- Poruka
- 1.776
Vrhbosnu osnovali Turci ..a ja mislio samo preimenovali ..de Hrvat mani se istorijeSarajevo su osnovali Turci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrhbosnu osnovali Turci ..a ja mislio samo preimenovali ..de Hrvat mani se istorijeSarajevo su osnovali Turci
Šta ne, obožavaš ruske okupatore Ukrajine.Ne. Opet lazes.
Nisu mogli 4 god da izadju iz njegaSarajevo su osnovali Turci
Ne. Zasto volis da lazes? Imas neki patoloski poremecaj?Šta ne, obožavaš ruske okupatore Ukrajine.
To nije okupacijaŠta ne, obožavaš ruske okupatore Ukrajine.
Rus okupator u Krajini u zemlji RusŠta ne, obožavaš ruske okupatore Ukrajine.
Aha, semantika, nije okupator, samo je vojskom upao u tuđu državu jer mu se ne sviđaju njihove frizure.To nije okupacija
Već debastardizacija
To smo resili
ali na kraju su izašliNisu mogli 4 god da izadju iz njega
Cccccccc
Da izvrši debastardizacijuAha, semantika, nije okupator, samo je vojskom upao u tuđu državu jer mu se ne sviđaju njihove frizure.
Jes kad se srbi povukoše posle dejtonaali na kraju su izašli
Pa reci onda "Ne podnosim ruskog okupatora", šta se sramiš?Ne. Zasto volis da lazes? Imas neki patoloski poremecaj?
Znači Ameri su ti uzorDa izvrši debastardizaciju
Kao ameri po dalekom svetu od ibarske do avganistana
Jel te tvoj dečko Norbert naljutio pa si malko nervozan?Mislis one koji su pomagali u Turskim dzihadima zadnjih 100 godina? Jel nisu to isti "ljudi"koji su sluzili i Adolfu i sad sluze i ovima sto promovisu transgenderizam medju decom
pa znali su valjda šta potpisuju u dejtonuJes kad se srbi povukoše posle dejtona
ako ikad budem trazio momka to ce morat biti HrvatJel te tvoj dečko Norbert naljutio pa si malko nervozan?
Која серија? Ово за пијаног шарана сам начуо, видео, гледао, бем ли га.Ta serija nije previše poznata u Srbiji…
Aaaa, skužio sam ja da si ti topli šmeker iliti stara iskusnjara, samo mi nemoj zatrpavat inbox.ako ikad budem trazio momka to ce morat biti Hrvat
vi najvise volite da budete "djevojka" u vezi
da vas se kazete sta smete a sta nesmete
samo cim se neko ponasa prema vama ko prema ljudima vi poludite ..pa cu morat da ga tucem svaki dan
I šta s time? Svaki narod je jednom postao narod.Zanocili kao Muslimani a probudili se kao Bosnjaci.
Makar mi ovaj lijevo više liči na PrigožinaZeleni i Zelena nekad na Krimu:
Pogledajte prilog 1350906
Ja sam ga počeo koristiti da vježbam lektorske i korektorske znakove. Probao sam i redakturu, ali rekoh sam sebi don't push to hardAaaa, skužio sam ja da si ti topli šmeker iliti stara iskusnjara, samo mi nemoj zatrpavat inbox.
Što Putin? Gde im je sad EU solidarnost?Poslace im Putin.![]()
Zasto?Sve što je iole pametno u Rusiji već je pobeglo od Putina.
Smaraš svojim neznanjem.pre srednjeg veka ih nema? recimo kao tračani, iliri, pelazgi, makedonci, heleni.... kojih ima i nekih 2000 godina predhodno??