Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesam, i već se ostvarila. Dedolarizacija napreduje.
Ček da vidimo kako stoji petrorublja.
Auuuu, loše.

Screenshot_20230601_212047_com.android.chrome_edit_110448655940958.jpg

Krade povjerljive dokumente, vjeruje Putinu na riječ a ne svojom tajnim službama, potiče rulju u rušenju Capitola... da nabrajam dalje?
Dakle poneo je poverljive dokumente kuci (koje on kao presednik ima pravo deklasifikovat) sto su uradili i obama i ostala bratija al kod njega je posebno

veruje putinu ? jel nije gor zlocin taj sto je putin verovo zapadu ..jel nije sama Merkelovka rekla da je primerje potpisano da bi se Rusija prevarila i da bi se dobilo na vremenu da se pripremi napad na Ruse a to ti nesmeta? a to sto nije prihvatio odma izbore koji su manipulisani ...to je po tvom misljenju zlocin a ne sto se stoci dozvolilo da pali zemlju pune dve godine uz podrsku drzave ,sluzbi i medija ?

Jesam, i već se ostvarila. Dedolarizacija napreduje.
Jel?

U kojoj valuti Centralna Banka Rusije drzi rezerve?
U kojoj valuti Centralna Banka Kine drzi rezerve?

U januaru ove godine su Kinezi drzali 850 a u maju 980 milijardi US obveznica. Ogromno povecanje za dolar. Ja u tome ne vidim da Kina podrzava Putinovu avanturu, vec obratno

A ti?

Pitanje je retoricko i jedno i drugo, odgovor svi znamo. Bar mi koji vidimo da je vas Car Go

Dakle poneo je poverljive dokumente kuci (koje on kao presednik ima pravo deklasifikovat) sto su uradili i obama i ostala bratija al kod njega je posebno

veruje putinu ? jel nije gor zlocin taj sto je putin verovo zapadu ..jel nije sama Merkelovka rekla da je primerje potpisano da bi se Rusija prevarila i da bi se dobilo na vremenu da se pripremi napad na Ruse a to ti nesmeta? a to sto nije prihvatio odma izbore koji su manipulisani ...to je po tvom misljenju zlocin a ne sto se stoci dozvolilo da pali zemlju pune dve godine uz podrsku drzave ,sluzbi i medija ?
Ne smije Fifi protiv gazda, nema onda sendviča, a želudac treba s nečim popuniti, pa zato piše njesra u koje ni on sam ne vjeruje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back