Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.282
Tako o hrvatskom premijeruZato jer je poremećeni psihopata, cinkaroš i generalno teško smeće.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako o hrvatskom premijeruZato jer je poremećeni psihopata, cinkaroš i generalno teško smeće.
Da stvarno, vidiš, nisam o tome razmišljao, ali fala koorcu da si mi ti oči otvorio. Što bih ja bez krstinih intelektualaca sa jedva završenom osnovnom.a što ga pljuiju na indexu ?
Za ovo prvo se slažem, za drugo, pa videli smo koliko su se klanjali nacistima u Berlinu 45.Ali Hrvati su nacisti ali Rusi kao nisu. Svejedno se klanjali nacistima 1941, kako to?
Politika ima veze sa svim ljudskim djelatnostima, pa tako i sportom.Kakve veze politika ima sa sportom?
na blondike, vitke i cistih zuba da se vide sestice kad se osmehneBriga mene na kaj se ti pališ.
Dolar je relikt prošlosti.
Sport i umjetnost veze nemaju s političkim djelovanjem, osim u diktaturama.Politika ima veze sa svim ljudskim djelatnostima, pa tako i sportom.
Pa 45-te si vidio i Hrvata Tita kako im se klanja.Za ovo prvo se slažem, za drugo, pa videli smo koliko su se klanjali nacistima u Berlinu 45.
Pernar je premijer?Tako o hrvatskom premijeru![]()
Da, klanjao se Rusima. Ceo svet im se klanjao, logično.Pa 45-te si vidio i Hrvata Tita kako im se klanja.
na blondike, vitke i cistih zuba da se vide sestice kad se osmehne
dolar nestaje svaki put kad se Bajden prospe po tepihu. pre 45 minuta je opet pukao
Da stvarno, vidiš, nisam o tome razmišljao, ali fala koorcu da si mi ti oči otvorio. Što bih ja bez krstinih intelektualaca sa jedva završenom osnovnom.
Žrtva selfija
Nije Pernar, još je mlad.Pernar je premijer?
Ne sumnjam da bi glasala za njega.
Uhapsili ruskog petokolonaša?
Nacistička država. UkroWermacht
Ako ti neko pametniji objasni da 45. nije isto što i 48. da li bi shvatio to ili nema šanse?O da, naročito se 1948. Hrvat Tito klanjao Rusima.
Šta je i koga AP cinkao? Plenky je budaletina i korumpirani luzer, ali je moralno miljama iznad tvog ravnozemljaša Pernara. Sličan se sličnom radujeNije Pernar, još je mlad.
Moralne karateristike AP si navodio pa je logično da pišeš o Don Anemiju.
Podržavaš nasilje nad staricama?Uhapsili ruskog petokolonaša?
Uuuu, drama.
Do jučer patkom svirao na klaviru, a danas veliki Putin drhti pred njim.Kakav politički rad je odradio ovaj Zelensky, čudo jedno, ovo će se podučavati na svim političkim fakultetima svijeta, nevjerojatno šta je ovaj lik uspio odraditi u političkom smislu, kakvu podršku je osigurao, koliko pomoći u svakom smislu, diplomatskom, vojnom humanitarnom, logističkom, ekonomskom, zbilja za skinuti kapu...
Hrvatski narod je cinkao i izdao. Služi Bruxellesu.Šta je i koga AP cinkao? Plenky je budaletina i korumpirani luzer, ali je moralno miljama iznad tvog ravnozemljaša Pernara. Sličan se sličnom raduje![]()