Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.015
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lik je totalno odljepljen od stvarnostiPa iebote, pa je li vi uopće shvaćate zašto je Rusija tolika kolika je? Je li uopće shvaćate šta govorite? Ono, kolektivna hipnoza, šta li je to s vama ljudi moji![]()
pa šta. kao da djeneral ne može biti zarobljen. o kome je reč?ђенерал
Где је била граница Русија пре Спец.операције а где је сад? Просто питање..Kako vidimo koraca samo prema Rusiji![]()
Ко је тада имао легитимитет? Ко је насилном сменом дошао на власт и ко је тим чином погазио устав? Шта има Путин са тим догађајима?Sta nije jasno?
Odesa?
Protestujes protiv drzave?
Hoces nasilnu smenu Ustavnog poretka drzave gde imas legitimnog predsednika? Koji nije legitiman, jer je tako Putin rekao? A danas ovo legitimno radi? Sa dozvolom UN i podrskom celog sveta?
Kolateralna steta. Imali smo mi isto sa onim ludakom Milosevicem i njegovom sektom.
Jbt. danas samo neki padavičari. Otišao još jedan Su-34 u vječna lovišta

misliš kao oni. pogled na svet i stvar ti je kao njihova. pročitaj jovo svoj post na koji si dobio takav odgovor.gde sa ja on nato i ukrajine nerazumni covece?
може, али то значи да си усрао и среду и крајевеpa šta. kao da djeneral ne može biti zarobljen. o kome je reč?
Кazu Rusi ukrajinski diverzanti, blam ih priznati da su ih sami oborili. Samarcina i blamcina sta god bilo u pitanju.![]()
S njihove tocke gledista da.Sad vidimo prosječan IQ Ukrajine.
Pametno su izabrali.
овај у средини?

što sam ja usrao? pre će biti da su tebi pune pelene.може, али то значи да си усрао и среду и крајеве
ријеч је кад је све пало око Харкова па до Лисичанска
Zelenskij je legalno i legitimno izabranКо је тада имао легитимитет? Ко је насилном сменом дошао на власт и ко је тим чином погазио устав? Шта има Путин са тим догађајима?
Да ли би да је твоја породица била жртва у тој згради рекао и даље да је у питању "колатерална штета" изузетно подао и циничан назив за злочин.
ostanca li dovoljno F16, kao fantomIsta taktika kao i u Harkivu i Hersonu...
заправо читам и пратим и русе и другу страну и видим да Руси цијело вријеме каскају за догађајима у рату који су сами покренулиšto sam ja usrao? pre će biti ti.
to što je nešto pod nečijom kontrolom je manje bitino. ovo je rat nalik negdašnjim gde bi dve vojske izašle na bojno polje pa sve pripadne onome ko pobedi.
suviše čitaš zapadni tisak. glavni zadatak te misli je da ti sveže neurone.

Ja iskren da budem ne mogu vjerovati da se neko peca na njih u tom smislu.Totalno nepoznavanje nastanka wagner priče.Prigožin i Strelkov rade isti posao. Obmanjuju neprijatelja i pričaju mu ono što im je uhu ugodno. Nije to nikakva novina, ali FSB to voli i njeguje.
Jeli pao Bahmut ?
Ako nije,zašto nije ?
ma pitan si:заправо читам и пратим и русе и другу страну и видим да Руси цијело вријеме каскају за догађајима у рату који су сами покренули
нијесам ја јер се ја не борим тамо, али јесу Руси
у цијелој својој историји Руси нијесу имали горе вођство
ЈНА издраквање један другоме и шепурење на парадама и циркусима су го к.
rusi se još izdrhkavaju na sovjetsku priču kao krug dvojke u beogradu na jugoslovensku...umjesto da smalave hohole bez milostiзаправо читам и пратим и русе и другу страну и видим да Руси цијело вријеме каскају за догађајима у рату који су сами покренули
нијесам ја јер се ја не борим тамо, али јесу Руси
у цијелој својој историји Руси нијесу имали горе вођство
ЈНА издраквање један другоме и шепурење на парадама и циркусима су го к.
да, одприлике то је тоrusi se još izdrhkavaju na sovjetsku priču kao krug dvojke u beogradu na jugoslovensku...umjesto da smalave hohole bez milosti