Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
Уништио земљу и задужио ко зна колико будућих генерација Украјинаца.

Идиот који се затекао на погрешном месту у погрешно време...

.

Mda, to si ti nešto pogrešno shvatio, ne uništava on zemlju, zemlju uništava divljak iz kremlja, a on brani zemlju i narod od uništenja i brisanja s karte :kafa:

05A11081-8240-4759-9496-364A2F026904.jpeg

Ti izgleda ne shvataš da se rezerve ne drže u jednoj valuti nego u diversifikovanom portfoliju, njihov zbir se može izraziti u dolarskoj vrednosti, ali može i u drugim.

Inače, Kina se godinama i konstantno oslobađa US obveznica, odakle ti taj podatak za maj pošto ga na njihovom sajtu nema?

https://ticdata.treasury.gov/Publish/mfh.txt

Lažemo malo?

jel sam napisao u januaru 850?

jel sam napisao u maju 980?

tvoja tabela je zakljucena do januara, a datum preseka mart 15 lepo uredno pise sve to na tvojoj tabeli

maj nije uopste ukljucen. ne znam kako da raspravljam o tvojim nekompletnim podacima sa tobom kao nekompletom osobom, a pritom nisu sve rezerve samo u obveznicama, mora da se drzi deo i u gotovom novcu.

BTW, treba da obratite paznju na jos jedno desavanje

u toku vikenda je doslo do razmene vatre izmedju Talibana i Iranaca kod Zirandza

ubijena su dva Iranca

sateliti pokazuju da Iran prebacuje mnogo vojske prema granici, to moze biti samo preventiva a moze doci i do rata, u Balucistanu ima dosta separatista koji su svi Suniti i mirise na eskalaciju

ako se situcija ne smiri moze doci do novog rata izmedju Siija i Sunita sto bi uvuklo Saudiju i satelite nazad u sukob sa Mulama
Pusti tvoji snovi da svi zarate sa svima samo da bi vaše gazde održale neku prevlast.

Pantsir-S (14 milki dolores) dobio po repiću od FPV drona (500 dolores)
Dobar deal.

Zašto Ukrajinci nemaju ni jedan realan snimak, gde se vidi pogodak iz drugog drona, koji navodi na cilj? Rusi tako lepo prikazali stotine snimaka, iz drona koji napada idrug koji potvrđuje napad.
Šta se ovde vidi, koje vozilo, šta se desilo, jel ima neke štete ili ne? Ne kažem da nije pogodak baš kao što piše, ali bez teksta niko ne bi znao šta gleda.

kraj ove godine biti cu 55 godina, sto znaci najbolje godina radijo sam kao konj 12-14 sati svaki dan,
da imam dosta novaca da se kupim iz njemacke
Znači naci Deutschland ti je sve omogućila, a ti je svejedno mrziš.
Kao što i @Casual Observer mrzi USA.
Kao što i Agafja mrzi RH.
Jebomepatak, ja vas filoputine niti mogu niti želim razumijeti.

Mda, to si ti nešto pogrešno shvatio, ne uništava on zemlju, zemlju uništava divljak iz kremlja, a on brani zemlju i narod od uništenja i brisanja s karte :kafa:
.
Паметни лидери земљу од уништења и брисања са карте бране дипломатијом и договорима.

Ова будала је насела на обећања злочинаца из НАТО пакта и сада крв лију несрећни Украјинци, а злочиначка братија се енормно богати.

Да ли знаш да "западни савезници" нису чак ни старе кредите Украјине замрзли, већ траже да се уредно плаћају.

И главница и камате!

Колики идиот неко треба да буде па да верује да има посла са пријатељима?

.

jel sam napisao u januaru 850?

jel sam napisao u maju 980?

tvoja tabela je zakljucena do januara, a datum preseka mart 15 lepo uredno pise sve to na tvojoj tabeli

maj nije uopste ukljucen. ne znam kako da raspravljam o tvojim nekompletnim podacima sa tobom kao nekompletom osobom, a pritom nisu sve rezerve samo u obveznicama, mora da se drzi deo i u gotovom novcu.
Pa odakle ti zvanični podaci za maj? Podeli link.

Pusti tvoji snovi da svi zarate sa svima samo da bi vaše gazde održale neku prevlast.

suniti i siiti ratuju jos od kad je Aisa pobegla od ritualnog klanja sve do Persije gde je dobila skloniste, to je sektaski sukob medju njima, i trajace to jos 1000 godina

nema to mnogo veze sa nikim van arapskog sveta, ali da, slozicu se ako sugerises da su spolja uspevali da upotrebe te podele protiv Arapa

Poslednja izmena:
Znači naci Deutschland ti je sve omogućila, a ti je svejedno mrziš.
Kao što i @Casual Observer mrzi USA.
Kao što i Agafja mrzi RH.
Jebomepatak, ja vas filoputine niti mogu niti želim razumijeti.
Sam si je sve omogućio svojim radom.
Nije čovjek prosjak Zelenski da ide okolo i ucjenjuje i zahtjeva jer je eto američki kućni ljubimac broj jedan.
I tko ne da lovu dobit će "demokraciju" u svoju avliju.
Nikoga ne mrzim, samo prezirem HDZ, naciste, lopove, kriminalce i njihove simpatizere.

Prije Putinovog samoubilačkog potezanje Zelenskij imao potporu od 25%, danas 93%.
:ok:

Nije ni čudno, lik je mogao lagano zbrisati iz države, i ja sam mišljenja da bi to vjerojatno uzrokovalo krizu vlasti u ukrajini i moguće urušavanje državnih institucija, ali kad je predsjednik ostao ostali su i drugi, moglo bi se reći da je upravo on bio institucija koja je održala ukrajinsku državnu organizaciju u prvom naletu ruske agresije.

Moglo bi se reći da ga je "genijalni šahista iz kremlja" jednostavno debelo podcijenio, i njegov karakter i njegovu političku težinu :klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back