Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja imam osjećaj da će Moskva doživjeti ukrajinski nuklearni udar, ovo su samo isprobavanja načina dostave nuklearnog oružja u kremaljski poštanski sandučić :kafa:
Vi se ovde ponasate ko da je Ukrajina nesto vise od onog sta je bila od 1941
Ako Ameri odluce udarit na Moskvu onda valjda Rusi moraju udarit na agresorsku zemlju i zemlje koje sluze toj zemlji ...sad je pitanje oce li zaboravit Hrvatsku ko prosli put ..ili ce ovaj put odradit poso kako treba da se ne ponavlja opet za 80 godina

Ako Ameri odluce udarit na Moskvu onda valjda Rusi moraju udarit na agresorsku zemlju i zemlje koje sluze toj zemlji ...sad je pitanje oce li zaboravit Hrvatsku ko prosli put ..ili ce ovaj put odradit poso kako treba da se ne ponavlja opet za 80 godina

Ti ono reče da poznaješ povijest? :hahaha:

Ne bih baš ja rekao da poznaješ povijest, jer da poznaješ, onda bi znao da ovo danas i ono iz 1941. nije ni blizu isto...

Ma laže bre, pa nema ukraina više vojske sve su samljeli u Bahmutu, kakva kontraofenziva kakvi bakrači, ide sad bežanija. Bahmut je Ukrainski Verdun i sada je sve dalje čisto do Kijeva. I naravno onaj Zalužnji sa Ruske tjeralice je mrtav ima dva mjeseca!
Wasingtonu je bitno koliko Rusina je poginulo protiv Rusa i koliko ce poginut ko nekad sto je bilo briga Berlin
Slace oni djecu Ukrajine ko sto je Tito slao omaldinu Srbije na Nemacku vojsku u Vojvodini ..cerkajuci se ko mala devojcica nad svakim poginulim

Aко буде Божије правде......биће кажњени ретроактивно за СВЕ од 1900. па до данас. Дај Боже да се што више замере Русима. И они и потурице.

Ево шта пишу Украјинци:

On the flanks of Bakhmut, it finally stalled. The thing is that the offensive there was originally launched based on the simultaneous actions of the garrison in the city, which, in turn, could start them only if serious reinforcements arrived. But there were no serious reinforcements, and the attacks on the flanks, it seems, turned out to be another attempt to prove to the layman that "not everything is so simple." By the way, neither Zelensky, nor Reznikov, nor anyone from the Command has yet announced what happened to Bakhmut. Although a number of European and American publications have already analyzed and criticized all actions with Bakhmut from beginning to end.

Now this section is being "concreted" and will soon become unpromising for standard offensive actions. Well, if some "genius" in the Command decides to start the announced counteroffensive with the return of Bakhmut, then we will simply repeat everything that the enemy has been through since August. But we don’t have enough meat for this meat grinder.

Aко буде Божије правде......биће кажњени ретроактивно за СВЕ од 1900. па до данас. Дај Боже да се што више замере Русима. И они и потурице.
Pravda nije toliko vazna .Da je pravde oni bi bili verovatno istrebljeni a ja ma sta mislio o njima to bas i necu .Meni je dosta da oni postanu ljudi a za to moraju biti posteno kaznjeni da razumiju da stvari koji su radili i rade su pogresne ..da moraju misliti svojom glavom i postat ljudi .
Da je to odradjeno 1945 kako treba nebi oni sad urlikali od srece na zapadano oruzje koje se salje da se ubijaju Sloveni

Овако изгледа карта Ланцетизације:

IMG_20230531_135206_697.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back