Rat u Ukrajini (23)

Koji će biti ishod ukrajinske kontraofanzive?

• Ukupno glasova
    110
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta nije jasno?

Odesa?

Protestujes protiv drzave?

Hoces nasilnu smenu Ustavnog poretka drzave gde imas legitimnog predsednika? Koji nije legitiman, jer je tako Putin rekao? A danas ovo legitimno radi? Sa dozvolom UN i podrskom celog sveta?

Kolateralna steta. Imali smo mi isto sa onim ludakom Milosevicem i njegovom sektom.
Ко је тада имао легитимитет? Ко је насилном сменом дошао на власт и ко је тим чином погазио устав? Шта има Путин са тим догађајима?
Да ли би да је твоја породица била жртва у тој згради рекао и даље да је у питању "колатерална штета" изузетно подао и циничан назив за злочин.

Rusi da kradu, ajte molim vas. Podla laz sa Zapada.

Глава Следственного комитета России рассказал о воровстве и коррупции при выполнении оборонного заказа в условиях спецоперации​

може, али то значи да си усрао и среду и крајеве
ријеч је кад је све пало око Харкова па до Лисичанска
što sam ja usrao? pre će biti da su tebi pune pelene.

to što je nešto pod nečijom kontrolom je manje bitino. ovo je rat nalik negdašnjim gde bi dve vojske izašle na bojno polje pa sve pripadne onome ko pobedi. jedan od najhumanijih načina ratovanja pre modernog šovinizma i rasizma.

suviše čitaš zapadni tisak. glavni zadatak te misli je da ti sveže neurone.

Ко је тада имао легитимитет? Ко је насилном сменом дошао на власт и ко је тим чином погазио устав? Шта има Путин са тим догађајима?
Да ли би да је твоја породица била жртва у тој згради рекао и даље да је у питању "колатерална штета" изузетно подао и циничан назив за злочин.
Zelenskij je legalno i legitimno izabran

što sam ja usrao? pre će biti ti.

to što je nešto pod nečijom kontrolom je manje bitino. ovo je rat nalik negdašnjim gde bi dve vojske izašle na bojno polje pa sve pripadne onome ko pobedi.

suviše čitaš zapadni tisak. glavni zadatak te misli je da ti sveže neurone.
заправо читам и пратим и русе и другу страну и видим да Руси цијело вријеме каскају за догађајима у рату који су сами покренули 😷
нијесам ја јер се ја не борим тамо, али јесу Руси
у цијелој својој историји Руси нијесу имали горе вођство

ЈНА издраквање један другоме и шепурење на парадама и циркусима су го к.

заправо читам и пратим и русе и другу страну и видим да Руси цијело вријеме каскају за догађајима у рату који су сами покренули 😷

ma pitan si:
1. u čemu je taj egzamplar nalik JNA
2. čiji je to general
3. u čemu je sramota da general koji izadje na liniju fronta bude zarobljen

rusi se još izdrhkavaju na sovjetsku priču kao krug dvojke u beogradu na jugoslovensku...umjesto da smalave hohole bez milosti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back