Rat u Ukrajini (23)

Koji će biti ishod ukrajinske kontraofanzive?

• Ukupno glasova
    110
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada bi kod onih koji donose odluku o ratu postojala svest da postoji makar mala ali realna šansa od nekih 10-15% da oni ili neko od njihove najbliže familije pogine u tom ratu, ubeđen sam da bi se broj ratova sveo na statističku grešku.

Ovako, bole njih pišica, kao i većinu na ovom forumu, ti u kesama nisi ni oni ni neko njihov a sirotinju ko hebe.

O tome ja pričam, ne bi bilo ratova kada bi oni koji o njima odlučuju ginuli u tim ratovima.
Ne da ne ginu nego se najčešće i debelo bogate ili učvršćuju vlast
USA živi od sukoba. Da nastane mir SAD propada. Oni od pljački, ratova i naoružanja žive. Nestaje zapadni san ako umru ratovi.

Mapu su radili Ameri, a oni i zemljopis, ko krava i balet.
No, koja zemlja sim tam, poanta je da se Rusiju okružuje, dok ju se odbilo primiti u savez kada je to tražila.
Sapienti sat!
Proverio sam

U Maroku
Gruziji
Somaliji
Japanu
Juznoj Koreji
Senegalu
Pakistanu
Filipinima
Saudijskoj Arabiji
Turkemnistanu
Kazahstanu
Egiptu

Nema NATO baza.

Iz Avganistana su se povukli.

Sa druge strane kad izguglas potpisani sajt na dnu slike nadjes da potice od propagande marksista SPD

Tako da nisu Ameri. Sve je fejk, od tvoje mape do tvojih objasnjenja.

Proverio sam

U Maroku
Gruziji
Somaliji
Japanu
Juznoj Koreji
Senegalu
Pakistanu
Filipinima
Saudijskoj Arabiji
Turkemnistanu
Kazahstanu
Egiptu

Nema NATO baza.

Iz Avganistana su se povukli.

Sa druge strane kad izguglas potpisani sajt na dnu slike nadjes da potice od propagande marksista SPD

Tako da nisu Ameri. Sve je fejk, od tvoje mape do tvojih objasnjenja.
Odlično. A kaj rade u RO, PL, NO, Litvi, Latviji i Estoniji?

Tensions between Britain and the Russian Empire in the 1850s, as starkly demonstrated by the Crimean War, along with Australia-wide moves towards self-government caused a reassessment of the colony's defence posture. The various colonies regarded themselves as possible targets for the Russian Pacific Fleet, then based in Siberia.[3] In 1854, Governor Henry Young appointed a commission under Boyle Travers Finniss to report on the defence of the colony, in case of war. Boyle's report recommended leaving strategic defence in the hands of the Imperial Navy, though South Australia was to purchase a 400-ton naval vessel. Nije mi jasno zasto mislis da bih izmislio tako nesto, 19. vek i sve do 1. sv. rata je bilo vreme ruske ekspanzije.
Mani se tih budalastina .Polovinu 19 veka Engleska je bila u ratu sa Francuskom ,a Francuska Polinezija je daleko bliza Australiji od jedne Rusije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back