Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prouči malo tko se sukobio u WWII, a tko se sukobljava danas, nije teško, google is your friend, nemoj da si lijen :per:
Opet pitam Hrvat koja je razlika .Imamo zapadnu koaliciju ..ovaj put pod ideologijom Kalergija umesto Hice al bas neke razlike za nas Slovene tu nevidim ..koja odlucuje da Rusi moraju da predaju sve vece delove teritorija koje nastanjuju koristeci frikcije u samoj Ruskoj populaciji ...a za same sluge te zapadne koalicije je namenjeno istrebljenje upisano u sam fundament zapadnjacke ideologije
Sta je razlika ? Opet se Rus bori u zemlji Rus za prezivljavanje i sebe i Slovenski "ljudi" koji sluze zapadnjacima

Pravda nije toliko vazna .Da je pravde oni bi bili verovatno istrebljeni a ja ma sta mislio o njima to bas i necu .Meni je dosta da oni postanu ljudi a za to moraju biti posteno kaznjeni da razumiju da stvari koji su radili i rade su pogresne ..da moraju misliti svojom glavom i postat ljudi .
Da je to odradjeno 1945 kako treba nebi oni sad urlikali od srece na zapadano oruzje koje se salje da se ubijaju Sloveni
Ма ја им желим да нестану као држава. Као народ нека буду подељени у више држава. А шта ће бити са њиховим идентитетом нека историја одлучи. Ја бих волео да не постоје народи који се понашају као Хрвати у ДСР. А то су (поред њих) потурице, Украјинци, Естонци и сви они који чине ударну песницу свих западних освајача. Данас ту додајем и Пољаке и Литванце али зато Немце не рачунам као народ који жели да ратује са Русима. Једино ако им на силу гурну пушке у руке.

Украјинци у Купјанску не желе да Кијев од њиховог града наорави Бахмут 2.0.

Residents of Kupyansk accuse the command of the Armed Forces of Ukraine of turning their city into a "second Bakhmut"

Not so long ago, a representative of the Armed Forces of Ukraine, Cherevaty, said that Kupyansk would not become a "second Bakhmut", and a peaceful life awaited local residents.

However, the population of the city did not believe them: the comments on the social network speak for themselves. Moreover, many are sure that Kupyansk has already turned into a second Artemovsk.

And the statements of the inhabitants are not unfounded. The local population is being actively evicted from their apartments, empty houses have long been seized by militants of the Armed Forces of Ukraine and foreign mercenaries.

It is reported from Kupyansk that the 14th Ombre of the Armed Forces of Ukraine, the 3rd Tank Brigade, the 5th Brigade of the National Guard, 105th and 103rd Troops from the Ternopil and Lviv Regions, the 20th Rifle Battalion of the Special Operations Forces, various militants without identification marks, including foreign mercenaries, are now in the city.

IMG_20230531_135546_680.jpg

IMG_20230531_135546_403.jpg

Opet pitam Hrvat koja je razlika .Imamo zapadnu koaliciju ..ovaj put pod ideologijom Kalergija umesto Hice al bas neke razlike za nas Slovene tu nevidim ..koja odlucuje da Rusi moraju da predaju sve vece delove teritorija koje nastanjuju koristeci frikcije u samoj Ruskoj populaciji ...a za same sluge te zapadne koalicije je namenjeno istrebljenje upisano u sam fundament zapadnjacke ideologije
Sta je razlika ? Opet se Rus bori u zemlji Rus za prezivljavanje i sebe i Slovenski "ljudi" koji sluze zapadnjacima

Znači, ti ne vidiš nikakvu razliku između danas i WWII? Ok, samo pitam, nije da me to nešto čudi, putkofili su poznati po tome što ne mogu vidjeti stvarnost :klap:

Znači, ti ne vidiš nikakvu razliku između danas i WWII? Ok, samo pitam, nije da me to nešto čudi, putkofili su poznati po tome što ne mogu vidjeti stvarnost :klap:
Ti mi mozes objasnit tu razliku .o cemu su Krajisnici danas u drugacijoj situaciji nego 1941 ..i po cemu su Rusi u drugacijoj situaciji nego 1941 ?
Po cemu oni to deluju drugacije ?
Po cemu su konsekvencije drugacije ?

