Rat u Ukrajini (23)

Koji će biti ishod ukrajinske kontraofanzive?

• Ukupno glasova
    110
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije tačno, lazeš. Evo kako je Srbija glasala

Ambasada Ukrajine: Hvala Srbiji na podršci Rezoluciji UN o zaštiti teritorijalnog integriteta

https://www.kosovo-online.com/vesti...odrsci-rezoluciji-un-o-zastiti-teritorijalnog

Bice da ipak ti lazes po obicaju.

https://en.wikipedia.org/wiki/United_Nations_General_Assembly_Resolution_68/262

1920px-UN_Resolution_regarding_the_territorial_integrity_of_Ukraine.svg.png

Ma dobro to to je za vas ko lego kockice samo odvrnes i izlazi koliko treba Jasno je meni s kim pricam ne moraš dalje ..
Mene interesuje ono drugo odakle čipovi za te rakete ..Prema tvojim tvrdnjama došli smo do broja od ca -700 raketa ..🤣
To je kapacitet bez proširenja pogona. Od kraja Hladnog rata su kapaciteti bili slabo iskorišteni. A to je samo jedan od mnogih proizvođača koji povećavaju proizvodnju.
Rusija je do rata proizvodila oko 1,5 milijuna granata, većinom za izvoz, sada po procjenama proizvode za 3 milijuna granata godišnje.

U Srbiji je više intelektualaca nego je tvoja kasaba vidjela na TV ikada.

Nije ni bitno kolika je i kakva Srbija, poenta je da je protivno ukrajinskom interesu da je odbaci kao drzavu koja im podrzava cjelovitost.
Meh. Srbija je ruski saveznik, to svi znaju. Ne isplati se gubiti vrijeme na Srbiju kad će u konačnici ionako uvijek pa čak i na vlastitu štetu držati Rusima stranu. ako povremeno Srbija i učini neki simboličan gest to je zato što pokušava sjediti na dvije stolice.

Очекује се да ће герани прићи са севера Украјине.

Такође, извештаји о ракетама које лете ка Кијеву, преко украјинских телеграм канала.

Пријављена експлозија у Кијевској области.

To piše putinov pekinezer iz kvazi republike koja Dodika šalje u Moskvu po nove upute, koje će naravno prenijeti svom gospodaru Vučiću. Fakat, trebaju se opet malo dići tenzije u BiH i Kosovu. dugo je bilo mirno.

"Не лажи!

Србија само није руски противник.
Србија је потпуно неутрална. Неки чак кажу да је држава умешана у шверц оружја Украјини а не Русији."

Šta bulazniš, nismo bitni ja ili ti, mi smo forumaši. Ja te pitam kakav je interes Ukrajine da izgubi podršku Srbije!!!

Znaš li objasniti mimo tog nemuštog mumlanja?
A kakav je interes Ukrajine da ima srpsku podršku? Čemu se moralno i etički kompromitirati zarad podrške neke državice koja nema apsolutno nikakvog utjecaja na cijelu priču niti znači bilo što?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back