Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel je?
A ti živiš u realnosti pa si 24.2. 2022. pomislio da će dronovi padati po Moskvi?
Mislio sam da ce Ukri da gadjaju sa Tockom , ali nisu i ne znam zasto. A dronovi koji su krenuli na Moskvu , ukri su negirali umesanost, tako da tu svacega ima. Ima i Ruskih petokolonasa koji bi zeleli da se domognu vlasti i iucare koji dinar , ali ce brzo da ih nadju i likvidiraju.

Krece nova kontraofanziva cim se Zelenski vrati u Kijev i cim saznaju gde su Zaluzni i Sirski
Vidiš ovo za Zalužnjim je baš zanimljivo, predlažem da se javite rusima jer oni glupani nemaju podatke kojima vi raspolažete. Naime jučer su za Zalužnjim raspisali tjeralicu. Ako je teško ranjen ili kako vi ovdje tvrdite ubijen čemu onda rapsisivanje tjeralice? Kako vi jedete govna svaki dan pa to nisu istine. :rotf: :rotf: :rotf:

Vidiš ovo za Zalužnjim je baš zanimljivo, predlažem da se javite rusima jer oni glupani nemaju podatke kojima vi raspolažete. Naime jučer su za Zalužnjim raspisali tjeralicu. Ako je teško ranjen ili kako vi ovdje tvrdite ubijen čemu onda rapsisivanje tjeralice? Kako vi jedete govna svaki dan pa to nisu istine. :rotf: :rotf: :rotf:
Formalnost. Poternica za Milosevicem je bila validna cak i mesec dana nakon njegove smrti. Iako je vec bio u Hagu dugo vremena.

Jel je?
A ti živiš u realnosti pa si 24.2. 2022. pomislio da će dronovi padati po Moskvi?
Риалити Ћек

Хих

Screenshot_20230531_092456_com.android.chrome_edit_440875379594704.jpg

Toliko im ne moci ostalo da ne mogu da sacuvaju jedan gradic od sake osudjenika.
Pa nije baš šaka, kako smo izračunali između 80 i 90 tisuća vagneorvaca je ostavilo kosti u Bahmutu, obzirom na viđeno u zadnjih godinu dana rata radi se o najperspektivnijim Ruskim borcima. Dakle Ukrainci su napravili neviđeni uspjeh koji će se proučavati desetlječima iza ovog sukoba. Kako sa par tisuća ljudi u obrambenim položajima pobiti i raniti desetke tisuća najboljih protivničkih ratnika.

Pa nije baš šaka, kako smo izračunali između 80 i 90 tisuća vagneorvaca je ostavilo kosti u Bahmutu, obzirom na viđeno u zadnjih godinu dana rata radi se o najperspektivnijim Ruskim borcima. Dakle Ukrainci su napravili neviđeni uspjeh koji će se proučavati desetlječima iza ovog sukoba. Kako sa par tisuća ljudi u obrambenim položajima pobiti i raniti desetke tisuća najboljih protivničkih ratnika.
Ви сте били израЋунали и да ће Русија искључивањем из Свифта пасти исте секунде на колена.
Израчунали сте и да им је 25.02.2022 нестало муниције, хране, горива и људи.
Израчунали сте и да ће Химарс све до Владивостока да сравни са земљом.

Израчунали сте им више губитака него шта имају, а не рачунате сва она масовна укро гробља, не рачунате колико НАТО своје техике губи тамо, јер Укри ни милиметра да мрдну а само им долази

Прц

Табак раЋунице бухаха

Računali ste i da bi isključivanjem Rusije iz Swifta Rusija iste sekunde pala na koljena.
Izračunali ste i da im je 25. veljače 2022. nestalo streljiva, hrane, goriva i ljudi.
Također ste izračunali da će Himars sravniti sve do Vladivostoka.

Izračunao si im više gubitaka nego što imaju, a ne računaš sva ta masovna Ukro groblja, ne računaš koliko NATO gubi opreme tamo, jer Ukri se ne miču ni milimetra i samo se drže. dolazak

Prc

Tabak računi buha
Kako se sjetiš swifta baš na dan kad Rusi prijete da neće više dozvoliti izvoz ukrainskih žitarica ako ih sene vrati u swift? :rotf: :rotf: :rotf: Čekaj sad mi nije jasno jel swift bitan ili nije? Rusija je velika država puna resursa, najbolje da joj neki tamo swift smeta jel su u njemu ili nisu, btw. ja ne znam pa pitam u kojim valutama se tim swiftom trguje?

Kako se sjetiš swifta baš na dan kad Rusi prijete da neće više dozvoliti izvoz ukrainskih žitarica ako ih sene vrati u swift? :rotf: :rotf: :rotf: Čekaj sad mi nije jasno jel swift bitan ili nije? Rusija je velika država puna resursa, najbolje da joj neki tamo swift smeta jel su u njemu ili nisu, btw. ja ne znam pa pitam u kojim valutama se tim swiftom trguje?
Све једна ваша прогноза показала погрешна.
То је кад мешаш влажне усташке снове и реалност.

Пррррцццццццц

Ви сте били израЋунали и да ће Русија искључивањем из Свифта пасти исте секунде на колена.
Израчунали сте и да им је 25.02.2022 нестало муниције, хране, горива и људи.
Израчунали сте и да ће Химарс све до Владивостока да сравни са земљом.

Израчунали сте им више губитака него шта имају, а не рачунате сва она масовна укро гробља, не рачунате колико НАТО своје техике губи тамо, јер Укри ни милиметра да мрдну а само им долази

Прц

Табак раЋунице бухаха
a taj pad kijeva za par dana?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back