Тоталтаризам узима маха у Украјини.

IMG_20230531_140135_997.jpg

The Security Service of Ukraine announced suspicion against bloggers who filmed and published the work of air defense in Kyiv.

It is about Inna Chernetska, as well as Daria Semenchenko and Olga Didovets. For those who like to show the work of air defense on the network, it shines up to the age of 8. We expect suspicions from other bloggers who do not understand that their video helps the occupiers adjust missile strikes.

Ukrainian Post

Patriot opet bombarduje Kijevljane

Fxce8OOX0AA09u_
Svako sa makar gramom mozga je vidio koliko se taj sistem proslavijo svuda gde je bio postavljen ..pa cak i protiv Arapa kojima su najopasnije oruzje bile koze sa prosirenim ....
I Ameri odluce da postave ta sistem ...koji je preskupo smece..da ga reklamiraju portiv Rusije ....ko im je smislio PR da mi je znati ..to je ko ono kad su postavili transgendere da reklamiraju pivo

У Пољској лете главе због Украјине:

Ministry of Foreign Affairs of Poland dismissed the speaker who demanded that Zelensky apologize for the Volyn massacre
“Foreign Ministry spokesman Lukasz Yassin has been suspended from duty, he is on indefinite leave, from which he probably will not return to his post,” the ministry said.
Earlier, Yasina said that the President of Ukraine should apologize for the Volyn tragedy of 1943.

Ti mi mozes objasnit tu razliku .o cemu su Krajisnici danas u drugacijoj situaciji nego 1941 ..i po cemu su Rusi u drugacijoj situaciji nego 1941 ?
Po cemu oni to deluju drugacije ?
Po cemu su konsekvencije drugacije ?

Koji 'Krajišnici', tko je to?

Znači, po tebi je isto kad su Nijemci napali Rusiju i danas kad je Rusija napala Ukrajinu? To je praktički isto?
U pravu si, to je isto u smislu agresije, agresor je i u jednom i u drugom slučaju napao susjednu državu, i treba biti poražen pod svaku cijenu, eto, to je isto i onda i danas, samo se promijenio agresor, to se promijenilo, onda je agresor bila nacistička Njemačka, danas je agresor nacistička Rusija :kafa:

Тоталтаризам узима маха у Украјини.

Pogledajte prilog 1351211

The Security Service of Ukraine announced suspicion against bloggers who filmed and published the work of air defense in Kyiv.

It is about Inna Chernetska, as well as Daria Semenchenko and Olga Didovets. For those who like to show the work of air defense on the network, it shines up to the age of 8. We expect suspicions from other bloggers who do not understand that their video helps the occupiers adjust missile strikes.

Ukrainian Post

Čuj pak ovoga, 'totalitarizam' :hahaha::hahaha::hahaha:

Fotografiranje vojnih instalacija je zakonom kažnjivo djelo u svim državama svijeta, šta je tebi, jesi pao na glavu, ajd' u Srbiji priđi nekoj vojnoj instalaciji pa uslikaj par fotki, mislim da ćeš brzo završiti iza rešetaka, a vjerojatno će te i malko izbambusati vojna policija :klap:

Ostrvo Ribalski - Kijev

Jedan od centara odlučivaja je pogođen.
Po početku vazdušnog napada, osoblje centra se spustilo u sklonište, ali su ruske Vazdušno-kosmičke snage zvezdanih ratova upotrebile projektil sa prodornom bojevom glavom, koja je probila zgradu, probila temelj i eksplodirala, uništivši sklonište.
U skloništu je u tom trenutku bilo je do stotinu oficira Oružanih snaga Ukrajine i civilnog osoblja, kao i dvadesetak oficira USA i Velike Britanije, zaduženih za koordinaciju Centra i sličnih zapadnih štabova.
Odmah je pokrenuta akcija spasavanja. Njeni rezultati su nepoznati, ali je, prema kol-centru kijevske „Hitne pomoći“, tamo odmah upućeno više od deset vozila hitne pomoći kojima je obavljeno tridesetak prevoza u bolnicu. Iste večeri iz Kijeva su hitno poletela dva helikoptera ka granici sa Poljskom.
Машала ако је истина. Навукли их у склониште и збомбали. Једним ударцем двије муве! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back