Prevedi.Evo specijalno za tebe:
"No Bill of Attainder or ex post facto Law shall be passed."
Uređena država, kao što rekoh.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prevedi.Evo specijalno za tebe:
"No Bill of Attainder or ex post facto Law shall be passed."
Uređena država, kao što rekoh.
Mislio sam da ce Ukri da gadjaju sa Tockom , ali nisu i ne znam zasto. A dronovi koji su krenuli na Moskvu , ukri su negirali umesanost, tako da tu svacega ima. Ima i Ruskih petokolonasa koji bi zeleli da se domognu vlasti i iucare koji dinar , ali ce brzo da ih nadju i likvidiraju.Jel je?
A ti živiš u realnosti pa si 24.2. 2022. pomislio da će dronovi padati po Moskvi?
Vidiš ovo za Zalužnjim je baš zanimljivo, predlažem da se javite rusima jer oni glupani nemaju podatke kojima vi raspolažete. Naime jučer su za Zalužnjim raspisali tjeralicu. Ako je teško ranjen ili kako vi ovdje tvrdite ubijen čemu onda rapsisivanje tjeralice? Kako vi jedete govna svaki dan pa to nisu istine.Krece nova kontraofanziva cim se Zelenski vrati u Kijev i cim saznaju gde su Zaluzni i Sirski
Samo ti sine sa njima i neka si ziv i zdrav, obavezno se proveri koji put. Ne zalazim u vase intimne stvari.Kažu da su živi i zdravi ali to ne žele dati na sva zvona, draže im je kada okupator misli da su poluživi polumrtvi i na više lokacija istovremeno.
Imaš još neko pitanje sad kad su mi online?
Formalnost. Poternica za Milosevicem je bila validna cak i mesec dana nakon njegove smrti. Iako je vec bio u Hagu dugo vremena.Vidiš ovo za Zalužnjim je baš zanimljivo, predlažem da se javite rusima jer oni glupani nemaju podatke kojima vi raspolažete. Naime jučer su za Zalužnjim raspisali tjeralicu. Ako je teško ranjen ili kako vi ovdje tvrdite ubijen čemu onda rapsisivanje tjeralice? Kako vi jedete govna svaki dan pa to nisu istine.![]()
![]()
![]()
Риалити ЋекJel je?
A ti živiš u realnosti pa si 24.2. 2022. pomislio da će dronovi padati po Moskvi?
Pa nije baš šaka, kako smo izračunali između 80 i 90 tisuća vagneorvaca je ostavilo kosti u Bahmutu, obzirom na viđeno u zadnjih godinu dana rata radi se o najperspektivnijim Ruskim borcima. Dakle Ukrainci su napravili neviđeni uspjeh koji će se proučavati desetlječima iza ovog sukoba. Kako sa par tisuća ljudi u obrambenim položajima pobiti i raniti desetke tisuća najboljih protivničkih ratnika.Toliko im ne moci ostalo da ne mogu da sacuvaju jedan gradic od sake osudjenika.
Dakle i dalje se držiš priče da je Zalužnij mrtav ili teško ranjen?Formalnost. Poternica za Milosevicem je bila validna cak i mesec dana nakon njegove smrti. Iako je vec bio u Hagu dugo vremena.
Ви сте били израЋунали и да ће Русија искључивањем из Свифта пасти исте секунде на колена.Pa nije baš šaka, kako smo izračunali između 80 i 90 tisuća vagneorvaca je ostavilo kosti u Bahmutu, obzirom na viđeno u zadnjih godinu dana rata radi se o najperspektivnijim Ruskim borcima. Dakle Ukrainci su napravili neviđeni uspjeh koji će se proučavati desetlječima iza ovog sukoba. Kako sa par tisuća ljudi u obrambenim položajima pobiti i raniti desetke tisuća najboljih protivničkih ratnika.
