Koji idiotizamИ то је ваша измишљотина
Nesto lupe i drze se toga ko pijan plota
Ne jedan nego coporativno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji idiotizamИ то је ваша измишљотина
Pitanje je bilo GDE JE ZELENKO ?
A ne kus se krece
Jutro je , valjda si trezan
Isto kao i kontraofanziva?Zelenko skuplja sredstva za ubijanje ruskih okupatora, i dobro mu ide![]()
Nemam pojam ja gde je on. Ja samo pitam gde je. Cenim da pedofasisticke propagandne gljivice sigurno znajuDakle i dalje se držiš priče da je Zalužnij mrtav ili teško ranjen?![]()
![]()
. Kakva ste vi putinofili komedija ahahahaha
Isto kao i kontraofanziva?
Tebe stavili da je vodis?
Pa mogli su da se kontraofanzivaju ka MoskviTocka-U ima domet 120 km, šta da gađaju?
Bas volis da megalomanises..Pa nije baš šaka, kako smo izračunali između 80 i 90 tisuća vagneorvaca je ostavilo kosti u Bahmutu, obzirom na viđeno u zadnjih godinu dana rata radi se o najperspektivnijim Ruskim borcima. Dakle Ukrainci su napravili neviđeni uspjeh koji će se proučavati desetlječima iza ovog sukoba. Kako sa par tisuća ljudi u obrambenim položajima pobiti i raniti desetke tisuća najboljih protivničkih ratnika.
Nista od ponudjenogAhaha, pa će na letu biti neka dojava o bombi i prisilno slijetanje.
Dakle i dalje se držiš priče da je Zalužnij mrtav ili teško ranjen?![]()
![]()
. Kakva ste vi putinofili komedija ahahahaha
Jutro je, a ti vec podgrejan?Ima dosta ukrajinaca, ne trebaju oni mene za ubijanje ruskih okupatora![]()
Jutro je, a ti vec podgrejan?
![]()
ZelenogA čiji si ti klon, da znam s kim pričam?
Opet pogodilo Zaluzhnya?Ostrvo Ribalski - Kijev
Jedan od centara odlučivaja je pogođen.
Po početku vazdušnog napada, osoblje centra se spustilo u sklonište, ali su ruske Vazdušno-kosmičke snage zvezdanih ratova upotrebile projektil sa prodornom bojevom glavom, koja je probila zgradu, probila temelj i eksplodirala, uništivši sklonište.
U skloništu je u tom trenutku bilo je do stotinu oficira Oružanih snaga Ukrajine i civilnog osoblja, kao i dvadesetak oficira USA i Velike Britanije, zaduženih za koordinaciju Centra i sličnih zapadnih štabova.
Odmah je pokrenuta akcija spasavanja. Njeni rezultati su nepoznati, ali je, prema kol-centru kijevske „Hitne pomoći“, tamo odmah upućeno više od deset vozila hitne pomoći kojima je obavljeno tridesetak prevoza u bolnicu. Iste večeri iz Kijeva su hitno poletela dva helikoptera ka granici sa Poljskom.
![]()
Opet pogodilo Zaluzhnya?
Ili onoga ko ga menja… videce se posle nekoliko likvidacija ko ce hteti da komanduje..Opet pogodilo Zaluzhnya?
Žuri ti se?Rusi treba da krenu u ofanzivu da osvoje teritorije koje su proglasili svojima, a na kojima je ukrajinska vojska, a ne njihova....
Trebaju bas tebe. Ti si savrsen za jednu kontraofanzivu. Cenim da bi se bolje pokazao nego iz tog memljivog podruma sto pises budalastine.Ima dosta ukrajinaca, ne trebaju oni mene za ubijanje ruskih okupatora![]()
Polako. Treba prvo pobiti pedofasiste, temeljno…doci ce i to na red. Nemoj da zuris , uzivaj malo…Rusi treba da krenu u ofanzivu da osvoje teritorije koje su proglasili svojima, a na kojima je ukrajinska vojska, a ne njihova....
Trebaju bas tebe. Ti si savrsen za jednu kontraofanzivu. Cenim da bi se bolje pokazao nego iz tog memljivog podruma sto pises budalastine.
Zato sto imaju manje i losijeg oruzja, nisam mislio da ces tu recenicu shvatiti bukvalno.Ти кажеш оружје није важно већ срце.
Зашто онда Укри стално хоће све више НАТО оружја?
Баш ме занима објашњење.
Kratka priča o tome kako je štetno ući u Ukrajinu bez vize jer te dočekaju kuglice volframa.