je?
Ah, da, ti kao teoretičar i filoputin smatraš takvo ponašanje ultimativnim zlom.
USA nikad bolje u svojoj povijesti nije stajala nego za vladavine Trumpa jer je njemu America first.

Biden je pedofil, nesposoban kao čovjek, jer djeca su zrcalo čovjeka, a njegova su katastrofa. On sam svoju kćer je sex. zlostavljao pa je zato danas nigdje nema u njegovoj blizini. Smeće od čovjeka, ali za demokrate izvrstan materijal jer ga mogu ucjenjivati kao i sve europske pudlice.
Što je netko s više grijeha to višlje kotira na "društvenoj ljestvici Zapada" jer ga mogu ucjenjivati i modelirati prema potrebama.
Negativna selekcija na djelu.

Ne priznaju oni lend lease.
Nema veze sto Staljin i Zukov tome svedoce
Vec 1942 prilikom opsade Staljingrada su Rusi to demantovali tako sto su Staljingrad branili i odbranili ljudi unutar grada sa onim sto se zateklo u gradu.Tako da prica o ogromnoj i presudnoj pomoci Amerikanaca Rusima bez koje bi oni izgubili u ww2 jednostavno pada u vodu.A imali su i svoju predratnu proizvodnju koju su u delovima preneli iza Urala.

USA nikad bolje u svojoj povijesti nije stajala nego za vladavine Trumpa jer je njemu America first.

Biden je pedofil, nesposoban kao čovjek, jer djeca su zrcalo čovjeka, a njegova su katastrofa. On sam svoju kćer je sex. zlostavljao pa je zato danas nigdje nema u njegovoj blizini. Smeće od čovjeka, ali za demokrate izvrstan materijal jer ga mogu ucjenjivati kao i sve europske pudlice.
Što je netko s više grijeha to višlje kotira na "društvenoj ljestvici Zapada" jer ga mogu ucjenjivati i modelirati prema potrebama.
Negativna selekcija na djelu.
Čekaj, tko sad ucjenjuje Bajdena? Da nije Duboka Država, omiljeni termin tvog heroja Peternela i Pernara :lol:

Ona nije ljevičar nikako,više mi naginje nekoj Hr-AfD sekti. Zemlja je ravna, Klaus Schwab teorije, Bil Gejc nas sve hoće mrknut , Putin good- Us bad, hoće nas u pedere i lezbe pretvoriti. A onda pogledaj europske stranke koje Rusija financira pa bu ti sve jasno.
Tebi ništa nije jasno niti ikad bude. Danas ti je ljevica predvodnik distopije, veze nemaju sa socijalnom pravdom.
WEF niije nikakva teorija zavjere nego realnost. Njihovi vizija i misija su javno dostupni na netu, a i PR dečki iz Davosa, Yuval Noah Harari o tome piše u svojim knjigama.

1685649152500.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back