Tocka-U ima domet 120 km, šta da gađaju?Mislio sam da ce Ukri da gadjaju sa Tockom , ali nisu i ne znam zasto. A dronovi koji su krenuli na Moskvu , ukri su negirali umesanost, tako da tu svacega ima. Ima i Ruskih petokolonasa koji bi zeleli da se domognu vlasti i iucare koji dinar , ali ce brzo da ih nadju i likvidiraju.
Kako se sjetiš swifta baš na dan kad Rusi prijete da neće više dozvoliti izvoz ukrainskih žitarica ako ih sene vrati u swift?Računali ste i da bi isključivanjem Rusije iz Swifta Rusija iste sekunde pala na koljena.
Izračunali ste i da im je 25. veljače 2022. nestalo streljiva, hrane, goriva i ljudi.
Također ste izračunali da će Himars sravniti sve do Vladivostoka.
Izračunao si im više gubitaka nego što imaju, a ne računaš sva ta masovna Ukro groblja, ne računaš koliko NATO gubi opreme tamo, jer Ukri se ne miču ni milimetra i samo se drže. dolazak
Prc
Tabak računi buha
Све једна ваша прогноза показала погрешна.Kako se sjetiš swifta baš na dan kad Rusi prijete da neće više dozvoliti izvoz ukrainskih žitarica ako ih sene vrati u swift?![]()
![]()
Čekaj sad mi nije jasno jel swift bitan ili nije? Rusija je velika država puna resursa, najbolje da joj neki tamo swift smeta jel su u njemu ili nisu, btw. ja ne znam pa pitam u kojim valutama se tim swiftom trguje?
Gde to? U muzejuStizu AIM-7 rakete, mali kvizic za kremljobotice da nam kazu na koji ce avion ici?
F-4 Phantom II
F-15 Eagle
F-15E Strike Eagle
F-16 Fighting Falcon
F-14 Tomcat
F/A-18 Hornet
JA-37 Viggen
F-104S Starfighter
Tornado F.3 ADV
F/A-18E/F Super Hornet
Mitsubishi F-2
![]()
Ahaha, pa će na letu biti neka dojava o bombi i prisilno slijetanje.Potvrdjeno je da ce Putin ucestvovati na samitu BRIKS u JAR
tri komada (za treći još nije gotova fotografija, edituje se od fotografije kamiona za odvoz smeća)Kažu da se pokojni s-400 junački borio.![]()
a taj pad kijeva za par dana?Ви сте били израЋунали и да ће Русија искључивањем из Свифта пасти исте секунде на колена.
Израчунали сте и да им је 25.02.2022 нестало муниције, хране, горива и људи.
Израчунали сте и да ће Химарс све до Владивостока да сравни са земљом.
Израчунали сте им више губитака него шта имају, а не рачунате сва она масовна укро гробља, не рачунате колико НАТО своје техике губи тамо, јер Укри ни милиметра да мрдну а само им долази
Прц
Табак раЋунице бухаха
Pa sta im mogu, sto se kriju. Nisu kriminalci nekakvi nekakvi generali teroristicke drzave, zar ne?
Gde je Zelenski? Koju to zemlju sada posecuje? Kad ce nazad u Kijev. Pa nije na kajaku pa vesla …
Serpadzijo
POŽAR koji je buknuo u rafineriji nafte Afipski koja se nalazi u blizini crnomorske luke Novorosijka u Kranodarskoj regiji najvjerojatnije je uzrokovao dron, objavio je regionalni guverner Venjamin Kondratjev.
И то је ваша измишљотинаa taj pad kijeva za par dana?
I to ste vi izracunalia taj pad kijeva za par dana?
pun im je perčin verovatno i ukr i rus i namerno su to uradili ako nije montaza. Meni dodje da kupim obe zastave i javno za fb da se pok*njam na obe d’izvinete
Pitanje je bilo GDE JE ZELENKO ?Mda, baš će tebi javljati kud se kreću i zašto, što ne pitaš za putka, kud se on kreće?