Rat u Ukrajini (23)

Koji će biti ishod ukrajinske kontraofanzive?

• Ukupno glasova
    110
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A koji je to faktor Srbija u svijetu da bi njena podrška bilo kome značila bilo što. totalno nebitna država, okružena članicama NATO saveza, s malim i nikakvim utjecajem u svijetu, s nikakvom industrijom i vojskom, bez mora, prometno izolirana, mala populacija poluobrazovanih ljudi.

Што ли је онда цео Колективни Запад скочио на ноге и урла "Уведедите санкције Русији"?

Dvije različite rezolucije
Pa evo ti na stranici.

https://www.kosovo-online.com/vesti...odrsci-rezoluciji-un-o-zastiti-teritorijalnog

2023-05-13_224155.png

A kakav je interes Ukrajine da ima srpsku podršku? Čemu se moralno i etički kompromitirati zarad podrške neke državice koja nema apsolutno nikakvog utjecaja na cijelu priču niti znači bilo što?
Pa naravno da joj je potrebno da ima podršku što većeg broja drzava kao i Kosovo što pokušava da izlobira priznanje,

Kakva to glupa pitanja postavljaš?

Što li je onda ceo Kolektivni Zapad skočio na noge i urla "Uvededite sankcije Rusiji"?

Nekako ne mislim da se to odnosi na Srbiju. Da je Zapadu stalo do toga da Srbija uvodi neke sankcije Rusiji, Zapad bi zatvorio srpske granice tako da ni igla ne bi mogla proći i ne bi ništa pitao Srbiju. Jednostavno, na zapadu postoji još par debila koji vjeruju u srpski europski put, vjeruju da Srbija ima aspiracija biti dio zapada i žele vam pomoći u tome. Ali za veliku veliku većinu ste pročitana priča.

Nekako ne mislim da se to odnosi na Srbiju. Da je Zapadu stalo do toga da Srbija uvodi neke sankcije Rusiji, Zapad bi zatvorio srpske granice tako da ni igla ne bi mogla proći i ne bi ništa pitao Srbiju. Jednostavno, na zapadu postoji još par debila koji vjeruju u srpski europski put, vjeruju da Srbija ima aspiracija biti dio zapada i žele vam pomoći u tome. Ali za veliku veliku većinu ste pročitana priča.
Lazeš, Mađarska ne zali i neće zatvoriti granice za Srbiju. Znam da bi ti volio ali to se neće desiti.

Lupetaš iz mržnje prema Srbima.

Онда ти не мислиш или немаш чиме да мислиш. Не видиш или немаш чиме да видиш. Слеп код очију, глув код ушију.

Upravo ruska ratna mornarica lansira kalibre.

Ukrajina je zasuta sa svih strana bombama. Biće ovo noć koju će dugo pamtiti, ko prezivi od njih.

Visoka cijena za 4 oborene letjelice.to gađaju?
Tako je i Martić rokao po Zagrebu kad mu se raspala linija na bojištu. Gađaju zbog frustracije. Na kraju će završiti u ćeliji do Martićeve

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back