Rat u Ukrajini (23)

Koji će biti ishod ukrajinske kontraofanzive?

• Ukupno glasova
    110
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako mi pokloniš kuću i ja ju spalim, ti nisi ništa izgubio jer ju nisi više ni imao.

To sa primjerom sina ti je isto promašeno, dobrovoljci dolaze sami, ne šalje ih neka strana vojska ili država.
On verovatno misli da neki Amrikanac ili Poljak koji dodju u Ukrajinu nisu tu radi isplate pare, licnih ubedjenja i adrenalina da ubijaju

Nego ih je poslala Ursula von der Lejen licno, i stavila im pastetu i dva bageta u ruksak da imaju za uzinu dok se tuku sa Rujama po nekim vukojebinama koje moras guglati da vidis gde su uopste

I da dodamo još jedan Su-35
FwAa5NtWIAAcLuj.jpeg

Zelenski ide kod Pape
Očekuje se da će se Zelenski danas sastati s papom Franjom u Italiji.
To je prvo njegovo putovanje u Italiju od početka rata, a dolazi nakon što je Papa otkrio da je uključen u mirovnu misiju za okončanje rata. Na iznenađenje i Kijeva i Moskve, Papa je to komentirao tijekom putovanja u Mađarsku 30. travnja, ali je odbio ponuditi bilo kakve dodatne pojedinosti.
"Sada je u tijeku misija, ali još nije javna. Da vidimo kako... kada bude javna, govorit ću o tome", rekao je.
Papa se nadao da će biti posrednik kada je sukob započeo, ali je kasnije počeo žestoko osuđivati ruske postupke.
Izvori kažu da će se Zelenski prije putovanja u Vatikan sastati s predsjednikom Sergiom Mattarellom i premijerkom Giorgiom Meloni.

Zelenski ide kod rimskog cara, da se koordinira djelovanje, stat će se na kraj sa uzurpatorima prijestolja u istočnom dijelu carstva.

Dva Mi-8 i po jedan Su-34 i Su-25, dodati Mi-28 od juce to mu dodje 5 oborenih kanti i jedno 6 poginulih pilota. Rusi gaze bajo moj, nema stajanja sve so samoukidanja RV. :super:

Nije Su-25 oboren.

🇺🇦🇷🇺 Према ажурираним подацима, оборена су 2 хеликоптера Ми-8, бомбардер Су-34 и ловац Су-35
Сви авиони су пали у региону Брјанска.

Погинули пилоти хеликоптера и бомбардери Су-34...

Непријатељ је извео планску операцију, извршивши масовно лансирање пројектила са територије Черниговске области.

Ко је тада имао легитимитет? Ко је насилном сменом дошао на власт и ко је тим чином погазио устав? Шта има Путин са тим догађајима?
Да ли би да је твоја породица била жртва у тој згради рекао и даље да је у питању "колатерална штета" изузетно подао и циничан назив за злочин.
Manipulacija proruske stampe u Srbiji.

Svi uvek traze opravdanje za rat.

Vijetnam, Angola, Irak. Avganistan i Rusija? Rambo, gledala si, nadam se?

Sila Boga ne moli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back