Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.356
Krenuli vec redovi u BG pred bankomatima. Jagma za rubljom nezapamcena.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pernarov komentar nakon oslobađanja Zambijanaca je bio: "Da budem iskren, i očekivao sam to od crnaca.Podržavaš nasilje nad staricama?
Pa, ne iznenađuje me to, od simpatizera nacističkih prćija![]()
Aha, znači pjesničke fraze, to vrijedi i za Tita i Tuđmana etc.Hrvatski narod je cinkao i izdao. Služi Bruxellesu.
Bioničke muhe.
Definišu se budući ratovi
ratove će završavati dronovi i hiper sonične pametne rakete
Šta je i koga AP cinkao? Plenky je budaletina i korumpirani luzer, ali je moralno miljama iznad tvog ravnozemljaša Pernara. Sličan se sličnom raduje![]()
Prvi je bio državnik, pa čak i drugi. Ovo sve kasnije su lutke na koncu.Aha, znači pjesničke fraze, to vrijedi i za Tita i Tuđmana etc.
*petrorubljaKrenuli vec redovi u BG pred bankomatima. Jagma za rubljom nezapamcena.![]()
Do jučer patkom svirao na klaviru, a danas veliki Putin drhti pred njim.
No dobro, šalim se malo.
Putin nije i ne može biti veliki
Vidiš kakav kreten možeš biti kada nemaš nikakve ingerencije.Milanović: Nema razlike između “Za dom spremni” i “Slava Ukrajini”
Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovao je na svečanosti dodjele javnih priznanja Grada Zagreba, na kojoj su gradonačelnik Tomislav Tomašević i predsjednik Gradske skupštine Joško Klisović uručili Nagrade Grada Zagreba zaslužnim pojedincima i institucijama.
Nakon dodjele nagrada Milanović je komentirao aktualne događaje.
Na početku je oštro odgovorio premijeru Andreju Plenkoviću: “Neka dođe u centar grada i kazni sve koji nisu izvijesili zastavu.”
https://n1info.hr/vijesti/milanovic-imam-respiratorne-alergije/
nadam se da se varam ali biti ce nestoUmiveni nacisti, to tvrdim oduvijek. Austrijanci i oni.
Mislim da neće ostati samo bez kape. Ostat će i bez dijela tijela koje kapu nosi.Kakav politički rad je odradio ovaj Zelensky, čudo jedno, ovo će se podučavati na svim političkim fakultetima svijeta, nevjerojatno šta je ovaj lik uspio odraditi u političkom smislu, kakvu podršku je osigurao, koliko pomoći u svakom smislu, diplomatskom, vojnom humanitarnom, logističkom, ekonomskom, zbilja za skinuti kapu...
Nikada u povijesti Ukri nisu bili nacionalno ujedinjeni kao danas.Da, nevjerojatno, a ono, ima on sigurno tim koji mu sve to priprema, ali ipak, treba to odraditi, to je kolosalni politički napor, svaka mu čast...
.Kakav politički rad je odradio ovaj Zelensky, čudo jedno, ovo će se podučavati na svim političkim fakultetima svijeta, nevjerojatno šta je ovaj lik uspio odraditi u političkom smislu, kakvu podršku je osigurao, koliko pomoći u svakom smislu, diplomatskom, vojnom humanitarnom, logističkom, ekonomskom, zbilja za skinuti kapu...
Bem ti sunce garavo...Eble vas stepenice, da vas ebale.
Kaskader
Mislim da neće ostati samo bez kape. Ostat će i bez dijela tijela koje kapu nosi.
I kako se osjećaš kada znaš da si najbolje godine života ostavio u nacističkom njemačkom društvu?nadam se da se varam ali biti ce nesto
Finacijeri "zajedništva" propitkuju di su pare..Nikada u povijesti Ukri nisu bili nacionalno ujedinjeni kao danas.
Jel?
U kojoj valuti Centralna Banka Rusije drzi rezerve?
U kojoj valuti Centralna Banka Kine drzi rezerve?
U januaru ove godine su Kinezi drzali 850 a u maju 980 milijardi US obveznica. Ogromno povecanje za dolar. Ja u tome ne vidim da Kina podrzava Putinovu avanturu, vec obratno
A ti?
Pitanje je retoricko i jedno i drugo, odgovor svi znamo. Bar mi koji vidimo da je vas Car Go
ko sto rekoh, mogu levicari da snimaju sta hoce
On je ukrajnsko blago koje će Rusi zakopati da ga netko ne bi ukrao.Moguće, rat je, gine se, ali ostat će upamćen kao heroj Ukrajine, njegovo herojsko mjesto u ukrajinskoj povijesti je zabetonirano za vijeke vijekova...
Nikada u povijesti Ukri nisu bili nacionalno ujedinjeni kao danas.
Zbunio se čovjek.Ti izgleda ne shvataš da se rezerve ne drže u jednoj valuti nego u diversifikovanom portfoliju, njihov zbir se može izraziti u dolarskoj vrednosti, ali može i u drugim.
Inače, Kina se godinama i konstantno oslobađa US obveznica, odakle ti taj podatak za maj pošto ga na njihovom sajtu nema?
https://ticdata.treasury.gov/Publish/mfh.txt
Lažemo malo?
Šteta što je kratko trajalo.Da, ovo je zapravo konačno oblikovanje moderne ukrajinske nacije i državnog teritorija...