Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ko što bi reko narod, biju ga ko rusa u ukrajinskom žitu :D
.
А јбт, ово је форум, прочитај правила форума.

Овакви несувисли уписи какве овде масовно постављате нису дозвољени.

Иди продај ове доскочице на неком другом месту, имаш овде вицеве, љубав, секс, здравље, спорт, религија... бирај.

Овде си во у купусу и пролазиш као во у купусу.

Поштеди и себе и нас...

.

Америчка телевизија приказала је рушење куће у Сједињеним Државама као напад дроновима на Москву.

У причи о терористичком нападу у главном граду Руске Федерације, Newsmax ТВ је приказала уништену зграду у Давенпорту, граду у САД.

„У Москви је био напад рано ујутру (31. маја). Неколико зграда је нападнуто дроном“, рекла је новинарка Грета Ван Сустерен.

Канал је игнорисао натписе на енглеском на снимцима, игнорисао је и црнца у кадру. Они мисле да су сви баш толико глупи

Deratizacija NAFO fašista i terorista je dobro djelo i dar Rusije čovječanstvu.

Već su jednom Rusi deratizirali ali nisu detaljno pa će sada grešku ispraviti.

s-l1600.jpg

Ne, to je nesto sto si procitao na Stormfrontu.

Istina je ovo sto sam ti ja rekao.
to je cinjenica ...vecina njih su bili jevreji ,zasto mislis da su ljudi poput Solcenencina pisali o njima sta su pisali ?

sad ja neznam zasto vi ljudi stalno ocete da negirate cinjenice koji su jako lako proverene ..?Sto od vasih zapadnjacki gospodara sto ideologije koje oni podrzavaju a vi za njima .... ?

Bronstain (Trotsky) J ,Apfelbaum (Zinovief) J, Lourie (Larine) J, Ouritski J,Volodarski J, Rosenfeldt (Kamanef) J, Smidovitch J, Sverdlof (Yankel) J, Nakhamkes (Steklof) J, Ulyanov (Lenin) J,
jedino Krlenko i Lounatcarski su Rusi

kod saveta naordni komesara je jednako od njih 22 njih 18 jevreji

kod centralnog izvrsnog komiteta od 60 njih 41
u "specijalnoj "komisiji opet imas Saumana,Jacob Goldine ,Liebert,Kalkinu .....njih 24 od 36
sad sto je u vasim glavama pogresno pricat o cinjenicama koje je lako proverit?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back